HOW DO YOU DO ?

Eh, tabletter. Första gången på den här tabletten. Test innan flygresan, specialutskrivna på det. Åker om en vecka.
Och titta där nere, gulligt eller vad? Ett bevis på att ingenting är omöjligt. Flera år gammalt. Flera år av erfarenheter. Flera år av oenighet som tillslut på något konstigt sätt blivit enighet. Vackert. Starkt. Hopp. Ett hopp om att saker och ting.
Jag är dimmig. Och du?
Och vem vet. Kanske blir det oenigheten som sen för oss till något som var mer likt en själv, än vad man någonsin trodde var möjligt. Något att öppna upp sig för. Något, Någon. Vi lever i en konstig värld, en udda värld.
Jag tycker i alla fall att det här är gulligt, ett bevis på fred. Ett hopp på att saker och ting kan ta en vändning. Jag såg helt plötsligt ett tecken. Och jag tror jag borde sova nu. Jag är filosofisk och poetisk. Jag kommer gå fram och tillbaka och föreläsa för osynliga personer i mitt rum, och skriftligt redovisa för något som finner det underhållande. Svårt att få stopp på mig nu. Jag lyckas hitta något vackert i en hudkräm just i denna stund. Döper texter till mjölktänder och krossar ord och trotsar rödljus. Som sagt, jag borde sova. Jag tror jag halvdrömmer när jag skriver.

Och oj vad konstigt det här är. Och många kommer nog reagera, bli arga, irriterande. För efter dom senaste åren är det det sista man kan tänka sig. Vänliga ord. Huh?
Förvånar mig med. Lite chock över det hela men en härlig känsla. Som sagt, en härlig känsla om hopp. Om att saker kan ta en vändning. Att två människor som har varit oense om saker tillslut kan leva sida vid sida i fred. Tänk om man kunde få alla människor i krig att inse det? Leva sida vid sida.
Nu får det sägas vad som sägas vill. Thats it. Cased closed. Sida vid sida. Två olika styrkor, två olika människor, levandes sida vid sida. I vänlighet. Det är bra. Det är något samhället ska satsa på. Ta varandra i hand och tyck som ni tycker. Vi är individuella varelser med egna ord. Egna reflektioner. Men man kan respektera varandra för det.
Oh ja. Det kan man.


FOUR LITTLE WORDS JUST TO GET ME ALONG.Ni söta människor som kommenterar och uppskattar bilderna, ni har ingen aning om hur glad jag blir av det. Så kommentera gärna på! Inte gör det mig någonting =)

BOK ?

Jag funderar seriöst på att börja skriva en bok. Undrar hur det skulle gå, och hur långt jag skulle komma. Jag har i för sig en idé och då kommer den inte bli klar på ett par år i alla fall, eller så får jag ur mig så mycket att jag faktiskt lyckas skriva flera böcker. Hm, får vänta och se hur det blir med den idéen.

EVERYDAY IS A WINDING ROAD ;


Hej.

Tvätt, möbler, adressändringar, disk. Kommer snart.

Let's have some fun.


Varm och svettig.

Sitter i fönstret och solar och svettas med datorn i knät. Lyssnar på the ting tings på repeat. Ni skulle se mitt ansikte, jag blir så otroligt röd när solen ligger på och värmer.

Förresten så har jag fått stopp i toaletten. Kul.

Pigga ;

Såhär pigga var vi klockan 7 imorse när vi skulle sova. Mys!


Chingaling.

Vi har otroligt roliga samtal. I det här fallet så var det om sex på annas otroligt fina veranda, med utsikt över vattnet.

Jump into the water.
Gårdagens äventyr.

* Jag, C och Ella vaknade och åkte till Gärdet och badade.
* Vi blev upphämtade av Richard och Robbah och åkte till en strand.
* Efter bad och mys där åkte Jag, C och Ella hem till C och bytte om.
* Sedan åkte vi hem till Anna som lagade god mat för att sedan sitta och prata sex på hennes veranda.
* Efter mitt utbrott, eller vad man nu ska kalla det, var jag, C, Richard och Robbah hemma hos mig och myste fram tills halv 7 på morgonen.


Confession.

