Räkna stjärnorna med mig.Build a bridge and get over it.Midsommar.

2 första är emmas bilder.

Midsommar.1a bilden är emmas bild.

Med solstrålar i håret och en rosa himmel ovanför huvudet.

Två bilder som inte kommit upp än från när jag och pappa var ute med båten.
Nu har jag kommit hem från skansen, där jag befunnit mig och myst hela dagen. Tyvärr uppstod det lite komplikationer som gjorde att vi inte kunde vara kvar under allsång på skansen, men såg däremot underbara The Ark uppträda på genrepet. Jag stod helt extatisk och var värre än lilla Vanessa när hon såg alla djuren. The Ark har skrivit mitt livsmotto, ingen kan nog förstå hur det kändes att få uppleva dom på riktigt.

Nu ska jag sätta in en pizza i ugnen och sätta mig framför ett avsnitt av satc.

Tjolahopp!


Idag hittar ni mig på skansen hela dagen, med fina människor. Hörs sen!

Sommarflicka.Kors & Fjädrar.
Mitt kors från fashionology.nl har kommit! Dessutom fick jag med mig dessa fjäder-örhängen hem idag från H&M, plus lite annat.

Så mysigt hade jag för några minuter sen.


Med Emmas gudbarn Vanessa.

Såhär såg jag ut på midsommar.L-O-V-E.

Tänka printa ner lite Kärlek här innan jag hoppar i säng och spelar mobilspel innan jag ska sova. Jag hade en trevlig midsommar som jag inte hunnit skriva ner, och en jättetrevlig dag ute i solen, nere vid vattnet idag. Imorgon ska jag sätta mig i solen på innergården och mysa med mig själv, sen blir det antagligen bio. Och självklart har jag fortfarande massor av bilder att visa. Måste även börja ta mer outfitbilder.

22.06.10


22.06.1022.06.10


Blått.När vi sprang på stora åkrar.
Från Maspelösa, Linköping.

Jag har spenderat hela dagen i sängen framför satc, förutom när jag kröp ur sängen för att köpa nudlar och choklad. Vaknade med huvudvärken, och även om jag fått bort smärtan nu så blir det fortfarande inte mycket mer än att vila för min del.
Gårdagen blev en trevlig kväll med att grilla korv och bara allmänt ha kul med fina människor.

Vi och vackra stockholm.Bilder från en vecka sedan när vi myste vid vattnet i gamla stan. Två sista bilderna från emmas kamera.

Att prata med dig är som att prata svenska mot kinesiska.
Slipar på affärsidéer.

Självklart, när jag egentligen borde vara trött och börja krypa till sängs, så börjar jag knåta runt på affärs och reklamidéer. Jag tycker om mina professionella, envisa, kreativa affärstankar som dyker upp ibland. Sen gäller det dock att faktiskt våga satsa och ta tag i sådant också.

Jag, C & Orup.


Det var en så underbar känsla att stå där och sjunga med i de klassiska låtarna som jag hört under min uppväxt, med fina vänner omkring mig och med varma vindar omkring mina ben. Åh!

THOSE EXACT WORDS.
Klar med tvätten, äggmackor i magen och sitter just nu med en jordgubbsfestis. Topp! Det som dock inte är så roligt är att jag måste städa lägenheten, men det ska jag försöka att göra med ett leende på läpparna. Senare kanske det blir att sätta sig i kvällssolen med folk.

Mix.Blandade bilder från 2 dagar, fast ungefär 10 dagar försenade här på bloggen.
Jag spenderar mina dagar och kvällar med mitt sommarhäng och andra vänner, glider runt och har det fint. Vi kastar ut kärlek till varandra och omfamnar sommaren med glädje. Jag har fått in väldigt fina människor i mitt liv.

Will you?Love - Amor - Amour.Halsbandet som var en del av det jag och pappa gav Nicke i studentpresent.

