Emma.



CHECK!

Bankärende - [CHECK!]

Romantiken - [CHECK!]

Realismen - [ ]

Naturalismen - [ ]

Börjat på Oliver Twist - [CHECK!]

Fortsatt på Oliver Twist - [ ]


Dags att ta itu med resten. Men först ska jag ladda upp med nesquick och kaffe!

Sommarblommor.



Ett busfrö.




Hemma, utmattad och svettig efter en heldag med att vara barnvakt och sen skola. Slumra halvt till på tunnelbanan gjorde jag också. Nu har jag fått i mig mat, avverkat några avsnitt av vampire diaries och fått i mig mina vitaminer och mediciner. Nu börjar dessutom huvudvärken komma smygande igen. Riktigt roligt.

Snart blir det att lägga mig ner och börja läsa på Oliver Twist, för att få allting gjort imorgon. Bankärende och att plugga plugga plugga inför litteraturprov på onsdag. Analys av Oliver Twist + Romantiken, Realismen och Naturalismen. Och jag har inte börjat, så blir en heldag imorgon med mat och kaffe.

Snö.



Brownie.



Brownie och te framför two and a half men. Mumma!

Barnvakt och räkningar.



Så har min dag sett ut. Precis kommit innanför dörren och betalat av räkningar, så nu ska jag ta en dusch, laga en kopp te och sen lägga mig i sängen och kolla på two and a half men. Är helt slut, och imorgon blir det upp tidigt för att vara barnvakt klockan 8 på morgonen, och sen iväg till skolan efter det.

Over at me.



Im sure it will be.



Swisch.



Dricker kaffe med satc i bakgrunden och alla öppnade räkningar bredvid mig, som det ska tas itu med imorgon. Ska om en stund börja klä på mig och ta mig ut på en födelsedagsfika med min fina Cis. Ska se om jag hittar ett rött läppstift jag tycker om också.

Photos.



Grattis på min fina.



Idag är det min underbara, fina, vackra, knasiga lilcis födelsedag! 19 stora år fyller hon nu och jag skulle faktiskt kunna skriva en stor triologi om hennes och mina minnen. Men det är något jag antar blir för långtråkigt för att läsa här. Men om ni klickar här så kommer ni till ett bildspel som cis gjorde för ett tag sen, med en blandning av massa bilder från vårat första år tillsammans. Själv har jag svårt att titta på den då jag får tårar i ögonen varje gång.

Make believe.


Help control the fun.




Satt nyss i fönstret och bara tittade ut. Det är fint med snö när man är inomhus, men så fort man kommer ut är det inte så roligt längre. Nu ska jag släpa mig till apoteket och sen handla mat.

Watch that blue sky.




En dag ute på sjön 09.


Idag blev det läkarbesök igen men dom hittar fortfarande inget bakteriellt. Jag gjorde EKG för att kolla hjärtat dessutom för första gången, när man ligger med massa elektrodgrejer på kroppen. Det är förbannat tröttsamt att ha så lite energi hela tiden. Dessutom har jag fått ta migränmedel nu 3 dagar på raken för att migränen blir värre när min kropp mår så här. Jag vill ut och träffa vänner, men har knappt någon ork. Tror den enda gången jag faktiskt kommit ut och gjort något roligt med vänner den senaste månaden var när Jess hade sin middag. Jag vill bli frisk och få min energi tillbaka! Nu har jag i alla fall fått magtabletter som jag ska testa, och får börja på b12 och d-vitaminer igen.

Ikväll släpade jag mig i alla fall upp till Harry Potter på bio med mamma, styvpappa och jocke. Jag ska skriva en liten recension på den senare, men bra var den! Är inne på min andra runda av sista boken så blir småirriterad av detaljer som inte kommer med på vita duken.

Det var du som gick.

