a little love from england


and i see you


Sådant här är ju riktigt skoj!


www.myshowroom.se

En fin filur.



Måste ju säga att jag blev lite rörd av inlägget här under, som en filur vid namn Jess skrev. Och jag hoppas hon och jag kan börja umgås små stunder sådär på tu man hand igen. Senast vi gjorde det ofta var sommaren då den här bilden togs.

KÄRLEK.

Igår blev det många tårar som svullnade upp i ögonen, på väldigt många olika människor. Man som kvinna, stor som liten. Det var Kärlek i luften och det går inte beskriva känslan av att få vara där på plats och dela den med familj och nära. Jag tror varenda person som var med, förutom mina småkusiner, fick tårar i ögonen och flera började gråta X antal gånger på själva vigseln och alla de otroligt fina tal som människor höll. Jag har aldrig hört så vackra tal som igår. Jag tackar för denna underbara kväll och jag vet att Mamma och Kjelle kommer leva i en väldigt stark kärlek till varandra, jag har aldrig sett någon kärlek mellan älskande, så stark som deras.

Update by jess

Det verkar gå bra för vår dadda på bröllopet, de har hunnit med middag, precis som jag.

Tack dadda för den otroligt mysiga men korta kvällen igår. Den behövdes, lite som en skön vindpust en het sommardag. Tack för dillchipsen, sailor moon berättandet och allt annat vi hann prata om. Hoppas vi får en liknande dag i veckan eller kanske lite mys i stan.

Dadda är praktexempel på "Är du snäll mot mig är jag snäll mot dig. Är du dum mot mig är jag dum tillbaka." vilket nog är det jag gillar allra mest med den tjejen, det är raka rör och inga genvägar. Tack darl.

/J


Idag vankas bröllop!

Idag är det äntligen dags för bröllopet! Och jag är så glad för deras skull och jag ska agera bröllopsfotograf. Min mamma har hittat sin stora Kärlek och jag får tårar i ögonen när jag tänker på hur lyckliga dom är tillsammans.

Så jag blir borta tills imorgon, därav ingen uppdatering!
Jess, hoppa in och gästblogga pls?

Smakprov på mig.

Det är synd att jag inte visar en del av mig själv här på bloggen, som mina absolut fina berättelser om mig själv då jag förundras över min egen klumpighet. Här på bloggen blir det inga berättelser utan mest bilder och tråkigt prat. Har svårt att skriva ner en "berättelse" eller något som hänt, om jag inte skriver till någon speciell.

Smakprov?
"Jag e verkligen helt lost i huvudet när jag vaknar upp från en migränattack. Först höll jag på att bli blind av ljuset när jag skulle gå och handla. Sen när jag väl kommer till affären och till kassan så glömmer jag tvättmedel, så får springa och hämta det, sen glömmer jag påsar, sen höll jag på att kasta iväg mitt kort men fångade det med armen så det såg ut som om jag föröskte mig på någon extrem snabb dansrörelse. Sen när jag kommer ut får jag snö i skon. Hon i kassan ba "oj... det är inte riktigt din dag idag va?"
Jag stog bara butter."

About you. About Sex.




Fashiondot.


One more time.


Migrän och dålig uppdatering!

Det är otroligt hur lost i huvudet jag kan vara efter en extrem migränattack. Har legat i grov migrän sen 2 dagar tillbaka och varit sängliggandes, därav ingen uppdatering! Och när jag kommer ut igen har jag absolut ingen koll på någonting. Jag går in i saker, tappar grejer osvosv.

I alla fall är migränen borta idag men är fortfarande helt utmattad och lite snurrig i huvudet. Men nu har jag i alla fall nog energi att uppdatera.

Dåligt humör och nedstämd.

