reach out for the sun.








cosmonova.








Nu ska jag bygga om lite på bloggen.

svärta.

Inte nog med att 16åringar har börjat mörda varandra, och att människor blir kastade ner från broar. Nej, då kommer vuxna människor som ska föreställa smarta och spränger varandra i luften, dessutom människor som försöker hjälpa till. Det är ingen idé att säga att det händer hela tiden, och att det alltid kommer hända, för det gör mig lika ledsen och arg i alla fall. För även om människor vänjer sig och knappt reagerar på det längre så finns det där framför mina ögon. Jag orkar inte ens läsa tidningarna, bläddra igenom dom, för det förstör min dag. Men varje dag går jag förbi förstasidorna med nya stora rubriker om död, våld och krut. Demonstrationer på plattan där människor är arga, ledsna. Alla familjemedlemmar och nära som finns till de som råkar ut för det. Jag blir ledsen och förbannad. Det svärtar ner min livslust när jag vill och försöker sprida kärlek. Man kan definitivt inte gilla alla men att man har så svag stake att man måste spränga varandra i luften för att få något sagt, det är en jävla massa överdrivet skit enligt mig.

try to understand it.



Nu blir det snart ner på stan med emma för lite mys, mochalatte och cheeseburgare. Digin åker självklart med.

the voice.










Cant go a minute.










right.




And i was like Baby!



Kvällen igår blev inte så jätterolig (förutom att statistiken igår låg på över 900). Panikattack i kroppen, kräkas och ha ont i magen. Blev helt enkelt att däcka i sängen sen.
Idag är jag dock lite piggare och har precis fått i mig lite mat. Sedan blir det att leka med fina människor.

Pop!


alma.




Modell: Alma. Foto: Jag (&cecilia nordström).

Got no reason to apologize.


Ångest är en klurig sak.

Ångest är verkligen en klurig sak. Du får ångest av att inte ha några rutiner så som jobb eller skola, men när du väl har det så ger även det dig ångest också. Helt enkelt så det är att ha ångestsyndrom. Medan många andra använder tunnelbanan som något helt normalt flera gånger om dagen, så kan jag sitta och skaka och svettas med magsäcken uppe i halsen.

Något jag har lyckats med är att inte vara rädd för min ångest. När jag får panikattacker brukar jag till 80% i dagens läge kunna kontrollera mina känslor, men däremot är det helt omöjligt att kontrollera den fysiska attacken, så det är den som är jobbigast för mig. Men jag får helt enkelt stå ut med dom, även om jag ibland blir så trött och utmattad och deppig att jag helt enkelt inte orkar och ger upp. Men jag följer den röda tråden om att jag vägrar låta mitt liv gå till spillo på grund av ett idiotisk ångestsyndrom. Jag vill inte missa saker, jag vill leva i alla fall.

We will shine together.















Glada bilder från igår. Det blev en dag full av kärlek och komplimanger.

Skor & Ring.




Put it on.




Här har ni hur jag har gått klädd idag. Finns även närbild på ringen, och skorna jag hade på mig. Nu blir det att slänga tightsen och strumporna i tvätten (som vanligt när jag har klackar tar jag av mig dom efter ett tag / shottas har envisats med att stå i mitt knä och både hårat och lerat ner mig ). Sen blir det till att laga lite middag och sen soova!

Fotbollsplan.

Jag sitter i solen, med en fotbollsplan framför mig och datorn i knät. Shottas står och rycker och jag har börjat få förhårdnader i handflatorna efter att ha slitit i kopplet när han vill springa iväg efter bollen och emil. Nu kom emma och andy tillbaka efter att ha käkat, och emma sitter bakom mig och pillar mig i håret så att jag får rysningar på huden. Jag pratar med bästis på datorn, säger att han ska vara min vän föralltid. Adil har mina solglasögon på huvudet och jag fastnar med min stora ring i allting. Det är en helt underbar dag, då tiden stannat och vi är barn som leker i solen.


Här sitter jag just nu.