Åh jo, klart jag saknar dig. Det handlar inte om ilska eller ogillande; Det handlar om svek. Vi stod varandra otroligt nära. Om någon så kunde jag relatera till dig eftersom du själv vet hur det känns. Vi hade liknande problem som vi måste kämpa med dagligen. Det var en tröst att ha någon att dela det med. Någon att prata med. Någon som förstod situationen och en stor del av känslan. Vi lutade oss mot varandra och skapade så mycket minnen under tre års tid. Men det var du som gick, inte jag. Att jag blev någon du stal ifrån rasade grunden för hela vår vänskap. Inte en gång, utan fler, utan erkännande. Utan förlåt, utan förklaring; Bara lögner. Hur ska man kunna ha kvar grunden för vänskapen då? Svara mig det.

Harry Potter.




Dricker vaniljte och har dragit över meditationslåtar till ipoden som jag ska somna till. Nu ska jag göra roomie sällskap och titta på Harry Potter-filmer. Imorgon blir det den nya på bio.

Ronja S.



Två bilder på Ronja från studion igår. Är helt nybörjare på det här, men är sugen på att exprimentera med ljussättningar så blir nog att boka en tid snart igen.

Du hittar oss.


Knallblåa ögon.


09

Ibland på somrarna blir mina ögon väldigt blåa. Jag gillare!
Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te. Mmh, vanilj!

Skojsigt.



Jag och min klasskompis Ronja.

Do confront.


Get ready for the next battle.




Knäckte ryggen och nacken idag igen. Hon trodde nästan att hon höll på att bryta av ett ben när hon fick upp det som låst sig. Värre än vanligt.

Har dessutom lekt i studio idag för första gången, riktigt roligt faktiskt.

Sängen hela dagen..




Yep, min kropp har en dålig dag idag, så det har blivit sängen större delen av dagen. Jag hann med att ta en snabb fika med Linn, men sen fick jag gå hem och så blev det värre. Hoppas jag mår bättre imorgon för då blir det mer full rulle. Tid hos min homeopat, sedan har jag bokad studio och sen skola + telefontid med min läkare om migrän.

Nu ska jag gå tillbaka till Vampire Diaries som jag har underhållt mig med i ett x antal timmar nu.

Ingen speciell rubrik.




Tycker inte om att fotografera inomhus eller med blixt särskilt mycket, men Linn är ju så förbaskat snygg på dom här bilderna. Dessutom blev färgerna väldigt bra. Tagna i Mars.

Hmpf..?

Då det inte går att ladda upp bilder just nu får jag komma med det lite senare.. Hmm, försöker strax igen.

"Here's a riddle for you, find the answer."




/Five for fighting - The riddle.

Fly little bird.



Sovit många djupa timmar. Hade tänkt gå ut på en fotorunda under dagen men grått och slask kändes inte så lockande för att ge många bra motiv. Så nu ska jag få i mig något att äta istället, tjalala.

Jag ska...

Jag ska fixa till en ny header till bloggen och även rusta lite med designen.

Jag ska ta mig ut i dagsljus och försöka hitta motiv att ta kort på nu under vinterhalvåret.

Jag ska boka in tider med vänner/bekanta/dom-som-vill som modeller.

Jag ska utveckla fotoidéer jag har i huvudet och klura på ännu mer.

Jag ska fixa med grejer så att jag kan börja annonsera angående firman.

Jag ska uppdatera min hemsida och starta igång min flickr igen.

Men först av allt, så ska jag sova. Varför är det alltid på natten man får alla kreativa idéer?

Ett bokhjärta.



Inspirerades av den här tjejen att ta dessa bilder av ett bokhjärta. Fick fnatt och fotade en sten, ringar, chokladpudding och massa fina små saker. Fler bilder kommer komma upp imorgon. Har haft en mysig hemmakväll med tvspel med kombo, chokladpudding och skratt. Mysiga stunder med nära vänner gör mig varm i hjärtat. Nu ska jag försöka krypa ner i sängen och sova.

Jag vill köra båt.



Bild från i somras då jag och pappa åkte ut till waxholm på skärgårdsbåtsdagen.

Nu ska jag dimpa ner i sängen igen och glo på gossip girl.