Är irriterad. Med mensvärk som drar med sig huvudvärk på det.
Det är alldeles för många i mitt liv nu som ljuger mig rätt upp i ansiktet. Och jag är förbannad och jävligt trött på sånt. Och det drar alldeles för mycket energi att överhuvudtaget ha att göra med sådana människor.
Jag är trött på att bli förd bakom ljuset med människor som vaggar in en i en sidensjal för att sedan släppa en med huvudet före rakt ner i marken. Jag är trött, irriterad och känner mig ensam. Blir ledsen över att jag inte kan lita på någon. Ledsen över att allt som sägs och görs är rent totalt bullshit.

Do you wanna say goodbye to have the kingdom.


Här sitter jag och lunchar just nu!


Glitter & Glamour va?

Nu kickar vi igång dagen!

På schemat idag står:

 Psykologmöte.
 Jobb.

Jag har ont i mina fötter!


Idag.










Har spenderat dagen inne i stan med fina Jess. Som dessutom fick ett par skor av mig som finns på hennes blogg!

Vill du ha presentkort hemskickat till dig?

Det är nog många fler än jag som gärna vill ha presentkort hemskickade till mig lite då och då, och många bloggare har nog hört talas om gratisbio. Däremot tror jag inte det är en sån stor del av alla de här som faktiskt har testat det.

Gratisbio har förbättrats och genom att klicka runt på gratissidor, delta i tävlingar eller få erbjudanden kan du samla poäng som sedan byts ut mot presentkort på allt mellan gina tricot, hm, din sko eller livsupplevelser + femtioelvahundra andra affärer. Eller så kan du göra som jag och blogga om det!

För att komma igång klickar du bara här, och det är hur enkelt som helst!


Want it all.


Remember.



Min kropp är ju helt knäpp just nu. Är ju totalt utmattad hela tiden, slocknade igen mot kvällen och vaknade nu. I alla fall blir det skype-date senare igen, massa mys. Och så kanske jag ska ta och proppa i mig lite sockerkaka med jordgubbssaft. Mumma!
Jag är så otroligt smart som proppar i mig socker på natten.

Jag vill ha hennes garderob.


Vanessa Hudgens.

INSPO # 3








Anton. Samantha C. Rex M. Sofia H. Cecilia N. Oscar H.

Lets go surfin.



Nähe, drog hem från jobbet och däckade i sängen. Vet inte riktigt vad som händer med min kropp men tror det är dags att börja undersöka det igen, även om dom inte brukar hitta nåt fysiskt fel. Så kan vara stressen som hugger tag och gör att jag totalt går runt i huvudet och blir yr och illamående, eller får magont. Inte direkt roligt.
Satte väckarklocka så att jag senare kan ha en skype-date med min fina.

Look whats back.




Besöksrekord!



Besöksrekord på den här bloggen igår! Det ska jag tänka på när jag ska ta mig igenom den här dagen på jobbet. Förhoppningsvis kan jag hålla leendet vid liv med tanke på det!

Var på Jess födelsedagsdrink igår men inga bra bilder finns på min kamera förutom den här på mig och Munk som jag slänger in. Henne var typ ett år sen jag träffade, så det var riktigt kul! Den bästa jag har på Jess är väl när hon ska visa hur stor mage hon kan få när hon trycker ut den och Jess! Jag gissar att du inte uppskattar om jag lägger upp den här på bloggen. Tack för igår fina du!

Keepin it real.




INSPO # 2










Cecilia N.


700.



Idag blir det att mentalt förbereda mig för jobbet imorgon, och fota lite som underhållning och terapi för mig själv. Mot kvällen blir det drink för födelsedagsbarnet Jess!

Take a look.






INSPO # 1


Sandra H. Cecilia N.

Beautifulpeople.webb.se

Jag gjorde en ny sida där jag bara la upp inspobilder, men kom på nu i efterhand att jag likagärna kan ha sidan direkt här på bloggen, fast i en egen kategori. Så adressen blir fortfarande beautifulpeople.webb.se!
Dom första bilderna kommer dock vara kopior av dom jag la upp på den andra sidan, för att ha de samlade på ett och samma ställe.

