Uppdatering från C.Sitter hemma hos C. Den här bilden är tagen i juni 08, snart ett år sen. Jisses.

Drog tidigare från jobbet idag, annars hade jag smällt knytnäven i en viss herres käft, och det är faktiskt inte värt det. Dessutom fick jag in en 2 cm lång nål rakt in i hälen också, eftersom vissa grejer ligger i provskor med nålar rakt uppåt (???), så nu har jag ett hål i hälen.

Men jag har också haft det mysigt eftersom jag har firat studenterna med C på en äng i den härliga solen. Nu ska jag gå och rota lite i Cs kläder och dra på mig nånting.

CHICK CHICK CHICK CHICKNär jag rensade bort alldeles för mycket basplagg för några månader sen, eftersom jag tänkte att jag aldrig skulle använda dom; räknade jag inte med att jag skulle börja jobba och svettas i vartenda basplagg jag har. Så nu har jag beställt lite nya linnen och sånt där eftersom jag kommer svettas ännu mer nu när det blir varmare väder. Sommarskor måste jag också köpa eftersom jag har gått ur dom jag har.

Jag försöker att minnas tillbaka för ett par månader sen, hur jag klarade av att inte få in lön på kontot..?

Bom di clap.Befinner mig just nu på en uteservering med en mochalatte och väntar in Sandra. Bilder kommer nog strax.

Let the monkey get it.Jag har en vän. Min fru hjärter dam. Och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne.
Believe me on that.

Om min fru hjärter dam hade fått som hon ville för några år sen, hade hon inte funnits i mitt liv nu. Och jag hoppas hon aldrig någonsin försöker igen, för jag älskar henne.

CHEW CHEW.
Crush.Att höra din röst, fyllde mig med glädje..


Im feeling it.
Smile for me.


Studentskivan den 15.
Hey Ho, Lets go.
I used to own my words.Av någon anledning så kan jag ibland få snilleblixtar till olika krönikor som jag vill skriva. Så blir jag jättetaggad på att sätta mig ner vid datorn för att skriva ner det jag har i huvudet, och formulera det på rätt sätt. Men i samma sekund som jag får upp textrutan så blir det tomt igen. Just nu var ett sånt tillfälle, så jag ska nog avrunda kvällen tidigt och krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Lizzie McGuire.

Nu känns det som om det var ett tag sen jag skrev en riktig pangkrönika.

!"#

Följ min blogg med bloglovin


Gbg Girl
http://sabrina.nu/

Look at me.


Foto, C. På bild, Jag.

Howdi Hoo..

Det blev skiva för hela slanten igår. En riktigt lyckad middag där alla var otroligt glada och på bra humör. När jag står på stolarna och sjunger halsen av mig, då är det en lyckad stämning. Jag ska försöka fixa alla 100 olika bilder från olika kameror.. Jag vill se hur katastrofalt rolig jag ser ut på dom bilderna.

Foto, Jag. På bild, C.
Watch me.Jag har ont i mina fötter. Har jobbat och gått på stan. Och sen jobbat igen.

Shoes.


My day in the sun.Är ni lite avundsjuka eller har ni lika mysigt som jag? Jag är knallröd i ansiktet.... And I LIKE IT!

Wohowihiwuhu.


My day in the sun.Strax ska jag gå ut och sätta mig i solen på balkongen. Kollade precis igenom gamla sommarbilder då jag var riktigt brun, denna bild är dock från igår. Och jag SKA bli brun igen. Så lika bra att börja tidigt, hähä.

Come ON.Jag vet inte ni har gjort denna soliga dag, men jag har i alla fall spenderat den hos Sandra i solen. Sen vet jag inte om den-där-saken-som-gjorde-mig-glad har gjort så att allt har varit lite extra mer härlig för mig idag. Sommarkvällen var i alla fall lite extra varm och himlen var lite extra fin, och mitt leende var väldigt mycket extra brett.

Hej alla chickss och pojkss.