Igår brast det till en viss grad. Jag skrek högt. Jag röt medans adrenalinet började röra sig i kroppen så att jag tillslut stog andfådd och med ellas armar omkring mig för att lugna.
Första gången det började igår var på stranden när en pissmyra bet mig i benet, och där satte det igång. Jag fick något anfall och skrek svordomar åt myrorna och fick tag på en glasflaska jag skulle slå folk med. Och ilskan blandas med leenden, att jag skrattar till. Inte för att det är roligt, utan för att allting krockar. Jag skrek inte för att jag var arg, utan för att det var det enda utloppet min kropp kunde få ut för trycket av alla mina känslor som strömmar. Och det slutar ibland med att jag står förbannad med adrenalin som rusar i hela kroppen och så växlar det mellan skratt, och att jag ryter ut svordomar. Men skrattet som kommer in ibland är bara ett skratt av ledsamhet.

Andra gången igår var senare på kvällen efter att vi hade suttit på annas veranda och haft roliga sexsnack, och jag och C skulle röra oss hemåt. En taxidiskussion fick det att brista och jag röt så att jag blev hes, hoppade och visste inte vart jag skulle ta vägen. Som om syret inte kom ner i lungorna ordentligt. Det är första gången jag någonsin skrikit på C av vad jag kan minnas, och det var inte ens personligt mot henne som hon verkade förstå. Utan det var våran diskussion om taxi som fick igång mig. Och på ett sätt var det tur att det var hon, för jag bryr mig för mycket om henne för att någonsin kunna hoppa på henne och tappa kontrollen över vad mina händer och fötter gör, när hon inte har gjort någonting. Tillskillnad mot om det hade varit någon som jag inte tycker särskilt mycket om som stog framför mig just då.

Men som sagt, C verkade förstå. Att det inte handlade om henne utan om någonting som jag inte alls mår bra över just nu. Och det skulle inte falla mig in att gå till personangrepp mot henne, vilket jag inte gjorde och inte kommer att göra heller. Och vi hade en jättemysig natt sen efter våran långa dag.


Fler bilder från i torsdags.

På kvällen blev det bio, The Proposal. En helt underbar film som man både skrattade magen av sig, och grät till. Dessutom fick jag i mig en big mac under filmen.
Både jag och C har gått runt med filmen på huvudet sen vi såg den och antagligen kommer vi gå och se den igen senare i sommar. Jag kommer i alla fall köpa den när den kommer ut på dvd.

Sedan blev det en otroligt mysig promenad hem i den sommarvarma natten, när ella sen kom och joinade oss med en flaska champagne och sedan var tjejkvällen full med mycket skratt innan vi tillslut somnade vid morgonkvisten.

Bikini Photoshoot.

Cecilia N
Foto: Jag.

Cissi gästbloggar i smyg.

Hejsan och hoppsan! Min käre D är ute och ska hämta in Richard och Robba, hon vet dock ej att jag skriver något här....
Men ville bara säga att jag älskar henne!

Din C(D)

Jag & C, Mys med sol och bad.

Nu ska jag ut i solen igen med Ella och C. Blev tjejnatt med champagne och mycket skratt. Och nu ska vi ut och leka. Tjuhu!
Sen blir det uppdatering om sexig bikini photosession jag tog på C vid badet, denaajs.

THATS NOT MY NAME.


The One.

Nu ska jag iväg och bada med min finaste C! WOHO!
Ut i det fina vädret med er om ni inte redan är det!

...

There's nothing else I can say.. eh.. eh..

Ibland öppnar jag käften för mycket och visar alldeles för mycket av mig själv, för tidigt. Ibland reagerar folk som om dom har fått världens slag i ansiktet och vaknat till och insett att jag är hotfull och farlig på något sätt, när jag har satt igång och babblat om djupa grejer som jag ofta gör. Vissa människor är inte beredda på sådana frågor, sådana svar och sådana reflektioner som jag kan ge ut rent naturligt. Jag glömmer att alla inte är lika djupa, att jag kan vara en person som är alldeles för speciell för vissa människors bästa. Som vissa har kallat det; Ibland är jag för ärlig.
Och jag hoppas jag inte skrämde personen alltför mycket nu.

Lets make out.Ikea idag. Har införskaffat mig grejer till lägenheten blandat med smågrejer som goda doftljus.
Dessutom hoppas jag få sällskap ikväll av myran.

Jag & Bestie C firar 1 år idag.Älskar dig.

Say it all.

