Pissed.

Jag är pissed. Så jag skakar. Ha en rolig nyårsafton.
Själv ska jag återgå till sängen med mitt dunkande huvud.

En medelhavsnatt.

Jag skulle vilja gå hem i regnet nu, bredvid Jo, känna mig solbränd och utan rutiner överhuvudtaget. Ta en cigg, sätta sig på stranden och prata om allt och inget. Ta igen åren som gått. Då skulle jag lägga mig ner, se upp i himlen tills solen lyser upp allt och människorna börjar krylla. Tills världen vaknar och dygnet börjar. Jag skulle dra in djupa andetag, känna lugnet som alltid fyller mig när jag är nära medelhavet. Jag skulle slappna av.

Skoja inte.

Vilka humörsvängningar jag har börjat få av p-pillrerna nu. För 12 minuter sen var jag hyperaktiv och dansade på stolen och sjöng trots min huvudvärk. För 7 minuter sen blev jag jättebekymrad, ledsen och var nära på att börja böla. För 3 minuter sen brast jag ut i gapskratt för mig själv i lägenheten.

Skoja inte.

Kom änglar, Kom älvor




WOW!

Jag gjorde ett livemeddelande och skickade ut om fotografering och fick napp! Har några tjejer nu som hört av sig om frågor om fotografering osv. Fan vad roligt!

Btw. Jag har legat och sovit hela dagen eftersom jag blev hemskickad från jobbet för att jag är sjuk, igen. Kan någon trolla fram lite värme i luften nu och något som kan göra mig frisk.

www.daddaphotography.com


www.daddaphotography.com

Matchmakern.




.

Ska strax iväg och fråga ut en person.
Update; Allt gick bra.

Barnen vi alltid varit.

Min barndomsvän har blivit sviken för första gången. Varit kär för första gången, blivit sårad för första gången. Och många vet hur mycket de där färska skärsåren svider rakt in i hjärtat och själen. Egentligen vill jag sätta mig på nästa tåg och åka ner dit och gå runt på de stora snötäckta ängarna nu, för att sen gå in och spela tvspel och skratta hejdlöst åt absolut ingenting. Vara barnen vi alltid varit.

www.daddaphotography.com


www.daddaphotography.com

Leop.




Sure.


Mina pojkar.

Och med pojkar menar jag inte på ett romantiskt eller sexuellt sätt. Utan jag menar mina pojkar, mina vänner som hängt med mig i flera år nu. Har pratat med Jimmy och bokat in träff nu när han kommer hem, dessutom ska jag också träffa Sebbe nu i veckan. Och nu samtalar jag med Jocke som brukade vara min bestis men som jag inte haft kontakt med på ett par år. Så många dåliga och bra minnen jag upplevt med alla dom här 3. Mina pojkar.
Det var ett tag sen jag umgicks med mina killkompisar nu. Ska bli skönt att få lite testosteron omkring mig igen.

Punkt.

Jag tappar. Det känns som om jag förlorar just nu. Det glider mellan fingrarna på mig och jag sitter fastklistrad på väggen medan alla andra går förbi. Vill inte lägga mig ner och gråta, men det känns nästan som om jag inte har något annat att göra nu. Jag har ingen ork, och just nu lutar jag mig inte ens mot någon. Utan jag fortsätter gå mina egna steg i mörkret.

I och med det här är jag rädd att panikångesten ska smälla tillbaka x10, jag orkar inte springa med huvudet rakt in i väggen igen. Det tog för mycket styrka att ta mig upp igen, jag tror inte jag skulle kunna klättra igen.


www.daddaphotography.com


Nya bilder på www.daddaphotography.com

Four little words just to get me along.




Ont i fötterna!

Blir till att ligga i sängen tills imorgon nu för att få bort värken. Har jobbat hela dagen och imorgon blir det ännu mer jobb och sedan mys med min barndomsvän Milla som är i Stockholm och hälsar på.

En sida av mig ni inte kan ta del av.