Högt där ovanför.



Ja, uppe innan tuppen igen. Men bättre att vakna för tidigt än att sova bort hela dagen. Men det vore skönare att vakna såhär tidigt om det var ljust ute då och inte 3-4 timmar senare.

Jag ska i alla fall snart pallra mig ner till gymmet och röra lite på mig. Blir första gången någonsin som jag gör det på morgonen.

Fredag # 3










Dubbelbild.


Jag slänger in en dubbelbild eftersom jag håller på att slockna av trötthet. Det jobbiga är att jag inte får somna än.

comment.

Hörni, ni fina läsare. Nu tycker jag att ni ska lägga lite kommentarer för jag ser er på statistiken, men inte i kommentarsfältet! Så vänner som fiender, lägg fina eller fula kommentarer, speak up! Jag vet att det finns många där ute som tycker och tänker och har mycket olika att säga om mig. PUSS

Manikyr.









Idag står psykologmöte på schemat och sedan en fika. Dessutom ska jag försöka ta och traska till gymmet ikväll, nu fan måste jag börja träna. Usch vad mycket fett jag får i mig.

Jag gillar att socialisera mig med andra knäppa människor.


- Bra, sätt på dig dom turkosa benen
- Och den neongula hatten
- Den är skön att sitta på
- Mina naglar är mintgröna så om du tar den rosa rosetten så är vi good to go
- Var ska vi sätta oss?
- Vid den exotiska mexikanen.

En liten slant för oss, är en stor summa för dom.

Nu har jag bidragit med 50kr till krisen i Haiti, genom att smsa Haiti till 72950. Jag tycker ni ska göra detsamma. Tänk vad mycket pengar det blir när alla kan skänka den summan var. I längden är en 50lapp inte så mycket för oss här i Sverige, men en stor hjälp för de som behöver. Svälj er stolthet och tryck på Skicka!

Dagens stil.





Eftersom jag var uppe så otroligt tidigt så hann jag ju ta en bild på dagens stil. Men däremot var jag dum nog att dra på nagellack när jag ska på manikyr, men ja. Det får jag ju bara ta bort igen, inga stora problem där inte.
Nu är det dags för mig att gå och handla mat, och sen dra ut på tiden för att vänta in C. Tyvärr så vaknar hon inte när man ringer.

Ps. Jag märker verkligen själv på min text när jag försöker dra ut på tiden genom att bara babbla om något helt ointressant. Humdidum, mat vare ja.

Leop, I like you.


Shupah!

Jag har så shoppinglust att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Speiellt efter tights. Massa massa tights i olika mönster och material. Svarta velourtights under en skön mönstrad oversize-tröja. Åh, det kliar i fingrarna. Bara för att jag är helt råpank. Jag vill ha lön!

Uppe innan tuppen.

Sådärja! Nu är jag vaken och håller på att fixa kaffe och sen ska jag tvätta lite. På dagens schema är det först att handla mat och sedan gratis-manikyr med C som min fina kollega Marie fixat. Efter det blir det kanske även en fika med pappsen. Mys!

Vad har ni dudes för er idag?


Dygnsrytm.

Dags att vända tillbaka dygnet nu. Såhär blir det när jag är ledig, jag tappar alla rutiner. Vaknade liksom klockan halv 8 nu på kvällen.
Har suttit och pillat på nya sidan hela natten och morgonen, tills jag läste igenom en hel bok för att jag inte lyckades somna. Men ja, nu är det dags att få i mig mat och sen försöka sova igen.

Tjäna pengar på din blogg?

Det finns otroligt många bloggar där ute, och många vill dessutom tjäna pengar på dom. Varför inte tjäna några slantar på det man tycker är kul?
Det finns många som upptäckt blogvertiser men också många som inte vet vad det är så jag tänkte recensera lite.