Two and a half men.



Idag skulle jag egentligen ha haft en riktigt mysig dag med Sandra, men istället blev det lite ändrade planer. Så jag har legat framför tvn hela dagen med slem i hals och näsa och tryck i huvudet. Får se om jag får till lite energi för att göra något överhuvudtaget ikväll. Annars blir det att ligga och vila som vanligt. Blir till att ringa husläkaren, IGEN, på måndag.

Förinställt inlägg.


Förinställt inlägg.



Vid den här tiden har jag varit på psykologmöte och sitter på fotolektion. Sedan blir det att få hjälp av mamma med örongrejs och sedan fika med min fina cis.

Blommor.



Längtar tills dagarna blir ljusare igen och sådana här finingar dyker upp. Dessa sprang jag runt och tog i Hälsingland medan pappa och bror tittade på ritningar av bygget.

Jag & Jocke fick för oss att laga mat för en timma sen, fritera potatiskroketter med köttbullar och gräddsås. Så nu har han däckat och hela lägenheten luktar mat. Dessutom har jag fått någonting i ögat som jag inte får bort.
Bäst att krypa ihop och försöka sova jag också, ska upp vid 9.

Hej&Hå i gardinen den blå.



Blir lite förinställda inlägg imorgon då jag kommer vara ute på springande fot en större del av dagen.

CHECK!




Nationella idag, CHECK! Var lite dimmig efter många timmars djup sömn och massa konstiga drömmar. Pratade i telefon med folk inatt som jag inte minns mycket av. Har fått fråga vad samtalen handlade om.

Mina intelligenta vänner.


It's like glass, shattered on the ground.



Fredag.







Med fina.

Ett barns glädje.




Vanessa.

Jag saknar sommaren.


Mitt röda läppstift.



Har vänt upp och ner på allt jag kommit på i lägenheten för att hitta mitt röda läppstift och alla andra som jag inte hittar. Till slut kom jag på att dom flesta av mina läppstift/läppglans låg i väskan när den blev snodd. Kul.

From now on.



Har suttit och myst på ett café med två klasskompisar de senaste timmarna, för att förbereda en redovisning. Med skratt så att jag blev helt tårögd blev det väldigt trevligt, tills jag fick åka hem på grund av magont som kom från ingenstans. Nu har jag fått i mig lite mat och är dimmig i huvudet.

Grattis.





Everywhere.



En riktigt trevlig kväll som började hos fredda och sen gick vidare till bowlingen med fina människor. Sång så att man är ännu mer hes än vad jag var innan, och nu avslutas kvällen hemma med en pizza. Mumsi!

Vatten, vatten. Bara vanligt vatten.



Det blir rätt många bilder med vattendroppar. Men jag tycker om dom, dom är alltid unika.

God morgon!

Sömntutan är uppe och skuttar! Skuttar kanske är att ta i lite då med tanke på att jag sitter sömndrucken vid skrivbordet, men ändå. Igår blev det pannkaksmys med Jocke & Jimmy tills vi låg i matkoma alla tre. Nu ska jag gå och lämna tillbaks ett par tights.

You are my dancing queen.





Walking with you.



När det här inlägget publiceras så är jag på väg till skolan. Skojsigt värre. Vet att när jag vaknar imorgon så kommer jag mycket hellre vilja ligga kvar i sängen än att ta mig ut i vintern för att sitta i skola.

Ingen speciell rubrik.



Skola, middag med jess & jocke och sen förbi fridays för att säga grattis till mackan! Nu har jag skrivit klart ett föredrag och läst lite på en bok. Snart blir det att försöka slockna i sängen.

Green Grass.



Modell: Emma.

3 timmar senare.

Så är jag äntligen klar med min krönika till skolan, om antiken, medeltiden och renässansen. Puh, säger jag som just nu är helt dimmig i huvudet och måste få i mig något att äta för mitt huvud faller snart rakt ner i mitt skrivbord. Sedan blir det nog sova för mig. Imorgon blir det att förbereda ett tal. Hmm, vad mer kan jag säga just nu?