I emils bil med andy bredvid mig. Vi ska iväg och kolla på fotbollsmatch tydligen, och agera hejaklack. Fick lust att dra upp datorn och uppdatera, och det kommer massa mer ikväll!

ZZZ..

Hann inte uppdatera imorse eftersom jag försov mig. Det blev pucko och drickyoughurt till frukost, klackar och kavaj på och dra iväg. Nu sitter jag vid en dator och lallar eftersom jag gjort klart min uppgift i Indesign. Jag är så trött så jag snart somnar med huvudet i skrivbordet..

Ring-Ring-Ring-Armband.


En speciell puss till E. Jag tror på dig.
Nu ska det ätas en panpizza, ta en varm dusch och sen sova. Imorgon blir det mera jobb. GNATT!

I wanna drive, I wanna fly, I wanna go.




Ångest.



Jag har aldrig riktigt presenterat min ångest här i bloggen.
Den är inte någonting jag direkt hyllar genom att skriva om eller skapa en kategori om. Men, jag vill sprida kunskap och stöd angående den och andra som lider av det. Dessutom har jag blivit så dålig på att skriva av mig att det är dags att jag tar tag i det. Jag spottade trots allt ur mig dikter och texter om mina känslor när jag var yngre.

Så nu presenterar jag den nya kategorin; Ångest.

Så här såg det ut för en stund sen.



Med dator på armen, kaffe i ena handen och cigg och mobil i den andra. Så kom jag upp ur tunnelbanan genomstressad efter att ha stått bland femtioelvatusen människor och tio stycken småkillar som puttat på varandra. Nu sitter jag i lugn och ro på pappas kontor och funderar över om pollen blir värre när det regnar. Mina ögon rinner och bihålorna är igentäppta och jag snorar.

Och hur glad och varm i kroppen blir man inte av att man får en gullig kommentar av sin fina vän Jess, så här på morgonkvisten? Kommentaren hittar ni i inlägget under, och Jess blogg hittar ni här.

En snabb dagens.






Not backing down.



Jag kom upp i alla fall! Frukost har jag dessutom också fått i mig (klapp på axeln!). Nu ska det kläs på sig och sen åka iväg till pappas jobb.
(Under tiden jag har skrivit den här texten har jag nyst 4 eller 5 gånger, och ögonen bara rinner. Pollen kan väl inte nå mig så pass mycket nu när det regnar?!)

plus/minus.

- När jag invigde mina friis&companyskor idag så hann jag gå 30 meter innan hela sulan lossnade från klacken.

- Jag tog helt fel på tid och trodde att jag skulle vara hos min näringsterapeut en timma försent.

+ Det blev lite häng med shompisar idag i alla fall och hälsa på hunden som kanske emil ska ta över.

- Bästissnack verkar inte bli av eftersom bästis inte är online.

- Jag är för seg för att bli pigg, men för pigg för att kunna somna.

- Jag ska upp klockan 7 imorgon.

+ Stora pluset som alltid överväger allt: Jag har en underbar familj.

Du hittar oss i trakten.






Min digi tagna av Andy.

Idag blir det en paus från mitt sommarhäng för att gå på återbesök hos näringsterapeut. Sen blir det bästissnack och sedan sova, för imorgon blir det upp tidigt
Chillar med en daddalatte och ska snart klä på mig!

En mysig söndag.




Emmas kamera.
Så här såg min söndag ut. Slackers som ligger som sälar i sängen hela dagen, med goda sallader och sällskap från emil på kvällen.

Personen.

Personen du inte har några murar för. Personen som vet alla dina brister, och genomskådar alla försök till spel. Personen som pussar dig på pannan och ger dig en kram när du är på dåligt humör. Personen som visar uppskattning en helt vanlig dag, för att du ska veta att du är speciell. Personen som slänger in ett "du är bäst" i ett vanligt samtal.
Personen som älskar dig exakt för den du är.

Do the boog-a-loo.








Jess & Emmas kameror.

Its the game.




Modell: Alma. Foto: Jag (&cecilia nordström).

veckorevyns blogawardsturné




Jess kamera.

You wont find nobody else like me.


