Idag.










Samhällskunskap är ingenting för mig.

Dom här texterna och uppgifterna i alla fall. Det är seriöst gegga i huvudet på mig och jag fattar faktiskt noll i vissa av uppgifterna. Eh heh. Kul.
Idag är det alltså meningen att jag ska läsa runt 30 sidor av samhällskunskap och dessutom svenska. Svenskan har jag lättare för, där blir inte allting bara gegga. Men 30 sidor där dom rabblar upp fakta som jag sedan ska kunna slutar faktiskt bara med gegga i huvudet.

Samtidigt som jag ska göra det här ska jag också köpa busskort, och det ska jag hinna göra innan jag ska iväg och träffa Cissi, och Sandra en stund också om det passar sig.

Och förresten hörni, min statistik sköt i höjden häromdagen och ändå så är det inga kommentarer! Kom igen folks! Jag gillar era kommentarer!

Täby.





Den här helgen har verkligen varit kaos. Till och med ikväll fortsatte det med skrik och tårar. Men ändå slutade det bra. Förutom när busschauffören klämde mig i dörrarna, och verkade till och med njuta av det. För sånt blir man ju glad av, verkligen. Men blev uppiggad när jag tog en sväng förbi cykelringen och hälsade på tony och ollie som haft nattöppet.
Nu är jag i alla fall utmattad. Vilket jag har varit hela helgen på grund av allt kaos. Så nu blir det att glo vänner med chips och cola tills jag somnar. Men först ska jag tvätta bort sminket och mascaran som tydligen sitter på min haka, som Ollie så fint antydde. Han är ju söt han.

BLOPPIS FLYTTAD.

Okej alla flickor och pojkar (mest flickor på den här delen då..).
Nu är bloppisen flyttad till tradera istället, så ni kan ju spana in och kolla lite.
Kommer även komma upp skor också som jag ska rensa och sälja, väldigt många använda bara en gång så dom är i nästan helt nytt skick. Men jag kommer upp med det här på bloggen då också!
Bloppisen hittar ni HÄR.

Ett födelsedagsfirande i Januari.












JUST DO IT.


ROCKSPOT.


ONE TWO THREE FOUR.

Har inte varit en så bra dag, men det fixade sig tillslut med ett leende. Nu sitter jag och lyssnar på en inspelning som C gjorde på mig där jag får en skrattattack och hakar upp mig. Jag låter som en blandning mellan ett barn och en hyena. Försökte att ladda upp den så att ni som vill skulle få lyssna men det gick tyvärr inte.
Nu ska jag i alla fall gå och sno lite kläder ur Js garderob.

Göteborg 09






















HEJ.


MAKE IT.



Gjorde mitt första delprov i samhällskunskapen idag. Sen har jag sovit mig igenom eftermiddagen, myse har smittat mig med ont i halsen. Som planerna ser ut så ska fina Nadia med också, vilket gör mig helt superglad. Nu ska jag bara få tag på henne också och så ska man klä på sig och sånt grejs. Oj, vad jag är seg. Ni har inte något roligt att berätta för mig som jag kan läsa igenom? Hur gillar ni att spendera era fredagskvällar?

Träffade en fining igår.


J PHOTOSHOOT.




YOU MAKE MY HEART GO BOOM BOOM.




Nytränad.



Genomsvettig och nästinpå illamående. Nu blir det dusch och lite tvspel. Blir en fika med pappa också.

MINA LÄPPAR SOM LÄNGTAT.



Igår kväll blev en blandad kväll. Jag gick i dimma, tappade greppet lite med ont i bröstet och svårt att andas. Men kvällen slutade ändå bra med tårar.
Blev psykologen idag med prat, funderingar, dragningar, reflektioner och yrsel. Och nu sitter jag hemma, fått i mig lite mat och kaffe, och ska nog ta och gå en sväng till gymmet och gömma mig i musiken. Blir till att sova själv ikväll, och kanske imorn med. Blö.

TODAY.




TANTHATTEN.