Pannkaksmys.









Med två av mina fina. Riktigt mysigt.

Rakt upp och ner.


Modell: Sandra.

Feathers.




"She's freaky, and I like it."



/Justin Timberlake.

Design.


Sab, jag lånade din design lite..
(Btw, du borde skaffa den här frillan igen, du passar så bra i den!)

Bebis.



Hemma.



När ni flyter ihop framför mina ögon.

Jag är kluven angående det. Det är någon blandning av att inte vara bjuden till att jag inte vill uppleva det igen. Jag var med under en lång tid, men jag tillhörde det aldrig, det skulle inte tillåtas. Det kanske var en del av mig då, men inte längre. Även om det mesta att minnas är smärta så fanns det också roliga stunder. Men det är inte en del av mig nu. Jag har gått vidare, jag ligger på någon annan nivå. Ut över det så uppskattas jag inte. Jag blir snarare någon börda där än någon som gör situationen lite roligare. Det finns många typer av klickar. Även om ni alltid har hatat dem så är ni en av de värsta klickarna själva. Mobbare, utfrysare. Det är exakt det ni är. Era personligheter suddas ut i mina ögon till något som bara flyter ihop.

Kept the pieces for yourself.



Jag fick berättelse-skrivar-lust igen. Första gången på några månader då jag faktiskt fick ner början på en berättelse i ett dokument. Ett plus är att jag dessutom kan slå ihop det med en annan del av en berättelse och kanske få någonting skapat av det. Jag saknar min fantasi att kunna spotta ur mig berättelser och noveller.

"Tonight's the night we're gonna make it happen."



Detta ska jag sätta mig i sängen och mysa med nu. Varm choklad med vispgrädde + sockermunk.

/Pointed Sisters.

Rings.



If you like it, then you should.



Vaccination del 1 igår och sen hem och vila. Idag blev det att ringa läkare för att få pencillin, så första dagen på det idag. Nu vill jag bli frisk efter 2 månader av konstant förkylning. Har ju ingen energi till att göra någonting. Bara vila vila vila.

Nu fick jag dessutom tag på en sjuksköterska på neurologiska, så nu fick jag äntligen fram ett meddelande till min läkare där, angående min migrän.

Ja, det är väldigt mycket.

Blandade bilder.






Himlen, ljuset, havet, fönstret. Blandade bilder rakt igenom. Legat i sängen mest hela dagen, läst Carrie's Diaries. Nu ska det tittas på satc 2 och mysas.

Låt ljuset sippra in.



Min mage har inte mått så bra under natten. Några timmars sömn har jag fått och nu ska jag försöka gå och få mig en timma till innan jag måste ut och rasta Rocky. Blir att vila ordentligt för mig idag.

Blåbär.





Blev en mysig och välbehövd träff idag med min vän. Åt mat, satt och prata, tittade på kläder och tog en fika, för att sedan gå runt i regnet (som man kanske ser på sista bilden.) Riktigt mysigt var det i alla fall. I 7 år har jag haft kontakt med henne nu. 7 år med mycket minnen.

Saker & Ting.



En puss.



En puss till de fina människor jag har i mitt liv. En puss till de jag inte kan leva utan. En puss till de som bringar mig glädje. En puss till de som bringar mig värme. En puss till solen som håller oss vid liv. En puss till himlen som jag alltid kan titta upp på. En puss till stjärnorna som tittar ner på oss. En puss till all Kärlek jag har runt omkring mig.

L'amour conquiert tout

En ny fin sak.



/asos.com

'Kändisspaning.'



Blev bjuden på lunch av mamma och hennes jobbarkompis idag på Capri Due här i birkastan idag. Riktigt mysigt. Salem al Fakir var också där och bara för det fastnade hans låt i mitt huvud. Den sitter fortfarande kvar nu 3 timmar efter.. "You are my princess all day."

Bus & Mys.


Lilla Olivia.

RSS 2.0