Nu väntar sängen, medan jag väntar in sömnen. Imorgon blir det storshopping till lägenheten och sedan möte med stress-terapeut så jag kommer nog tillbaka till bloggen efter det. Pöss!

Flickr.

Nu har jag skaffat flickr konto! Så där kommer ni hitta foton som jag tagit blandat med foton på mig.


Blue.


Dina fingertoppar.

Jag hade velat ha dig här nu, med dina fingertoppar som leker med min arm. Med huvudet på ditt bröst hade jag velat känna mig som hemma, även om det inte varit många gånger. Vi har inte delat överdrivet många meningar men mina fingrar har knappat fler ord på några dagar, än vad jag brukar göra på en vecka. Bara för att jag vill. För att det får mig att rysa.

Jag vill öppna upp mig för dig, och visa vem jag är. Visa sådant som man inte vet och väntar sig när det gäller mig. Visa att jag kan vara raka motsatsen till det jag verkar, även om just det också är den personen jag är. Jag är inte en rak linje, utan jag sträcker mig huller om buller, sick sack med cirklar och trianglar över alla andra linjer. Jag håller mig inte inom gränserna för vad man får och ska vara, utan min personlighet sträcker sig över dom, och jag tänjer dom ännu lite till med flit.

Och jag är nyfiken på dig. Vad hos dig som gör mig nyfiken. Vad hos dig som får mig att rysa och vilja veta mer om dig. Förhoppningsvis, så får jag det.


Flashes från Midsommar.Midsommar blev trevligt, med middag med C, Jannica och hennes bror och hans tjej. Sedan droppade det in andra folk och större delen av kvällen spenderade jag med brädspel. Memory kan vara riktigt roligt. Dessutom kom jag och en tjej oväntat bra överens med tanke på tidigare år, så det var skoj.

Kvällen slutade dock med tjaffs av en alldeles för full person.


Singing in the rain.

Hur många här sjunger i duschen? Jag har aldrig någonsin gjort det som jag kan minnas, förutom någon enstaka gång när jag varit själv hemma. Men på senaste så har jag faktiskt börjat göra det, och speciellt nu när jag bor själv. Då kan man sjunga så mycket man vill i duschen, hur förjävligt det än låter.

show_cravings_ad(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)

ONE TWO THREE FOUR.


UPDATE ;

Har mina barndomskompisar Nicke & Jocke hos mig, och därför har det inte blivit mycket vid datorn.
Jag kommer tillbaka igen senare, men nu ska jag iväg och gå på stan med dom här 2 filurerna och försöka hålla mig från att shoppa..

Midsommar.

Glad midsommar på er. Jag sitter hemma hos C och väntar på att hon ska duscha klart. Sen blir det grilla och chill.


Utelåst av låset.

Jag blev utelåst. Låset låste mig ute så att jag har fått betala över tusen spänn för att en kille skulle smörja olja på låset. Jessica tyckte det var så otroligt underhållande komiskt att hon satt och skakade och frustade av skratt, eftersom det visar sig att hennes pappa har sådan olja hemma. Från och med nu, ska jag olja låset en gång i halvåret eftersom det tydligen inte hade blivit smörjt någon gång. Så jag har vankat av och an i 40 minuter med Jessica som sällskap.

Get down.


123

Nu har jag legat med huvudvärk sen dagen igår. Inatt fick jag dessutom ont i magen och inte heller kunde jag somna.
Om en stund ska J komma förbi på lite fika, och jag väntar in henne med Sex and the city.

Haha och se där, 3 sekunder efter att jag skrev det där så hörde jag hissen och hon plingade på.
Nu blir det lite mat för hennes del och snart en glassbåt för min del.


Båt.
Bigglas.Tidigare idag så satt jag och drack ur det här 80cl glaset som jag fick utav J i inflyttningspresent. Och eftersom mitt kylskåp är så kallt så började jag tillslut frysa i hela kroppen.
Sedan kom Lo hit och myste en stund.

Är inte detta gulligt

Eftersom jag och C ofta sitter ihop så har hon en egen tandborste här. När jag vaknade imorse och kom in i badrummet spred sig ett stort leende på läpparna när jag såg det här.


Förresten, så la jag till och från brygga igår första gångerna med båten! Jag har kört fram och tillbaka under några år men aldrig lagt till eller från!
Och dessutom, när vi kom iland så körde jag bil för första gången! Långt dessutom! Så ge mig en klapp på axeln för igår körde jag både båt och bil!
BOYAA!