Blev en liten shoppingtur med C på stan. Vi hade även massa önskningar om höga klackar som vi gick runt i. Nu funderar jag på att lägga mig och ta en tupplur fast jag inte borde nu när jag äntligen kom upp någorlunda tidigt idag. Plugga måste jag dessutom också göra. Blir nog min kaffe och plugg i sängen. Får se om jag somnar med ansiktet i böckerna. Im GOOD.

UTGÅNG OCH IN.

Det blev utgång men inte riktigt att komma in eftersom Tobbe hade glömt sitt leg. Men men, det blev en mysig kväll i alla fall och sovsällskap fick jag med donken i sängen. Idag blir det till att plugga, träffa C och biljard. Funderar på att slänga in gymmet där en snabbis också men frågan är om jag inte är alldeles för slut sen igår för det. Blir nog att ta det imorgon istället. Annars hoppar jag bara upp på motionscykeln en stund.

GET DOWN AND BOOGIE.


WE CAN BREAK OUT OF HERE JUMP ON OVER THERE WHERE THE AIR IS CLEARER.



Nytränad och nyduschad. Sitter med fläkten och ska lägga mig och spela lite tvspel efter träningspasset. Yes folks, nu jäklar ska jag komma igång. Pappret är redan halvt ifyllt.
Dagen har gått åt till att vakna upp i mamma&companys lägenhet och sen ta mig hem, gå till banken, handla och sen tillbaka för att plugga mig igenom samhällskunskap som jag inte förstår.
Och sen träningen. Nu blir det tvspel för min del och sedan plugg igen. Får se om kanske myse kommer sen om man har tur, annars blir det imorn.

JAG ÄR SÅLD !


...

Har gått och blivit deppig igen. Känner mig utanför där jag sitter just nu, som att jag tränger på. Även fast jag är här för att göra en annan person en tjänst. Hade egentligen velat ha honom här bara och kramas, få krypa in i hans famn och stanna där. Satt ute på bänken som en liten rädd valp och frös i linne för att jag inte orkade gå upp. Orkade inte sitta bland människor och vara social. Köpte mat som jag inte känner smaken av ordentligt, ler åt Rocky som vill äta upp dom kokta morötterna med sylt och gräddsås på. Vill gå och lägga mig men kan inte för att det är film och musik överallt.

Igår - dag till kväll.


21/8






21/8 - Innan vi drog till Täby.









MYSIGT.

Somnade med lugn musik, doftljus och pussar och kramar. Det är en härlig känsla, och vakna i famnen.
Det blev full rulle igår och bilder kommer.

I AM NOT WHAT YOU THINK I AM; I AM GOLDEN!


LIKE A CLOWN ON PURPOSE.


EN DAGENS.



Långt linne - Gina Tricot . Kavaj - Xdye . Skärp - JC . Sjal - Gina Tricot . Tights - New Yorker.


BIOMYS.



Det blev biomys och sovsällskap igår. Obeskrivligt mysigt var det.
Idag blir det att ägna tiden åt plugg och sen får vi se om jag orkar göra någonting. Kanske blir meddragen ut ditbort också.
Nu blir det i alla fall lite Mika medan jag gör kaffe. Sen blir det dusch och plugg!

BLOPPIS!!!

http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis
http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis
http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis
http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis http://chickss.blogg.se/bloppis

TEENAGE DREAMS IN A TEENAGE CIRKUS RUNNIN AROUND LIKE A CLOWN ON PURPOSE.



Sitter och lyssnar på Mikas nya låt om och om igen. Dessutom vill jag bara kolla igenom den videon tusen gånger, för den är ju också helt underbar. Här har vi en lyckolåt och en lyckovideo. Man blir bara sprallig i hela kroppen. Så den här ska jag dansa runt till nu medans jag ska klä på mig.
Här har ni videon.

För att sammanfatta hela så kan jag säga att den här låten och videon är så typiskt JAG så det är otroligt. Dom som känner mig vet nog vad jag menar när dom ser videon. Den beskriver nog mig rätt så bra.

GIMMIE YOUR HEART.


BILJARD, MYS & FOTO.

Igår kväll blev det mysigt i biljardhallen. Jag & J avslutade natten med donken i sängen och sen en photoshoot. Dom bilderna kommer sen! Nu har jag sällskap här av J, C & Jess. För min och Js del blir det storhandling innan vi joinar dom andra 2 på photosession.