Från och med nu kommer jag ha den här bloggen själv, eftersom C tröttnade och har bestämt sig för att hoppa av. Jag har dessutom försökt få med mig Sabrina Tonårshäxan på den här bloggen, så du kan ju hojta till om du känner för det!
Tänka mig lite "Sthlm vs Gbg"-stuk. Vore skoj.
Header och presentationstext och sånt kommer i alla fall att ändras så småningom.

Jag är i alla fall så bara glad man nog kan bli just nu och mina mungipor sträcker sig upp ända till öronen. Mer än så får ni tyvärr inte veta, men jag tycker ni ska vara lite glada för min skull!

/ D.


Våldtäkter och hemskheter.

Jag läste precis en tjejs blogg som blev våldtagen när hon var 13 på Astrid Lindgrens sjukhus.
Och precis som jag misstänkte tog fingrarna stopp där på tagnenterna, för jag vill skriva sida efter sida om hur hemskt det är, men jag har inga ord som räcker till. Jag blir så ledsen, besviken och framför allt rädd och förbannad. Att en människa kan förstöra en persons liv så mycket, det är ju någonting som man absolut aldrig kommer över.
Och nu tittade jag på den här bloggen från andras ögon, där jag visar bilder på några av mina skor.
Jag kan bara tänka mig vad folk får intryck av den här bloggen, så som dom flestas andra. Det är inte många som faktiskt går in på djupet i sina bloggar, om vem dom är, vad dom har fått gå igenom. Utan de flesta har ju mest en ytlig version av sitt liv som dom lägger fram.

Samma med mig. Jag kan ha mina djupa stunder på mina bloggar ( speciellt på min egna, här! ), men jag lägger sällan upp detaljer för vad det är jag har gått igenom och grejerna jag har i min personlighet, ute på internet såhär. Ibland kanske man borde, för att kunna hjälpa andra. Jag har inte blivit våldtagen eller misshandlad, men jag har gått igenom vissa grejer som har förstört en stor del av mitt liv och som har skapat saker i min personlighet och min kropp som jag måste lära mig leva med. Och någon gång så kommer jag skriva en bok om allt det och släppa, men jag är nog inte riktigt redo för det än.

/ D.

The right to shoes.

Ja jag gillar ju skor. Och för några dagar sen tog jag fram alla skor för att räkna, och rensa bland dom.
Här har ni några av dom.

   
   

/ D.

As we go on.
Breaking your rules.


Några bilder från senaste Photosession.
På bild, C. Foto, Jag.

Okej, nu försöker jag..

C has left the building. Eller i alla fall den här bloggen som det ser ut som.
Men av någon anledning är jag faktiskt peppad på att fortsätta på den här bloggen men jag skulle behöva lite hjälp.
Jag vill ha med mig Sab i det här, typ nåt i stil med "Shlm vs Gbg". Kan faktiskt bli riktigt roligt kan jag tänka mig.
I alla fall, jag ska försöka hålla igång den här bloggen samtidigt som jag ska hålla igång min egen.
Men jag kommer behöva en massa uppmuntranden från er!

/ D.

Photosession på g.

Det har varit dåliga nyheter nu, så det har varit sad faces och ingenting roligt. Men nu ska jag och C göra ett litet projekt och ha en photosession utomhus. Vi får se hur det går!

Ps! Jag har försökt få C att uppdatera men det har inte gått så bra.. Möh.
Jag tycker att Sabrina ska komma hit och hjälpa mig ta hand om den här bloggen.

/ D.

SOL OCH GLASS.ROMEO, take me somewhere we can be alone.


Skitsnack.Kom precis hem efter min ciggtur med Sandra. Att sätta sig lite här och var och bara klaga och snacka skit om allt och alla som man är irriterad på. Sånt som man behöver. Ja. Lite mer aggressioner finns på min blogg.

/ D.

Hellluuuu???

CISSI, UPPDATERA!!
Jag har jobbat som en jag vet inte vad den här veckan. Är helt slut.
Igår kunde jag inte ens sitta ner och jag kunde definitivt inte prata i normal takt.
Äsch, jag är sugen på en cigg.
Cigg och skitsnack.

/ D.


RSS 2.0