Dagen igår blev underbar. Festival på dagen och sen liveband, uteservering och bugga på kvällen. Helt underbart! Väntar in bilder och ska lägga upp mina här också. Har som sagt bilder från flera dagar på flera andras kameror som jag ska försöka samla ihop.

You cant turn around and say goodbye.




Första doppet för i år.




Operation: Städa Emils lägenhet.






Karaoke.

veckorevyns blogawardsturné


Här har ni en vimmelbild på mig och Jess från veckorevyn.com. Har även ännu
mer bilder som ska upp, men som ska samlas ihop från 3 olika personers kameror.

Sommarstil?



Nu när det är såhär varmt i vårat land så har jag väldigt svårt att klä på mig ordentligt. Då menar jag alltså när jag drar på mig kombination med kläder och ringar osv. Nu är det så svettigt och jag spenderar dagarna med att sitta och ligga på marken, så det blir för det mesta shorts och något linne bara. Man är ju ändå svettig hela tiden och ringarna kommer bli kokheta. Men jag har lust att "klä" mig!

Torsdag # 1





1. Påväg för att bada. 2. Söta pojkar med blommor i håret. 3. Efter grillning och mys vid klippor och vatten, en perfekt sommarkvällsbild. 4. Jag & Jannica gick långpromenad hem till henne för att gå ut med vovvarna och prata halva natten.

Lite spridda bilder från dagen från min digitalkamera. Kommer även mer bilder som jag tog med Bysells systemkamera, och som Jess tog när vi var på veckorevyns blogawards turné. Kanske även ska slänga upp bild på vad som fanns med i goodiebagen!

Bubbla.


Just nu lever jag i en bubbla av ångest och verklighetsflykt.
Och jag har en massa bilder att visa för er. Men nu blir det förhoppningsvis en god natts sömn, utvilande och utan mardrömmar. Om den hysteriska bruden kan sluta skrika utanför (!!!)

Kan någon förklara hur detta hände?!


wow...

En härlig sommardag.

Igår blev en underbar sommardag. Sol, mys och härliga människor från dagen ända till natten. Ta det lugnt i solen, åka på veckorevyns blogawardsturné, för att sedan åka och grilla på kvällen.

Nu sitter jag hos jannica, vaknade efter 3 timmars sömn. Blir förhoppningsvis ännu mer mys idag.


En del av mig.

Det är sällan jag lyckas skriva ner känslor, bara så där för mig själv. Utan det kommer
i så fall små glimtar av mina känslor och förklaringar när jag har en konversation eller
diskussion med någon. I det här fallet skriver jag med Sandra om psykisk ohälsa och
dom som vet hur ångestsyndrom känns. Jag tänkte att jag kunde dela med mig.
 
"Jag hamnar ibland i något mellanstadium. Då jag inte orkar träffa människor, inte orkar
vara stark, inte orkar kämpa emot hela tiden. Men jag är så fruktansvärt rädd att hamna 
helt där nere på botten igen för jag vet att det tog för lång tid och för mycket styrka av
mig att ta mig upp därifrån, så jag kommer aldrig kunna göra det igen. Så ibland hänger
jag där på klippkanten utan att varken släppa taget eller klättra upp. Jag bara hänger tills
jag på något sätt finner styrkan att klättra upp och ställa mig upp igen."

OMGOSH


http://www.msvintagevirgin.blogspot.com   (Jess, you gonna lööve this..)


Love me if you will.


På bild: Alma. Foto: Jag.
Gick inte så bra för mig att somna, så det blev att ta en nattpromenad runt i stan med en killkompis. Helt otroligt vad varmt det är nu, fick tillslut ta av mig tjocktröjan så att jag bara gick i jeans och linne. Underbart!

Cant get next to you.


Chillar loss till de här låtarna.


Fett med Kärlek.








Haha, är det vanligt att gäspa 20 gånger på en kvart?

HMPF?!


16 timmar?! Jag satte ingen väckarklocka eftersom jag däckade vid halv 11 tiden.
Men vad händer? Jo jag vaknar efter 16 timmar. 16 timmars mardröm dessutom.
Nästan så att jag måste kolla kroppen efter sticksår av knivar och enorma blåmärken,
minns mardrömmen så jäkla väl.