Gårdagens bilder.










Dagens schema.

* Plugga
* Psykolog
* Plugga
* Kolla film med Pappa
* Kanske hinna spela biljard

Nu ska jag ta och laga min kaffe och kolla lite vänner innan jag ska iväg. Och försöka få upp J ur sängen.
Sen kommer bilder från igårkväll också.

HEJ HOPP.

Nu har jag nyfärgat hår, och är nyklippt. Nu blir det lite pluggrejs och sen göra sig i ordning för middag, och sen ut.

LINKÖPING, MASPELÖSA.












STRESSKROPP.



Min kropp har verkligen reagerat dom senaste veckorna. Sover dåligt varje natt, drömmar mardrömmar och min kropp håller på som om det är nåt jag måste försvara mig mot hela tiden. Idag är det inte mycket bättre, för imorgon börjar skolan. Och även om det inte är vanlig skola för mig eftersom jag läser på heldistans hemifrån, så är ändå skola något som tar jävligt hårt på min kropp.
Om jag piggnar till däremot så blir det bio ikväll, och då blir det nog mina nya klackar. Men jag får vänta och se i några timmar. Nu däremot ska jag lägga mig ner och vila.

SPIN YOU AROUND


Ett band.


TAKE A HIKE.




Nickes fina kommentar.

"Mitt hår kommer lukta ollon... Ett FRÄSCHT ollon."

MOT LINKÖPING


DRIPP DRIPP DROPP.





Körlektionen blev inställd så här sitter jag och tittar ut i regnet med tända doftljus. Myser dessutom i min nya skjorta från ellos och tittar på vänner. Dessutom har jag precis satt upp monaco-bilder på väggen. Det här är riktigt mysigt.

HEJ HOPP.

Vaknade med ont i ögat, igen. Fast inte lika extremt den här gången.
På dagens schema står det i alla fall att nu, gå o hämta mina kläder från ellos som har kommit.
Och senare så är det körlektion.

!"#¤%&/()=?

Vad fan är det för fel på människor?! Sitter på perrongen med Chippi då en jävla idiot sätter sig bakom och börjar smeka mitt hår?! När jag sen går därifrån med knutna nävar skriker idioten "Stick då jävla luder" efter mig, och när jag hoppar på mitt tåg så följer hans polare efter Chippi.
Och nu sitter jag här och ångrar att jag inte hade ett slagträ med mig för jag har nu huvudvärk för att mitt huvud har vackra bilder på ett detaljerat blodbad som jag hade velat ställa till med där nere.

Om ni ursäktar eller ej så tänker jag gå och lägga mig ner nu för att försöka få bort min huvudvärk och mitt adrenalin.

JUMP ON.


C.

BLOPPIS, MAYBE?

Jag ska rensa ut min garderob ordentligt, så jag funderar på att lägga ut några av kläderna här till enormt reapris. Nån som skulle nappa tro?


En krumelur ligger och fnissar i min säng.



För den som undrar så ligger jag och J och skrattar ovanligt mycket åt Vänner.

BIO IGÅR.



Blev bio igår med C och kollade Sommaren med Göran. Riktigt rolig film!

LUTT ÄR HEMMA.


Obehagskänslor.

Igår var en obehaglig dag, gällande känlan i min kropp. Huvudvärk och magont besökte mig fram och tillbaka och ångesten var och hälsade på i andningen. Och mitt i allt det hände något som gjorde att jag seriöst ifrågasatte om jag började bli ordentligt knäpp.
Jag var påväg hem och kom upp ur tunnelbanan för att gå och handla, och på inom loppet av 3 minuter så hade
- En sliskig kille inom 2 meters håll synat mig och visslat.
- En annan gammal gubbe gick mot mig och pratade högt på nåt annat språk och såg ut som om han skulle börja dregla vilken sekund som helst.
- Och i samma stund som den här gubben gör det så ropar en sliskig kille efter mig från en bil.