Egentligen har jag lust att vara grov i mun. Allmänt grov som jag är i verkligheten men som inte hamnar på papper. Jag får ofta chockade blickar eller kommentarer om att jag kan vara för öppen i mitt språk, prata om saker som man annars inte pratar om. Som onani, som är tabubelagt, i alla fall om kvinnornas sida i ämnet.
Jag vet inte varför sådana diskussioner jag kan ha i verkligheten, inte hamnar på papper. Jag har helt enkelt ingen kontroll över det utan det kommer ur mig, utan att jag kan styra det, sätta på eller stänga av. Men det är lite synd att jag inte kan få det nerskrivet.


Dagens klockrena kommentarer på jobbet:

- OH MY GOD, vilket arsle jag har.
- Han kom in när jag drog upp mina tights på toan.

/ Marge.


Blurry Shapes


Jag vet inte.

Nu har jag klonkat på min gitarr, dragit ackorden till Varning för Ras och sjungit med i sängen. Nu har jag hamnat på mage med några meningar som hoppade ur min mage och ner på hemlighetsfulla papper. Första gången sen i somras, som om det helt enkelt inte kunde hålla sig inne längre. Det påverkar mig för mycket.
Jag har absolut ingen aning om vad jag skriver.

2år


Gårdagens stil.




Utmattad.

Jag vet inte vad det är för smällar jag får i kroppen utan anledning. Blir yr, kan inte fokusera blicken osv. Och på det just nu har jag mensvärk. Så för mig blir det att lägga mig i sängen för imorn ska jag upp och jobba också.
Det kommer en massa bilder från jul och outfit.

Happy Holidays.


Dagens stil.



Är helt totalt slut, och slocknar snart med huvudet rakt ner i bordet. Fick bara 3 timmars sömn inatt och idag har jag hoppat mellan 3 olika butiker fram och tillbaka för att hjälpa till. Jag har sammanlagt gått 15 000 steg.

www.daddaphotography.com


www.daddaphotography.com

Let me tell you something.



Jag kan inte sova. Förjävligt irriterande när man vet att man ska upp tidigt för att komma iväg, speciellt när jag har en tendens till att stänga av alarmet i sömnen. Så här ligger jag nu i sängen. Har spelat mobilspel, sprungit på toa, försökt sova, spelat mobilspel, sprungit på toa, försökt sova och nu har jag datorn i knät men ingen att prata med. Vänner-skivan har gått om 4 gånger nu tror jag. Därifrån kan ni själva klura ut hur länge jag har försökt att somna.

Bild från våras.

Mumma-mat!



Nu har jag fått i mig färdiglagad kyckling i gräddsås med rostad potatis med lingonsylt, och vitlöksbröd står på i ugnen som jag ska mumma i mig innan det är läggdags. Har även smörjt in mig med brun-utan-sol som jag köpte med mig hem idag. Imorgon blir det möte och sen jobb.

Gårdagens stil.


123.

Hemkommen från Nacka Forum precis där jag gått runt med Linda hela dagen och släpat på kassar. Fick även med mig en tröja och en tunika med mig hem från New Yorker.

2 bilder från i fredags




Min livs levande nallebjörn.


Have you thought just maybe you belong with me?


Give me that smile I love




Take me to the beautiful place


www.daddaphotography.com



Glömde ju faktiskt lägga upp dom nya bilderna och nya sidan här på bloggen. Så här är ett foto från photoshooten på Amalia för någon vecka sen, och bilderna ligger uppe på nya www.daddaphotography.com under fliken "Senast Tillagda". Kommentera gärna!

Maj 08









Det här var senaste gången jag & Kaia träffades. Ni ser ju själv på rubriken när det var.
Min norska vän ligger i sjukdom (i allt för många månader nu) borta i Norge men förhoppningsvis så kommer hon hit snart. Och jag ska dessutom åka och hälsa på henne när jag kan. Saknar henne.


Fjärde advent.