På blogvertiser kan du få ersättning för att skriva inlägg för olika företags produkter. När du blivit medlem kan företagen få upp ögonen för din blogg och kontakta dig väldigt enkelt genom blogvertiser, och be dig skriva om en produkt eller om en sida. Ersättningen beror på hur stor din blogg är, den rankas efter besökare och popularitet och ju mer besökare du har, desto mer ersättning får du för inläggen. Och då pratar vi inte om ett par enkronor som på så många andra sidor, utan om mer än så. Det är värt att spana in!

För att registrera dig på sidan klickar du bara här!

Fredag # 2








Avatar 3d är sexig!

Såg bion igår och den var underbar. Mitt hjärta dunkade hårt genom hela filmen, vilket var i nästan 3 timmar. Och tro det eller ej, men jag anser att filmen är sexig! Blev en riktigt mysig stund.
Efter mycket vandrande inne i stan så avslutade vi i alla fall kvällen hos Robbah med "Jag har aldrig".

Nu har jag fått alla bilder ifrån fredags så nu blir det mycket uppdaterande!

Fredag # 1








Jess snygga skor!

Jo, okej. Fullt upp.

Kom inte i säng förrän halv 8 på morgonen så sovt bort hela dagen. Och nu blir det bara att få mig något att äta för att sen dra vidare till en polers, och sen bio. Jag uppdaterar antagligen när jag kommer hem, och dessutom ska jag samla ihop alla bilder från gårdagen.

GLAMOROUS INDIE ROCK N ROLL.



Blev inte mycket uppdaterande igår med tanke på att jag fikade med en bekant, och sen fick en smäll i huvudet och låg med migrän hela natten så att jag inte kunde somna. Men jag rekommenderar den nya nässprayen mot migrän, ni som har problem med att svälja tabletter. För en gångs skull fick jag inte någon stor biverkning.

Nu har jag precis kommit hem från en fika med pappa, där vi pratade om utbildning och jag kommer antagligen ansöka. Nervöst? Ja.

When it rain rain rains.


More than this.



Sitter och längtar till varmare grader och ljusare kvällar. Minns tillbaka till Roadtripen till Monaco 08, Mallorca 09 och Monaco 09. Har spenderat den mesta delen av dagen inomhus för mig själv med Mika på repeat, men har också mött upp Jimmy och gått promenad och satt oss på donken för att prata om allt och inget.

Is it really necessary, every single day..



Jag är så beroende av den här låten, och videon ska vi inte tala om. Den här ljudversionen är dock inte den bästa, men när jag lyssnar på sången blir jag hypnotiserad. Jag praktiskt taget dreglar över videon. Om ni vill se videon och lyssna på den bra ljudversionen så finns den här! Jag rekommenderar att ni gör det. Han är ju helt totalt underbar.

Vänskapsband.


Graciösa jag.

Jag älskar att jag kan vara så oroligt graciös, som att börja asgarva med chips i hela munnen. Åt mig själv dessutom. PUSS.

HYPE!

Biljetterna är bokade! Så jävla underbart att jag hoppar runt på stolen just nu.
Dessutom kommer C hit på bestiemys, var ovanligt längesedan.

(Låten börjat efter 10 sekunder)




When the sun shine, we'll shine together
Told you i'd be here forever
that I'd always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out til' the end

Borsta tänderna när du är riktigt glad.



Bra att jag sjunger helt fel på sången.

If we were a movie, you'd be the right guy, i'd be the best friend that you'd fall in love with.





I got this crazy feeling.


Fredag # 3






The Kids of the future.

Satt och pratade med Jo på skype hela natten, ända fram till 9 på morgonen för att vara exakt. Det är underbart att höra hans röst igen, min vän som jag saknat. Och har varit duktig och varit på gymmet med både kondition och styrketräning. Nu ska jag komma igång igen!

Och får gåshud av att Emma är tillbaka med sina texter!

Fredag # 2












Fredag # 1




Haha, visst ser hon ut att tycka det är gott?