Identifying a feeling.



Dagen blev verkligen lugn. Fick ingen mer sömn så de där få timmarna börjar slå till i huvudet nu. Det blev prat med bästis och sen ut och ligga i gräset med en polare. När klockan är halv 9 på kvällen och jag går runt i tröjan ovan med ett par jeansshorts och det fortfarande är varmt; då är sommaren här! (Ändå är jag rädd för att snön ska slå till igen, hmpf.)

Jeansshortsen.


De här jeansshortsen som jag klickade hem för 99 kr kommer att användas flitigt i sommar.
Ps. Glöm inte bort bloggsvar till höger, om du har något du undrar.

Interested.


07:13




Godmorgon. Jag kan inte sova av någon anledning, utan vaknade vid halv 6 tiden. På
dagens schema står att pula med cv, fixa och maila bilder på alma och skype-date med
bästis.

Jag kunde inte hålla mig..

 
De här två kommer landa i posten nästa vecka, från H&M.
Jag har inte råd att shoppa.. Någon som har ett jobb åt mig?

"Fett med Kärlek"

Jag är nere i låga dagar. Lyser igenom mitt humör ibland och på mitt uppdaterande här. Klängde mig fast vid mina kycklingar Jims & Sebbe ikväll, och längtade till bästis famn påvägen hem i mörkret. Förutom det satt jag mest tyst och stirrade in i elden, eller drog sarkastiska kommentarer.


Sommardag.


17 Maj; Norge!


Fredags.















Bilder från både min och Jess kamera. Det var en rolig kväll och man kom hem väldigt tidigt på morgonen.
Btw, idag är det exakt en månad sen jag var alkoholpåverkad.

where you belong.





Blev en riktigt fin dag. Prat och få se min bästis på dagen, sen gå ut för att fotografera för att sedan chilla med fina människor på ett fik, och sen pizza och film på mitt golv. En riktigt bra söndag!

fotofotofotofoto.



Jag vaknade i alla fall upp lite piggare idag efter 11 timmars sömn. Smärtan är borta men jag är fortfarande lite dimmig i huvudet. Min kropp är inte så snabb på att återställa sig efter saker.

Idag blir det i alla fall fotografering, och vi får hoppas på att det går bra även om det är grått ute.

Bloggsvar.

Söta Sandra bjöd in mig till bloggsvar, så i rutan till höger kan ni ställa vilka frågor ni än vill till mig! Kör på!

cant get there.



Har spenderat hela dagen i sängen med huvudvärk. Undrar hur mitt liv skulle sett ut och hur jag skulle må, om jag slapp den. Så SATC har stått på tvn under hela tiden och andats frisk luft från ett öppet fönster. Nu blir det strax att försöka sova och hoppas på att huvudvärken går över tills imorgon, för då blir det fotografering!

Lugnt.

Idag blir det en chilldag hela dagen.

Bring it all back.









Skulle egentligen bli en fotografering idag, men med cis som var sjuk och en av de som skulle bli fotade var i göteborg av någon anledning, så blev det uppskjutet. Men inte blev det en tråkig dag för det, tvärtom! Promenad genom stan med en ny bekant, och biljardspel och promenad igen med en gammal bekant/vän. Kom precis hem igen, HELMYS!

Nyduschad & osminkad.


And your eyes mean.. what?




Does the capten know that we're moving?



Blev bara att ta sig hem igen, min energi är inte tillbaka. Jag gick utomhus i 7 minuter tills mitt hjärta klappade och jag kom hem och föll ihop på sängen. Det blir alltså film, serier, dator och tvspel för mig idag. Kanske knäpper lite spontana bilder också eftersom jag inte har någonting annat att göra. Även om jag är helt slut så kommer jag bli otroligt rastlös. Vilket jag redan är.

The day is calling.