Hade lilla julafton hos pappa idag, där jag också träffade min halvrbror som jag inte känt på väldigt många år. Men det var okej, faktiskt riktigt mysigt. Jag var redo. Men som sagt så är jag sjuk så jag låg i soffan hela kvällen av utmattning och fick ta taxi både dit och tillbaka. Har presenter som jag ska visa er också.
Och fortfarande har jag sån otrolig lust att fotografera. Bara för att jag är för utmattad för att göra det. Har liksom legat på lilla julafton i fettigt hår, torrutslag i ansiktet och i mjukisar.


BTW.

Så har jag gått och blivit sjuk igen. Feber och förkylningen slog tillbaka ordentligt igen så jag fick gå hem tidigare och blir dessutom hemma imorgon också. Så det enda jag har haft för mig är att ligga i sängen, sova, glo film och dricka en jävla massa vatten. Igen.

Har en sån otrolig craving efter att fotografera just nu också, eftersom jag kollat runt på photoshoots.Gash, vad jag vill dra till Hollywood och fotografera när jag blir äldre.

T Swift

Första gången jag såg Taylor Swift med rakt hår, och jag kände inte ens igen henne. Hon ser ut som 2 olika personer och båda sidorna är skitsnygga! Kolla på det här!

Ph: Peggy Sirota


Lagom mycket.

Nu har jag rökt för många cigaretter för att vara jag, fått i mig lagom många drinkar och dansat huvudet av mig. Jimmy och jag delar en väldigt sprudlande och glad vänskap till varandra, så jag blev övertalad på 2 minuter att resa mig ur sängen och dra mig ut för att träffa trevliga människor. Även om han nu aldrig dök upp.

Det blev i alla fall en bra kväll, med mycket dans och skratt. Ovanligt för att vara jag så glömde jag kameran (?? Hur många miljoner frågetecken kan man inte lägga här) så Jess & Sandra fick stå för bilderna. Dom lägger jag upp så fort jag får dom, förhoppningsvis imorgon.

Nu ska jag få i mig min panpizza och sen sova, för imorn blir det jobb!

Mörkt.

Jag går från mörkrum till mörkrum med yrande vit snö omkring mig. Ändå fortsätter det vara mörkt runt nästa hörn. Jag har slutat prata med personer men är trevlig mot människor. Tittar mig i ögonen i spegeln utan att få en reaktion.
Jag borde egentligen gå ut och träffa vänner ikväll, dansa och försöka att skratta, men jag orkar inte. Jag har inte ens någon lust att skratta just nu. Känslan inom mig har mer gemensamt med en ljudlös mobil och missade samtal. Tror jag kommer somna med ångestdämpande i kroppen ikväll.

Gomorron!

Har haft problem med att sova inatt vilket inte riktigt går ihop med att jag höll på att somna med huvudet mot tagnentbordet igår vid 6tiden på kvällen. Har i alla fall fått i mig ananas till frukost och slöglor på vänner.
Har även toppat nosen i allt det dramatiska som händer omkring stockholms innekrogar, som att Kissie inte blev insläppt (sid2), hur hon påstår att dom ljuger och chefredaktörens svar på det.

Själv tror jag att jag ska dra upp nosen ur dramat nu och börja göra mig i ordning inför jobbet.

Bildbomb.


Jag & Pappa innan bion igår.






Den här finingen fick följa med mig hem idag.


Gårdagens stil.


Tänk att inte ha ett hem.

Idag när jag gick för att köpa min kaffe innan jobbet, så la jag märke till att killen som brukar sitta och tigga pengar på hörnet inte var där. Jag fick min oroliga känsla i magen och undrade var han var, om han hade någon mat och om han frös. När jag gick mot jobbet sedan såg jag honom sitta där mitt i slasket och snöstormen, utan en jacka eller någon mat. Det fick mig inte att må ett dugg bättre..

Nu blir det läggdags.


And you know I would walk a 1000 miles if i could just see you.






Jobbet hela dagen, och kommer vara så resten av veckan. Därav ingen uppdatering på dagarna.
Försökte att mobilblogga men det ville tydligen inte funka (?).
Efter jobbet mötte jag upp Pappa & Angelika för att dra till en mysig thairestaurang och sen bio. Mys!

