Backgammon & brädspel.

Brädspel är någonting jag tycker är roligt. Att krypa upp på innergården med en eller ett par vänner är trevligt. En klassiker som jag tycker om är monopol som jag har spelat då och till sedan jag var liten. Andra som jag tyckte om när jag var liten var kinaspelet (som jag inte minns det riktiga namnet på), backgammon osv. Backgammon har jag dock aldrig lärt mig de riktiga reglerna på tyvärr. Jag tyckte det var så krångligt med hur många man skulle lägga på varje färg och hur man skulle gå. Sedan blev det inte bättre av att vi tappade bort informationsmanualen. Då kan det vara bra med sådana här (klick) sidor.
Backgammonregler.se är en sida där det klart och tydligt förklaras på ett enkelt sätt, hur man spelar backgammon. Så vare sig du är nybörjare eller bara letar efter någon speciell del som du undrar över, så kan du hitta det på denna sida.

http://www.backgammonregler.se

Kommentarer
Postat av: anna

Rösta på mig som VeckansBlogg bland dom 10 finalisterna på idas blogg.

Man rösta på mig genom att skriva NR 10 i kommentarer till Idas inlägg - Dom 10 finalisterna. http://idaalundbeerg.blogg.se/2010/july/10-finalister.html#comment

2010-07-21 @ 11:03:27
URL: http://annastumpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0