Vill ha!


Från Topshop & Gina Tricot.

Lejonet.



Har suttit och läst igenom mitt horoskop som tusen gånger förut. Jag tror ju på horoskop och att vi är kopplade till stjärnorna. Dock tror jag att vissa är det mer än andra eftersom alla människor på hela jorden inte kan gå i exakt sina stjärnteckens spår.

Men däremot så finns det sådana som jag som känner igen sig i varenda rad. Att läsa om Lejonets karaktär är som att få en föreläsning om mig själv. Och jag kan inte låta bli att skratta ibland som när jag läser om tillexempel aggressionerna och envisheten.

Bildkälla.


Beställda.


Pics från i fredags.












Pelle Svanslös.

Fortfarande sjuk. Och precis som när jag var liten så kollar jag igenom gamla filmer. Har tagot mig igenom Scooby Doo, Svanprinsessan och nu ligger jag och tittar på julkalendern från 97; Pelle Svanslös.

Man får en mysig känsla i kroppen av gamla julkalendrar, speciellt om det skulle ligga snö utanför fönstret nu men det gör det inte. Det är bara grått.

Blir nog att jag tar mig igenom Mysteriet på Greveholm och Ronny & Julia också.

Gömt.

Jag saknar dig. Närheten av din hud, hettan när vi rör varandra. Det bränns. Det känns. Det sitter kvar djupt inne i magen även nu när du gått. Smaken av dina läppar, smaken av din hals. Din speciella doft. Det dyker upp ibland som ett slag i ansiktet. Det är otryggt när du inte är nära men så tryggt när du håller min hand. Din beröring.

Im taking it with me.


Blek och skakis.

Nu ligger jag nerkrupen i sängen.
Fick hoppa in i en taxi från jobbet för att jag knappt kunde stå upp längre för att jag mådde så dåligt. Om jag åker på någon influensa vet jag inte riktigt vad jag gör.

Men ja.

dom här skorna jobbar jag i idag.

0-3c1cbc17fa5a3773d26166d9301f80af.png

dom här skorna jobbar jag i idag. Kommer göra ont sen. Tur att jag har med mig ombyte.


Gomorrn.

Sitter och tar det lugnt litegrann, till och med fått i mig frukost och glor lite på Sex and the city. Funderar på att ta med mig själv och gå runt och titta lite i affärer innan jag börjar jobbet.
Blir kanske inte så mycket mer uppdatering idag eftersom jag ska fira BestieC litegrann eftersom hon fyllde 18 igår.

Om ni inte har något för er så kan ni ju komma och köpa skor vetja.

Point the finger.



Jobbet avklarat för idag. Och jag ska inte ens börja med dagens upp och ner på jobbfronten.
Men det är skönt att vara sysselsatt om dagarna, och jag var till och med duktig och gick till jobbet idag.
Nu är jag helt slut och ska ta och krypa ner under täcket.
Förresten tycker jag att ni ska komma med kommentarer igen.
Pöss.


Dagens Stil.





Nu blir det snart att åka till jobbet, ÄNTLIGEN!


123

Är trött. Snorig. Förkyld. På dåligt humör.
Om ett par timmar blir det middag med pappa.

Annars så sitter jag och funderar.

Dagens stil.






No hay nada mas.


Dagens Schema.

Har nu fått i mig min actimel som jag försöker ta varje morgon, och sitter och dricker min daddalatte. Resten av morgonen ska jag spendera med att klä på mig, fundera över vad jag vill shoppa den här månaden, sminka mig och få i mig någonting att äta. Antagligen nudlar.

 Psykologmöte
 Möta upp mamma, byta mobil och abonnemang
 Gå runt på stan med mamma, köpa underkläder
 Ringa SebbeL och se om han kan födelsedagsfika


Blåsningen.

Det blev tv-inspelning hela dagen igår, Blåsningen. Så om några månader kommer man nog se mig, ella och anna sitta där i publiken och skratta. Det ska i alla fall jag titta på. Och blåsningarna var för jävla roliga.

Vi spenderade alltså 4,5 timma där innan vi gick och åt för att sen ta mig hem och däcka i sängen av trötthet. Var ju trots allt uppe redan ett på natten igår, somnade igår kväll vid halv 6 och vaknade nu för en timma sen.

En del av dig själv du tycker om.



Sitter med en handduk på huvudet och funderar
över människor som har så svårt att göra bort sig. Även om det skulle vara med flit. Nu pratar jag självklart inte om något jätteförolämpande som man mår dåligt av, utan om människor som säger "nej gör inte så! folk tittar!". Och? Så om folk tittar? För att man dansar lite på gatan för att man är glad?
Måste hela jävla samhället vara så uppsnofsiga att man inte kan visa lite glädje genom att dansa på trottoaren? Eller att gå och sjunga och tralla för sig själv?