On and On.




"Let it snow, let it snow"




Take a picture, make a memory.



Snart blir det att gå ut i snön för att möta Mackan som jag inte träffat på år och dagar. Här är första bilden på oss när vi hade börjat i samma klass i ettan. Fan vad vi hade roligt, den klassen. Man saknar dom dagarna. Ni skulle bara veta alla dom knäppa sakerna vi har gjort.


We got serious bling-bling and baggy-waggy pants, now listen to our single while the little guy dance.





Smycken jag vill ha.



Och allt det här på under 1000 spänn. Tror jag ska beställa några av dom när min nästa lön kommer.

Ms Varning för ras.

Hon sitter ihopkrupen i soffan, invirad i en filt och känner sig smutsig. Hon skäms och för varje tår som trillar ner för hennes kind så går hon under lite mer. Känner sig lite sämre. Hon känner sig lurad. Han ljög för henne, den första kärleken hon delade med. Hon vill smeta blod på honom, skam, få honom att skämmas. Hon är förbannad över att han får henne att anklaga sig själv, som om det är hennes fel. Som om hon vore den lilla djävulen som kastat lögner om sig.
Men hon ska inte skämmas över att hon lät sig känna kärlek. Över att han ljög och trodde att sanningen aldrig skulle komma fram. Han klippte hennes vingar och hon lät sig falla när han gav löfte om att fånga upp henne. -

Jag agerar ängeln, jag låter henne inte falla. Så därför ska jag krypa upp i soffan bredvid henne och hålla hennes hand. Se till så att hon inte anklagar sig själv. Sjunga Varning för ras och torka hennes kinder.

Första gången.

Idag satte jag mig i kyrkan för första gången för att be till Gud. Jag tror på Gud och jag ber till Gud men jag har aldrig satt mig i en kyrka för att prata med honom. Jag har bara kopplat kyrkor till begravningar och fått en obehaglig känsla i kroppen. Men idag gick jag in i den nästinpå tomma kyrkan, satte mig längst fram, knäppte mina händer och pratade med Gud. Sedan ställde jag mig upp och tände mitt första ljus.


Här sitter jag och myser med thé.




Räkningarna är betalda, tvätten är igång, min nya sida för fotografier är klar och jag har precis börjat få tillbaka värmen i kroppen. Så nu sitter jag med en kopp the och håller på att somna. Funderar även på ett bloggbyte. Har tappat suget ordentligt och vet inte vad jag ska uppdatera längre. Plus att det är svårt att ta nya bilder när min fjärrkontroll inte fungerar till den nya kameran, men förhoppningsvis så får jag en ny fjärrkontroll i julklapp och då blir det ändring på det.

Vad tycker ni om ett bloggbyte? Att ta tag i bloggen ordentligt igen med kategorier och försök till stadiga uppdateringar.

-



Fotograferingen gick bra, förutom att jag tillslut var så kall att jag inte kunde röra mina fingrar ordentligt. Knäppte även av en bild på den här texten, tyckte den var lite bra. Tycker inte om så kallad gatukonst som består av snoppar på väggar men gärna gåtfulla texter.

Nu sitter jag invirad i en filt och jag fryser fortfarande. Även fast jag fått i mig the och mat så sitter jag med gåshud och skakar.


foto.

Hej ni. Nu ska jag iväg och fotografera Amalia. Julia var tvungen att ställa in men förhoppningsvis blir det att fotografera henne en annan gång. Återkommer senare med bilder!


d


Hej!

Jag vet, urdålig uppdatering men det blir så när jag jobbar dagarna i streck. Kan inte riktigt blogga härifrån men jag gör ett undantag just nu för att säga att jag inte har försvunnit och jag kommer tillbaka strax. C är full/bakis och sitter inne på toaletten och pratar i telefon, ähum. Så ja. Imorgon blir det i alla fall en fotosession med 2 tjejer, varav en jobbar som modell och det blir första gången, så det blir nog kul. Ska blogga så fort jag kommer hem efter jobbet. PUSS

Ditt leende när du tittar på mig.