Dagen ropar och det är dags att sätta igång, även om jag är osäker på min energi. Känner mig fortfarande inte helt kry i varken kropp eller själ. Speciellt min mage som oroar sig. Blir i alla fall en rätt tidig grej nu, sen väntar psykolog om jag inte är helt slut efter. Samma sak gällande jobb ikväll. Blir kanske att sjukskriva sig idag igen, får helt enkelt se hur det går under dagen.

en dag då vindarna bar.







Lite bilder från i söndags innan vi satte igång med fotosessionen. Kommer även bakom kulisser-bilder men har nu startat upp en egen blogg för just bakom kulisser och bilder från fotosessioner. http://d-cphotography.blogspot.com. Där kommer saker komma upp på flytande band, medan min hemsida uppdateras då och då med vissa av bilderna.

Pannkakor!



Igår blev jag sjuk eller något liknande och mådde illa under natten. Idag är det vila, varm choklad och pannkakor som gäller.

Do tell.



Igår blev det en heldag ute på lidingö, där det först blev allmänt chill utomhus, sedan en fotosession, kebab på marken, en sväng hem till cis och sen åka hem och avsluta kvällen hos mig med cis och flashdance. helmys!

fotosessionen gick toppen, och nu ska jag starta daddaphotographys & cecilia nordströms blogg som ska handla om fotosessionerna, bakom kulisserna och sådant skoj!

Snygg snygg snygga Aly Michalka.




How did that happen?




Ph: Jag. / Modell: Cis.

Charlie.



Såhär har jag spenderat min kväll. Med charlie på armen, pizza, jordgubbar och 3 långa filmer. The secret life of Bees, Becoming Jane och Pride and Prejudice. Och av det fick jag fnatt och skrev litegrann, skönt!

Nu står vänner på i bakgrunden, och charlie sitter uppflugen i fönstret och tittar på utsikten. Jag har en längtan ut till landet, och en längtan till att utforska landet i england. Men snart så ska vi krypa under täcket.

With a smile you can make a difference.





Ska snart iväg och hämta upp några filmer, för att sedan ta mig vidare och hämta upp vovven charlie som ska spendera natten med mig. Jag laddar alltså upp med riktigt mys idag; pizza, frukt, filmer och en liten mysig vovve.

Teardrops on my guitarr.




Nattligt besök.









Fick nattligt besök av min vän Puuma/Linn, så vi har suttit uppkrupna i min säng och druckit té och pratat om telefonförsäljning. Jag tycker om våra spontana träffar.

Some girl.





Jag älskar att vara trevlig mot folk. Som att kommentera att någon har en snygg kappa på sig, eller att bara säga åt taxichauffören att ha en trevlig kväll. Man märker hur de skiner upp och jag likaså. Jag tycker om när kärlek sprids i luften och mellan människor. Tyvärr är det ibland väldigt sällsynt att människor är trevliga mot varandra.

Pull me up.



Har inhandlat både jordgubbar och ananas, som jag ska mumsa i mig senare ikväll eller imorgon.
Ikväll väntar firande hos pappa&co, och antagligen en morden i midsommer-film efter middagen med lite godis och mys. Låter som en bra kväll tycker jag.

daddaphotography & cecilia nordström söker modeller!



Gruppen växte sig fortare på kortare tid än både jag och cis väntat. Helt otroligt vilken respons vi fått, och jag kan slänga upp det här på bloggen också. Vi söker modeller, alla som vill bli fotade. KLICK!


Overboard.

..And you say to me that if it's meant to be, it will be..

I'm overboard, and I need your love, pull me up. I can't swim on my own, it's too much. Feel like I'm drowning without your love. So throw yourself out to me, my life saver.


klick

Mileys nya video.

Miley är råhet i sin nya video, så om ni inte har sett den så spana in den här(klick!)
Här är några bilder som jag hitta från videon, på en fansida, så jag vet inte var bilderna kommer ifrån.
Dock finns det ingen bild på när hennes stora vinga är utvecklade, så checka videon!








Helt otroligt! Stort tack till Cocoo!