Tanken var ju så klart budskapet bakom det hela. Kärlek, och att vi som varit med sedan hans födsel får vara med om den stora milstolpen i hans liv.

Jumpin Jumpin.


Har jag ju glömt att visa. Stort leende.


Maspelösa.Nu är det dags för strandparty.


Rojalism.

Nu har jag suttit i flera timmar för att se sammandraget av bröllopet, och dessutom dokumentären del 1 & 2 om kungafamiljen och kronprinsessan. Riktigt intressant det där. Hittade även ett urgulligt klipp där kronprinsessan får ett litet skrattanfall, den kan ni se här.

I bilen mot Maspelösa.
Lite bilder från bilen när jag och pappa åkte ner mot maspelösa för att fira Niclas förra helgen. Har så mycket bilder som inte visats, utan som väntar på att få laddas upp.

Ibland kommer stunder då det känns som att mina nära rinner mellan fingrarna på mig, för att försvinna ut i tomma intet.!

Grattis kronprinsessparet!

-


Mys.


People.


DCW.


Dadda Charlie William. Mina fina styv-vovvar som jag kallar dom. Min vän Jannicas hundar som jag ibland passar.

Sommarnatt.

Små nattliga möten och promenader hör till sommaren, tycker jag. Var precis och mötte upp två vänner som jag stod och pratade och skrattade med ett tag, för att sedan gå promenad hem. Nu blir det mobilspel + vänner och sova.

Nu byts det bloggadress.

Så istället för chickss, så ska ni alltså bara skriva in dadda.nu. Klart!

Håll fast.Underbara skärgård.Finns inga ord för hur mycket jag njuter på den här bilden. Att köra båt i solnedgången. Obeskrivligt.

Tu med manques.

Jag vill hålla om dig ikväll. Jag vill hålla om dig alla kvällar. Somna med dig, vakna med dig och känna gemenskapen jag har med dig. Jag vill vakna mitt i natten bredvid dig av att du snarkar i mitt öra, dunka till dig litegrann tills du vänder dig om och drar med mig, så att jag andas i ditt öra istället - medan du formar min kropp efter din i sömnen.

På det mysiga cafét i Waxholm.Oroliga ilningar: Uppdatering.

Smärtan försvann efter ett tag och kvällen blev lyckad med härliga människor och prat. Av någon anledning så har jag dock inte koncentrerat mig nog på att andas in syre, då jag ibland kände bristen och dimma slog till. Det är intressant det där, hur jag då och då kan glömma att andas ordentligt. Men som sagt, kvällen blev lyckad med mitt fina sällskap.

Obehagliga ilningar.

Stressen trycker i bröstet idag, hugger till när jag tar djupa andetag, skapar en smärta så att jag rycker ihop mot fosterställning. Ironiskt, eftersom jag är ledig idag och sitter med en kaffe i tofflor och pyjamas.

Make sense.Ute på den öppna vägen.

Hemma från stora åkrar och barndomsvänner, med kattblod och leriga tassavtryck på byxorna. Men jag var glad för det, tills jag var tillbaka i stan och mitt busskort började krångla sig och jag dessutom hade femtioelva kilo på axlarna. MEN, Cis är här och vi åt kinamat och hade det otroligt mysigt. Sen hoppade hon på bussen med mig när jag fick nyheter som gjorde mig upprörd, och lät mig gråta i sina armar tills hon själv började gråta. Nu ligger hon i min säng och ska vara med mig hela natten och morgondagen, då vi ska jobba tillsammans. Hon är en så stark del av mig. Det ska hela världen veta. Nu ska jag krypa ner bredvid henne och försöka få en lugn natts sömn.
That id always be your friend, took an oath and imma stick it out til the end.

Nu åker jag iväg en sväng.

Idag och imorgon kommer jag gå runt på stora åkrar och mysa med barndomsvänner. Nicke har tagit studenten så det blir mottagning och sådant fint. Stort grattis till honom!