Bilderna kommer snart!

Nu har jag samlat ihop alla bilder från gårkvällen och ska lägga upp några snart. Men först ska jag lägga mig och vila i sängen efter att ha proppat i mig en pizza.

Jag var megataggad i början av kvällen.










LEDIG!

WOHO! Nu är jag ledig resten av helgen, första gången på ett par månader. Så nu står breezers på kylning och jag ska vänta in Marie & Jess för att sen dra ut och dansa dansa dansa! Jag har stutsat runt som en boll hela dagen och varit alldeles för opassande för en säljare. Men what the heck!

2DAGARSEN-STIL.




Upside down, bouncing off the ceiling.




Mitt lilla spermiehuvud.







Den där spermiehuvudbilden på Linn/Puuma kommer ju bli en klassiker, helt klart, efter att vi fick lite skrattfnatt mitt på gatan. Blev en mysig stund med henne med affärer, donken och alldeles för kalla händer.

Stress.


Stress innan klockan 10 på morgonen funkar inte så jättebra för mig, när jag egentligen börjar vid 12. Men eftersom chefen inte svarade igår så har Marie fått åka en omväg runt stockholm för att hämta upp nyckeln av mig. Får se sen om hon hann öppna i tid, annars blir det väl ett jävla liv. Wiiieehosthost.

Idag blir det myspysfika med Linn (aka Puuma, som jag kallar henne) efter jobbet. Och idag ska jag ha med mig systemkameran.

Gårdagens stil.





Jag och min härliga kollega Marie, som får mig att stå dubbelvikt av skratt när hon blir för övertrött på jobbet.

GO GO GO.




Take me to your heaven.




Dont toy with me.






Tjo.

Har inte varit hemma på hela dagen, utan jobbat och sen varit hemma hos pappa där jag läst igenom gamla artiklar om honom och pratat om bibeln och suttit och bläddrat i uppslagsverk. Avslutade kvällen med att somna i hans soffa framför rosa pantern innan jag fick skjuts hem i 17 minusgrader VAFAN?!

Svin. Vänner som pojkvänner.

Nu har jag spenerat allt för många sena timmar med C i telefon. Och 80% av dom timmarna har bestått av att prata om min erfarenhet av svin. Jävlar, alltså. Varje gång jag tänker tillbaka, varenda gång något av det kommer upp blir jag förbannad om igen. När man rabblar upp allt på raken är det helt otroligt att sakerna ens hänt på riktigt, när det mer skulle passa in i någon jävla dokusåpa. Till och med för mycket drama för en tvserie.

Nu är jag förundrad över att jag överhuvudtaget lever. Att jag står på mina ben, men likt förbannat så har jag mina mén efter det som hänt, som aldrig kommer försvinna. Som att jag automatiskt förväntar mig att mina vänner eller "kärlekar" ska dra mig rakt ner i marken med huvudet före så att jag skrapar upp ansiktet, tillslut. Ni har ingen aning om vilken panik som kan sprida sig i min kropp i vissa tillfällen.
Fuck this och Fuck you!

Jag har ju glömt att berätta en rolig sak!

Igår råka jag stöta ihop med en kille som brukade läsa min blogg, av en ren slump på jobbet. Och jäklar vilken chock jag fick, det har aldrig någonsin hänt förut och jag såg nog rätt så dum ut där jag stod och inte visste hur jag skulle reagera. Blev ju inte bättre av att jag var megastressad och hade bitchen där som jag bara ville slå en sko i huvudet på. Så Pucci, om du fortfarande läser min blogg så är det därför jag inte var särskilt social!

Har i alla fall haft det här i huvudet sedan igår, är fortfarande helt chockad och smickrad över hela grejen, haha!

DOWN NINE.

Jag kan inte sova. Har spenderat de 3 senaste timmarna med att spela mobilspel i sängen. Och nu sitter jag här vid datorn igen med linne och knästrumpor. Tralala.
Jag har absolut ingenting att skriva eftersom jag inte vet vad som håller på i mitt huvud just nu.