Blev tipsad om att jag var med på cocoo.se's nyhetsbrev, som jag inte hunnit se än. Och ja, där fanns jag med bland några riktigt stora bloggare, och jag fick en smärre chock. Ringde till Jess och skrek litegrann samtidigt som jag tappade hakan. Där fanns jag med bild, namn och blogg. Ett stort tack till Cocoo, känner mig riktigt speciell och överväldigad!
http://www.cocoo.se

It's gonna be me.





Hallihallå, hemma från ännu en kväll med att prata med otrevliga människor i telefon, och studsa en golfboll i golvet. 2 pass kvar nu sen är det klart och jag får gå.
Jag är så hungrig så jag skakar, så nu ska jag smälla i mig två stycken mozarella-panpizzor och sen få i mig smärtstillande för att dämpa huvudvärken. Imorgon blir det att ringa min läkare och fråga hur det går med svaren på proverna. Hmpf.. Har ni haft något mysigt för er ute i solen idag?

Reheheeaally


Dagens stil.


Snart dags för jobb.



Snart dags för jobb igen. Men jag vill inte. Men ja, får helt enkelt gå dit och prata med otrevliga kunder.

Haha.

".. och i så fall så ska vi använda våra professionella sidor, och inte våra egenskaper som att jag spenderar för mycket pengar på kläder, och du spenderar för mycket pengar på alkohol!"

En liten dagens.











Vinrött stickat, tights, mocha-naglar med silvriga händer och guldiga öron. Så har jag sett ut idag. Bekvämt och skönt när man sitter och ringer runt människor för att försöka sälja, usch, vad jag bara vill fotografera. Helt otroligt vad jag kan bli nere när jag jobbar. Personerna jag ringde förstod tillslut inte vad jag sa, eftersom jag bara stammade och ord och bokstäver kastades om eller flöt samman. Så trött i huvudet blir jag. Ibland glömde jag helt bort vart jag var, eller vad jag skulle säga.


Snygga människa.





Miley Cyrus är hot hot hot! En bild från April 2010 och hela tiden lyckas hon vara så avslappnat cool och snygg. Hennes hår måste man ju bara kommentera, och victorytecknet, pilotisarna och kängorna är ju pricken över i:et.
Nu; äggröra på rostade mackor! MUMMA!

Translate: Miley Cyrus is so hot! Pic from April 2010. Her hair is wonderful, and the sunglasses and the boots makes the outfit amazing.


Vårmys.







Lite bilder från vårat vårmys igår. Charlie i sin söta fotbollströja, och Sofia som lyckades spilla ut sin öl över sig själv. Och det blev en väldans massa skratt påvägen hem med Cis & Jims. Sådana där attacker då Cis står i ett hörn och skrattar så hon dreglar, och jag hänger över kanten av rulltrappan för att jag håller på att kissa på mig av skratt. Underbart!


Tell me what I want to hear.

Vi gick runt i flera timmar idag, tog Charlie i några timmar medan Jannica jobbade, och Sofia kom och mötte upp mig och Cis. Det blev lite småsaker som fick följa med mig hem och när alla affärerna stängde så kom Jims och vi käkade mat, och nu har jag, Jims & Cis varit här och chillat med vänner och criminal minds. En chill och mysig dag, helt enkelt!

Nu ska jag glo första avsnittet på första säsongen på criminal minds, blir till att börja om ännu en gång. Kollar alltid sönder mina seriesamlingar.


Nu blir det mys i stan.



Med C, Jannica och hennes vovve Charlie som jag ska ta sen över dagen. Sedan blir det förhoppningsvis mys med Jims också. Pöss så länge!

Valborg












Like this outfit!









Helt förälskad i Mischa Bartons outfit, från April. Jag vill väldigt gärna ha den på mig!
http://livinglikelion.blogspot.com

Voff.


Cis, William och Charlie. / ph: www.daddaphotography.com

Wind up.




Is it really necessary?




Make a difference.



Det blev biljard och utgång igår, helt spontant och roligt med flera människor! Dans, adrenalin & mys. Däremot så glömde jag kameran hemma så har inga bilder..

You're making me more ordinary, in every possible way.




Jag har massa bilder som ska upp från valborg, ska bara samla ihop alla från min kamera och jess kamera. Vad hade ni för er på valborg?

RSS 2.0