Nej, nu är det dags för mig att springa runt och släcka allting flera gånger om, kolla att allt är avstängt flera gånger om, krypa ner i sängen och lägga mig på spikmattan en stund och sen försöka somna till vänner.

Blev en liten kvällspromenad med en förvirrad och vilsen Jimmy som gick runt i cirklar innan jag hittade honom. Skönt att träffa en nära vän och prata skit och jobbdrömmar när man är nere utan anledning.

3 pics.






Come and knock on my door, ill be waiting for you.






Är nere. Och jag vet inte varför. Det kom smygande på jobbet så resterande timmar kändes det som att jag skulle sätta mig ner på golvet och bryta ihop i gråt hela tiden. Skitjobbigt.
Nu är jag i alla fall hemkommen, fick gå tidigare eftersom det var så lugnt. Så nu sitter jag här, och ska antagligen försöka muntra upp mig med en pizza eller nåt. Bra där.

Mina vänner och ni gulliga läsare, lämna någonting gulligt i kommentarsfältet är ni snälla. Då börjar jag alltid att le.

Dina fingrar har spelat på min kropp ikväll.


Dina fingrar har spelat på min kropp ikväll. Lugna och andfådda melodier som berört varenda nerv i mig och min själ. Du har andats i mitt öra och kysst min hals, haft en konsert på mig där varje finger är ett eget instrument. Min kropp blev andra halvan som slutförde hela melodin.
Våra kroppar gungade i takt tillsammans med andetagen som flöt, hackade sig och flöt igen.

Hej ni läsare.

Hade faktiskt tänkt att jag skulle blogga mycket idag, men istället blev jag väckt av en stressad människa som halvt i panik frågade om jag kunde komma till jobbet och hjälpa till eftersom det hade blivit lite strul. Så där gick den dagen.

Nu ska jag ta och klippa min lugg (nej inte kort igen, men den har blivit för lång) och sen slötitta på hannah montana och äta pölse i lompe med glass till efterrätt. Eller kanske bullar.. GO Svullo!

no wonder i like to photograph this girl.



















www.daddaphotography.com


Photoshoot på G.

Tagit en photoshoot på C nu, oh my vad jag gillare. Efter ett tag fick hon bara improvisera och hoppa runt till musik medan jag tog bilder och hela grejen blev bara underbar. Bilder kommer snart, hon har bestämt sig för att sitta och rensa och kolla igenom för att hitta skavanker och fel på sig själv.

Pyttsan.

M Barton





ph: Adrian Green

All over & Spikmatta.

Nu inväntar jag C, sen blir det att köpa hårfärg till oss båda. Men har fortfarande inte bestämt hur jag ska färga än.

Btw så har jag varit täppt fram och tillbaka i halsen nu i över en vecka, och jag vet fortfarande inte vad det är jag reagerar på. Så för att kunna somna igår så fick jag ligga på spikmattan ett tag för att öppna upp så att jag fick ner luft ordentligt. Ett bra tips för dom som är vana vid allergi osv.

Gårdagens stil.


Idol-Erik

Jag är inte mycket för idol, och har aldrig följt det något vidare. Men i fredags när jag låg hemma så kollade jag igenom programmet och oh my gosh. Erik Grönwalls Run to the hills gav mig rysningar och adrenalin i hela kroppen, och stående ovationer från juryn. Vilka lungor och vilken röst den killen har! Så jag tog upp mobilen för att rösta honom vidare till final.
För den som inte sett det klippet borde verkligen se det, så ta och klicka på länken här ovan.

Migrän.

Mår skit. Återkommer senare.

MK/A Olsen



ph: Jason Nacito


Done & Rea.

Okej, nu får det vara nog. Jag är inne på dag 7 och nu har jag bestämt mig för att det här får bli sista dagen jag ligger inne. Imorgon blir det att gå på alvedon, ta hostmedicinen och sen dra iväg till jobbet och hjälpa till. Rea nu gott folk, så kom förbi Belle Shoes imorgon och shoppa loss!