Det är en sak att få en komplimang ute på stan, men när något sånt där händer på en och samma gång när du redan gått med obehagskänslor hela dagen, börjar man känna sig knäpp, som om man är förföjd och instängd. Jag praktiskt taget sprang in genom dörrarna till affären och fick stå still en stund och andas, för att få allting att sluta snurra ( när en annan snubbe självklart går förbi och synar mig så att han nästan gick in i en annan ). Jag hänger inte med.

Jag var helt slut när jag väl kom hem att jag faktiskt gick och däckade i sängen. Jag minns att jag ringde mamma och mumlade om att hon inte skulle gå ut för att det åkte runt 10 ambulanser utanför mig, och att jag innan det smsade med Linda. Och så vaknade jag nu för en timma sen av en till obehaglig dröm som var och hälsade på. Jag är inne i en period där jag inte kan slappna av.

GET DOWN.



Igår så drack jag min kära mocha-latte för första gången på 2 månader. Och oj, vad det satte sig gott. Och jag tror att jag ska ta mig en till idag. Nu ska jag bara få tag på Chippi så att han kan vakna någon gång.

ONE TWO THREE FOUR.

Blev en rolig spontankväll igår.
Att fika med Ollie slutade med att folk var hemma hos honom tills jag blev för trött och åkte hem, kröp under täcket och kollade på Criminal Minds.

Nytt bland accessoarer.


Igår.



Tog en fika med mamma och Rocky. Satt i solen tills man inte orkade sitta mer, men jag klagar inte. Jag har gärna kvar sommaren ett bra tag till.
På kvällen kom Ella över och vi låg båda 2 och glodde criminal minds tills vi behövde lite luft. Så vi gick oss och satte oss på vårat framtida favvoställe, där man bara kan ta en öl och mysa.

Bruden som visste för lite.



Igår blev det att fira min födelsedag med pappa och Angelika. Som sagt tog vi båten ut och åt middag på Storholmens krog, där jag fick presenter. Sedan hade dom en överraskning till mig, så vi åkte till fjäderholmarna och såg Bruden som visste för lite, med Peter Magnusson och Pernilla Wahlgren. Den var otroligt rolig och bra, så den rekommenderar jag starkt.
Hade dessutom kronprinsessan i publiken också, med en jävla massa föräldrar och vuxna som skulle fotografera henne helt oblygt. Stackars människa.

Djingis-Khan.




Inside, Outside.

Sitter med min kaffe bredvid mig och blir strax upphämtad av pappa, sen blir det båååt. Oj, vad det ska bli så skönt. En annan sorts terapi.
Igår blev det att dra till Djingis-Khan och käka med Ella & Jessica. Och innan det gjorde jag min favoritdrink för första gången själv. Förresten så fick jag en blixt till kameran igår, NAJS! Så nu får C ta och komma hem så hon får ta och modella.

5/8


Igår.


Myste hos Linda.


Mötte upp Ella & Danne och hade det skoj.

FÖDELSEDAG!

Hej, jag fyller år idag =)

..

"Were you right, was I wrong? Were you weak, was i strong?
Both of us broken, caught in a moment
We lived and we laughed and we hurt and we joked.
But the planets all aligned when you looked into my eyes."

ABC.


ALY & AJ.


Jag e hooked på refrängen och videon. Aly & Aj - Chemical React.


acephotos.org.

DONT LET NOBODY TELL YOU, YOU'RE LIFE IS OVER. BE EVERY COLOR THAT YOU ARE.


GIVEMEYOURBESTSHOT!



Jag har inte spenderat mycket tid vid datorn. Jag vet att jag är usel på att uppdatera bloggen just nu.
Istället sitter jag och lever mig in i Criminal Minds som en profilerare och till och med innan jag började följa den serien har jag fått klagomål över att jag är "för djup" och "läser av människor" för lätt. Ibland såpass mycket att människor blir besvärade. Hm?

Födelsedag på onsdag. Har inte riktigt varit beredd på den. Den kom rätt så fort.

Och förresten.. Vet jag verkligen vart du finns? Gör klart för mig om jag verkligen kommer hitta dig där eller om jag hänger kvar vid något som var säkert för några år sen? Ibland känns det som om du skäms för mig. Jag har velat ringa dig. Jag saknar dig.

IM NOT GONNA SPEND MY LIFE BEING ONE COLOR.




RSS 2.0