Sommar.

Snart blir det att åka bååååt, för första gången i år!

Första natten och stök.


Middag på golvet. ( Innan vi hade fått upp allt och börjat fixa, haha )


Cessi gillar min lilla walk in closet.


Haha Cissi är så hushållig av sig. Nu står hon helt plötsligt och diskar mina bestick, och om hon inte hade sprungit runt och fått mig att packa upp kläder och saker och ting, så hade det fortfarande varit en röra i rummet nu.

Jag har lite mer kläder än vad jag visste..Jag och C har sprungit runt hela kvällen/natten och fixat och donat i lägenheten. Jag trodde jag inte skulle få nåt problem med utrymme för kläderna eftersom jag har min lilla walk in closet här och min byrå. Och jag undrar hur jag fick plats med mina kläder förut i byrån och garderoben när jag knappt får plats nu..? Haha. Men skoj är det.

FLYTT!

Idag får jag nog inte in så mycket bloggande, med tanke på att jag kommer flytta hela dagen, och sen försöka slita mig en stund för att äta middag med pappa och lillebror.
Whoop Whooo!


Flyttar imorn!Sitter med C och ska packa hela mitt rum nu, woho! Imorn flyttar jag till min alldeles egna lägenhet!

RELEASE, IM OUT OF CONTROL!

Ångesten och ilskan börjar sakta göras om till adrenalin som börjar krypa i kroppen. Nu tänker jag skita i det där och istället dra ut på en club där jag inte känner någon förutom en bekant. Impuls. Chansa. Inte så oftar jag chansar på det sättet. Så nu ligger jag på magen i sängen med mina högtalare inkopplade och skakar på rumpan. Vad ska man ha på sig ikväll?

Make a smile and sing "Lifes good".


GRATIS MOBILTBREDBAND ÅRET UT!

Expert.

Om ni är lika intresserade som jag av foto, datorer osv så kanske ni är intresserade av det här.
show_cravings_ad(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)

Sunshine, pliiiis.Jag hör hur regndropparna slår mot takfönstret. Vad hände med värmen? Det är ju juni!

Some people thinks Im nuts.


Bio - Baksmällan & Wolverine.Det blev 2 filmer på bio ikväll, med fredda som jag inte träffat på snart ett halvår, robbah som jag inte träffat på över ett år och så hans två kompisar Rickard och Filip.

Plåtning.

Idag följde jag med C och höll henne i handen när hon skulle plåtas för kläder. Slutade med att alla flummade omkring, jag tvingade folk att vara med på bild och alla hade allmänt skoj. Dessutom hade vi med lilla Selda som C är hundvakt för.
All the roads we have to walk are winding.


På äventyr.Jag och J sitter med varsin dator och lyssnar på 2 olika låtar och sjunger med i varsin.
Eh, nu glömde jag helt vad jag skulle skriva. Har fått massa bilder på mig och J för ett år sen.
Och den här bilden är från när vi var ute på äventyr i sumpan och hallonbergen mitt i natten, efter att ha sett skräckfilm hos en kompis. Ojski vad roligt vi hade när vi tillslut hamnade på en busshållsplats utanför henne och käkade donken.

Punkt.

Jag är lost. Trött. Utmattad.
Jag vet inte vad jag själv tänker. Allt bara snurrar.
Jag vet inte.

Mysdag hos C.


I can make you move, chihuahua.

Sitter placerad i Cs stol som är sönder, så man ramlar av nästan hela tiden. Mina ögonlock är tunga eftersom jag missade min medicin igår och därför är helt utmattad idag. Men jag har legat i Cs säng och ska snart äta god mat och kolla på film. Sen ska jag orka ta mig hem också. Har dessutom suttit med en liten chihuahua i knät som myser.

Favoriter från MTV Movie Awards.


Jim Carrey & Zac Efron.


Ashley Tisdale.


Vanessa Hudgens.


Kristen Stewart.


Miley Cyrus.


Briana Evigan.

 
Robert Pattinson & Kristen Stewart.


Vissa som känner mig kan nog gissa vem jag diggade bäst gällande klädsel. Att Kristen Stewart kom i Converse till MTV Movie Awards gav mig rysningar i hela kroppen av välbehag. Riktigt jävla grymt. Och är det någon mer än jag som tycker att hon och Robert Pattinson passar otroligt bra ihop?