C'EST TU MANQUES






SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER


Shake it like a pom-pom.






Huvudvärk.

Jaha. Bitch.
Har haft så mycket spänningar i mig idag som jag fått hålla inne så att jag nu sitter med huvudvärk. Det är alltså tacket jag får för att ha hållt i mig själv för att inte slå en sko huvudet på en person och tvingat mig själv att le. Nästa blir pizza och huvudvärkstablett. Och jag vill vara ledig imorgon, eller få gå tillbaka till andra butiken igen.


Inspiration!





Hur sjukt snyggt?


Tid & Rum.




Att vara försöksdjuret är inte det skönaste.

Vissa människor har ett väldigt stort problem med att folk ska tycka synd om en. De känner sig förnedrade och små. Jag är däremot tvärtom på vissa punkter. Det är en sak när folk tycker synd om en på ett förnedrande sätt men på en punkt känns det tröstande när folk tycker synd om. Människor har inte varit rättvisa mot mig i mitt liv. Jag har fått ovanligt mycket skit och blivit knivhuggen i ryggen och trampad på av både kärlek och ett antal nära vänner som jag litade på. Jag har blivit kastad i marken när jag haft mitt hjärta i handen.


Jag har alltid varit en snäll person, fast med attityd och mycket aggressioner.
Vissa tar mig som elak för att jag varit otrevlig, men i så fall har personen i fråga skadat mig eller någon av mina nära på ett eller annat sätt. Men om man har en bra attityd är jag ännu trevligare tillbaka.
Jag har alltid velat människor gott, lider av sjukt dåligt samvete så fort jag gör någon minsta ledsen, även om det inte var medvetet eller ens något fel, just för att jag klarar inte av att skada människor när jag själv vet hur det känns. Och jag har blivit ivägdragen just för att jag envisats med att stanna hos någon som gör mig illa, att någon tillslut fick hoppa in och tvinga mig att slita mig ifrån. Jag fick bli spottad i ansiktet fem gånger, bokstavligt talat, efter år av svek för att inse att personen jag en gång hade känslor för inte var värd mig. Det krävs jävligt mycket.


Så tillbaka till ämnet, att någon jag håller kär känner medlidande för mig efter saker som hänt i mitt liv, känns bara tröstande. Att någon lider med mig. "Jag tycker synd om dig, vet inte varför men jag gör det för du ska inte ha sådana problem egentligen, du är för bra för det. Du är värd att höra det".


Att höra det värmde mig rakt i hjärtat. Fyllde hela min kropp med kärlek.
Och en stor tröst, av att veta att människor reagerar på hur folk behandlar varandra. Hur människor sätter en kniv i ryggen på sina närmsta för att själv komma ett steg framåt mot tillfredställelse och blundar för skuldkänslorna som borde komma efter. Det är inte så tillfredställande att vara försöksdjuret som människor sticker hål på. Och som sagt, det har inte hänt för sista gången.


Det är inte många som vågar visa sig svaga. Just för att människor ser ner på en då. Det är inte många som vågar ropa på hjälp. Samma sak gällde mig, tills jag blev tvingad till att ta hjälp. Jag har inget problem med att prata om saker som hänt i mitt liv, om det finns en chans till att det bidrar till att någon annan känner tröst och styrka. Att någon känner sig mindre ensam. Jag är inte den enda.


Det finns nätter då jag fryser i min ensamhet.


Håll hårt i truckermössan.


Look through the window


Blev förälskad i denna bild.


Ph: Från söta Mys blogg.

VILL HA!


2009






































Det har ändå blivit väldigt många små och stora resor det här året.
Nyår - Åre / Våras - Norge och Linköping / Somras - Mallorca, Göteborg & Linköping / Höst - Monaco

Jag saknar värme och sommartider.


RSS 2.0