Dag 6

Så var dag 6 avklarad. Fortfarande sjuk.
Har spenderat dom senaste 3 timmarna med att prata med Jimmy för att hålla honom sällskap på hans jobb.
Jag har förflyttat mig från sängen, till skrivbordet, till duschen och tillbaka igen. Ätit för mycket pizza och lyssnar på musik, och legat och skrattat högt själv till hannah montana.
Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon eftersom det är födelsedagsfiranden den här helgen.

Grattis Linda som fyllde 18 idag!

H Duff - Favoritstilar 09











hilaryduffmag.com / oh-hilary.com


Topparna jag beställde.

Topparna jag beställde från Gina kom hem i brevlådan idag, första gången jag beställde från deras webshop och ett plus till att leveransen gick fort, och så länge det inte är ett för stort paket så kommer det direkt i brevlådan.

Preview.




amandaberg.com

När jag ser den här bruden får jag sån jäkla lust att färga håret rött igen.
amandaberg.com

Still in bed.



Japp, fortfarande sjuk. Halsen är värre dessutom, såren har spridit sig så det blir boka tid hos doktor. Blö. Kan knappt svälja längre.

Respekten till andra människor.


Provocera var nog ett av de orden som beskrev mig som allra bäst
för några år sedan. Det var det jag gjorde, hade taggarna utåt mot allt och alla. Visade att jag inte lät mig styras av någons ord eller bedömning av mig. Hatade att människor sa saker om hur jag var innan de delat en mening med mig.


I dagens läge är det fortfarande ett ord som beskriver mig
men inte på ett lika uppenbart eller likadant sätt som förut. I alla fall inte lika ofta som då. Nu chockar jag mest efter att människor bekantat sig med mig, smyger in och slänger ur mig någonting som får de att stanna upp med de där mikrosmå ansiktsryckningarna. Använder mig av ord, ansiktsuttryck, knutna nävar och snabb tunga när människor dömer mig för fort och tror att de kan behandla mig därefter. När jag är en sådan människa som vägrar tolerera det.


Tillexempel så klagar jag över att vissa kategorier i samhället accepteras allt för lätt.
Människor skämtar om saker som man inte borde skämta om och ingen reagerar. Människor kallar varandra saker på "skämt" och de som tar emot det bara skrattar. Jag, däremot, är inte en sådan som kan skratta bort det. Om någon drar ett skämt om "min mamma", eller kallar mig något skällsord på "skämt", så är jag knappast den som står med ett sockersött leende och skrattar åt det. Vart är humorn?


Att gå och kalla någon hora "på skoj"
eller att gå hem till någon man inte känner för att sätta sig och tända en joint när man knappt hälsat på personen som bor där (egen erfarenhet, ja). Sådana saker ska inte klassas som roliga. Tjejen som bodde där blev inte glad, men hon slängde heller inte ut dem, medan jag stog och skakade och såg dubbelt tills min vän fick min blick att fokusera på henne och lugna ner mig. Jag kunde inte gå nära dem på hela kvällen.


Jag vet att många inte delar min åsikt om droger.
De personerna som gjorde detta får göra sina saker på sin egen tid och sina egna platser, men att gå hem till någon man inte känner och sedan sätta sig och röka på som om det var en självklarthet när man kommer hem till en annan människa; Sådant är helt enkelt inte okej. Och det slog slint för ögonen på mig när jag insåg att människor har låtit saker och ting gå för långt. Det här är bara en del av alltihopa.


Laugh. Smile.





Instickare: Hosta och mensvärk tillsammans är inte så skönt.


Ny Kategori.

Från och med idag så finns det en ny kategori här på bloggen som heter Fashion & Celebrities.
Ja, namnet säger väl sig självt. Jag tycker det är underbart kul att kolla runt på kläder och på kändisar här på nätet. Hade ju inte bangat på vissas garderober.

RSS 2.0