Soulsistah.Idag har jag myst med min Tove, som var sjuk. Nu bor jag inte alls långt ifrån henne så nu är det bara tralla hem till henne när helst jag ( och hon ) vill.

Kvällens.
Utebio.

Det blev utebio med pappa och angelica, som dom bjöd med mig på, uppe på kulturhusets tak. Jag kan säga så mycket att jag inte hade någon känsel kvar i benen, fast jag hade på mig min skinnjacka, plus tjock vindjacka och dessutom 2 stycken filtar. Svensk sommar indeed.. Men hur mysigt som helst var det och filmen var riktigt rolig.

Update ;

Nej, nu ska jag ta min kropp ut härifrån och få lite luft. Så jag ska följa med pappa och angelica på en filmgrej utomhus. Ska berätta mer senare.


GO ME.

Jag vet. Usel uppdatering.
Jag har ockuperat mig inne på rummet med flera tomma bonaquaflaskor dom senaste 2 dagarna. Igår var jag ute i regnet en sväng för att köpa alla fyra twilightböckerna ( där rök pengar..... ), och träffa kicko en stund. Sen låg jag i 9 timmar och läste. Vilket jag började med idag när jag vaknade med huvudvärk.

Jag saknar min J. Min bästis. Hon är flera timmar ifrån mig och det tycker jag inte om. Men jag älskar henne lika mycket för det. I always will.

Telefonsamtal från ett flipperspel.

"Åh Sex! Det är så jävla underbart. Det finns fan inget bättre! Det e så sjukt skönt!"
- Nähö? För jag har ofta hört killar säga "Eh, Sex suger!"

Det där pågick i min telefon en stund nu, av en liten full vän som rullade hem som ett flipperspel genom natten. Som dessutom utbrast "Laroy Suger!", vilket jag tyckte var väldigt underhållande att höra. Vilket också följdes åt av "För stuuureplan är ju så sjuuuukt roligt, det FINNS inget roooligare".

Idag har det varit möte med stressterapeut, och sedan vidare direkt till komvux. Därifrån drog jag tidigare eftersom jag fick migrän och det är så jag legat i soffan hela kvällen, med en enorm huvudvärk. Och nu kan jag inte sova, vilket jag försökt att göra de senaste 2,5 timmarna. Därav ingen uppdatering idag.
Nu har jag haft möten och sånt varenda dag den här veckan, och min kropp är så full av stress redan så imorgon tar jag ledigt och ska ligga och glo mtv movie awards och träffa det fulla flipperspelet i ett mer nyktert tillstånd ( I hope.. ).
Vill ni hjälpa mig med lite ämnen man kan skriva om? Nåt som ni vill veta? Vad som helst? Jag har väldigt mycket skrivtorka.

Get along.

Nu sitter jag hemma hos pappa, strax blir det mat och Yes Man! Någon som sett den och tycker den är bra?

Something different.Möte med min studievägledare, avklarad. Håller på att fixa grejer inför hösten, till komvux. Nu får jag bara hoppas på att allt går vägen. Jag tänker göra klart gymnasiet!
Men shit, jag har absolut ingenting att skriva längre. Mitt huvud är överallt, allt har inte riktigt sjunkit in än.

Söta Miley börjar gråta på scen.

Jag måste lägga upp det här videoklippet som jag hittade från årets Kids Choice Awards, då Miley blir överraskad direkt på scen att hon har vunnit pris för favorit tonårssångerska. Och av chocken och glädjen så börjar hon gråta och tackar sina fans. ( Man får hoppa fram någon minut.. )


Mixxx.


Hello Hello Hello.

Idag flyttade vi in till stan, och nu sitter jag på madrassen på golvet i rummet jag ska sova i i en månad, tills jag flyttar till min egna lägenhet. Det har inte riktigt slagit mig än att jag flyttar hemifrån själv om en månad. Det ska bli spännande.

Just nu ligger J bredvid mig, och jag håller ena ögat på henne så att hon inte dregglar ner min kudde. Det är bara jag och Rocky som får dreggla på den. Förresten så påstår J att jag har bränt mig eftersom jag blir galen av värme hela tiden, och svettas. Nu ska jag nog sno tillbaka min kudde här...


RSS 2.0