I aint gonna find you runnin around.Nobody can do the boog-a-loo.
...

Jag är förbannat trött på huvudvärken.

We belong to the music.Världen kommer fortsätta sina andetag. Det du kan göra är att hitta de små glimtarna som får dig att gå stadigare.
På några timmar.Jag har ätit frukt. Körsbären är dock från gårdagen, nu har jag proppat i mig äggmackor och sen fruktsallad med meloner, ananas och druvor. Nu sitter jag och dricker kaffe och är seg. Gick förbi målaraffären påvägen hem för att ta hem lite färgprover osv. Det ska ju målas om här hemma.
Nu ska jag lägga mig i sängen och spela pokemon, hah!

Ta en lugn stund.


På det mysiga lilla cafét i Waxholm. Nu ska jag dra på mig en topp och sen ska jag gå ut med Rocky.

Slog det dig någonsin?

Dags för mig att sova. Försöka i alla fall. Har gottat i mig körsbär och skrattat med emma i telefon.

Dina läppar viskade ömt mot mina.
Pochadadda.

Men om jag säger stopp, tänker du sluta då? Om jag hoppar så högt jag kan, kan du fånga mig bland stjärnorna?


-

Waxholm och skärgårdsbåtsdagen.


Ta på dig solglasögonen och ha en bra stund.Min kamera och en bild från Jess kamera.

A few times.
Jess kamera.

Dina ord mot mina. Vi kommer ingenvart.


Jobb & Bio, så har min dag sett ut.


Jag sveper genom natten.


Dagen spenderas i min säng med huvudvärk. 2 Harry Potter och 2 Twilight.
Vad är din största rädsla? Är du stark nog att möta den.


Cant get enough.


Jag har fått en väldigt ny speciell vän, och jag är glad att jag lärt känna henne. Puss på dig älskling.

Nu ska jag faktiskt iväg och jobba, efter att jag klätt på mig. Känns rätt skönt, speciellt när jag ska hämta upp min mochalatte och cheeseburgare på vägen. Mumma!

Nu håller världen andan i väntan på ditt nästa steg, svin eller du?Du gick helt plötsligt och blev någon annan. Satte på dig en mask som ingen av oss får av och sedan vänder du ryggen åt. Det kan du förneka hur mycket du vill, du ser inte med klara ögon. Istället för att försöka klättra så hoppar du längre ner i djupet och du drar med dig människor ner och utnyttjar. Springer runt på stan, häller i dig och dansar tills alkoholen satt sig så djupt att du inte kan stå, gå eller prata ordentligt. Men det komiska är; du har egentligen inte kul?

Skulle du hålla min hand förevigt?Små delar av din värld.


fluga.

Jag har så mycket bilder att visa här på bloggen, ligger back flera dagar. Har varit omringad av sällskap och solsken så det har inte blivit mycket dator.

Jag sitter vid en pool.

Har badat, ätit kebab och kladdkaka och lekt med kamera. Ni borde vara avundsjuka. Med mina fina vänner jess och emma. Återkommer med massor av bilder.

love, oh love.


our feelings.

Vi är ömtåliga varelser, känsliga varelser. Emma ligger och sussar i min säng. Jag hade något på huvudet som jag ville skriva ner, men det försvann lika fort igen. Den här natten så ligger det ett underbart ljus på himlen här i stan. Vi gick en promenad hem och jag blev varm inombords när jag såg det. Nu ska jag krypa ner bredvid emma och somna till vänner. Ha en fin natt.

sommarnatt.
Emmas kamera.

Bilder från någon vecka sedan, då vi satt i gamla stan och lyssnade på musiken för att sedan bugga. En riktigt härlig kväll.

Bio.


Sex and the city 2 - Underbar.
Nu ska jag gosa upp med emma i sängen och ha satc-maraton.

Heart.


RSS 2.0