Det får mig att tänka på när jag skulle vara snäll och springa och köpa tamponger åt en arbetskollega. Tampongerna fanns bakom disken, som jag fick reda på efter att jag hade sprungit runt och frågat människor i affären.
När jag kommer fram till kassan har jag massor av människor runtom mig och bara för att så sa jag med väldigt hög röst "Hej! Jag skulle vilka ha TAMPONGER!". Jag kunde helt enkelt inte låta bli eftersom man absolut inte får nämna sådana "pinsamma saker" högt här. Men där stog jag med ett litet leende och det gjorde min dag ljusare, för att jag vet att jag kan.


Jag kan gå och sjunga och dansa på trottoaren.
Jag kan prata högt om pinsamma saker. Jag kan stå och titta på sexhörnan i apoteket, när en gubbe kollar snett på en och säga "vadå som om han inte har haft sex nångång eller? om han inte har så vill han ha. så fungerar människor" medan fru hjärter dam höll på att svimma av förlägenhet. (inget ont om fru hjärter dam).


Ibland behöver man hitta delar av sig själv som man SJÄLV tycker om,
utan att bli påverkad av andra. Det här är en av mina.


4 Bilder från i lördags








Den tron finns inte alltid där.



Ibland känner jag igen mig i Carrie Bradshaw,
i Sex and the city. Som när jag går runt någonstans, med en
kaffe i handen och helt plötsligt får ett lyckorus för att jag tycker om den här staden, så jag börjar le. Jag gillar att titta på byggnaderna, det kliar i fingrarna när jag tittar på affärerna, jag ryser när jag går vid vattnet och tittar ut mot sjön. Och jag är helt otroligt lugn och lycklig när jag är ute på sjön i en båt och ser Stockholm från vattnet.
Och ibland när jag går med en vän, det kan vara på en gata och jag får helt plötsligt en filmkänsla i hela kroppen. Det är sådana stunder som jag känner igen mig i Sarah Jessica Parkers rollfigur.


Det här är sådana liknelser som jag har svårt att förklara både muntligt och på papper.
Det går för fort för att jag ska kunna fånga känslan, ta tag i den och faktiskt se vad detaljerna är. Vad som skapar det, men jag gillar dem. Jag gillar de där lyckorusen jag kan få. I en vardag där jag lever med ångest i kroppen är det en otroligt härlig känsla att få känna sådana impulser. Det blir en lättnad.


Människor brukar använda uttrycket “idag känns det att man lever”.
Tillexempel när man är bakfull eller bara otroligt deprimerad en dag. För mig är det samma uttryck fast i de lyckorusen. När min ångest har sina perioder och är svår, när jag tampas med den varje dag så är det en lättnad att få de lyckorusen, att känna att jag lever med något gott i kroppen också. Stunder där jag känner att jag verkligen mår bra och ångesten försvinner, och jag får den tron att jag kan klara allt bara jag vill.


Den tron finns inte alltid där.


Youghurt!


Klänningar


ZzZzZzz..



Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och få i mig lite nudlar. Är helt otroligt trött att jag snart börjar dreggla på skrivbordet. Blir alltså att hålla sig vaken till vänner, tills kvällen kommer och jag kan få somna.

Trötter.

Igår blev det födelsedagsfirande för Bysell och Hanna. Och jag e riktigt trött.
Plus att jag är väldigt irriterad på mitt mobila internet just nu. Eftersom jag har överskridit hastigheten så går allting jättesegt resten av månaden och det tar ungefär 5 minuter att ladda upp en bild här på bloggen.

Fler bilder från i fredags.












Wehow!

Blev en trevlig kväll igår med trevliga människor. Slänger upp 3 stycken "vimmelbilder" nu eftersom jag inte lagt in bilderna från kameran än.






Nu blir det utgång.



Men först till Sandra, som tycker att jag ska se ut såhär ikväll. Längesen jag hade den klänningen på mig! Vad tycker ni? Tummen upp eller tummen ner?
Nu blir det mat, kläder och smink. Och packa väskan för en kväll med ett gäng knasiga tjejer.

Ps. För de som undrade om skorna, dom kommer från Belle Shoes!
( Hinner inte svara på kommentarerna just nu, ska göra det imorn )


even when im wrong, im right.



Gimmie.



Åh, dom här ska jag ta och klicka hem när jag har pengar!


Hey, Im tired.

Handtvättar och har handlat. Och har fortfarande inte fått en blund.
Jag snurrar seriöst runt i en dimma nu. Jag får koncentrera mig på att andas så att jag inte glömmer bort det i tröttheten.

Sitter och funderar över att behöva ha uppmärksamhet. Kanske blir ett inlägg om det senare.

Mallorca 09 - Återblick

























Inget sova här inte.. Tydligen.



Jag är trött som jag vet inte vad, mina ögon börjar snart rinna. Ändå så kan jag inte somna och har inte fått en blund på hela natten så nu gav jag helt enkelt upp. Bajs också.
Har ringt och ställt in psykologmötet eftersom jag själv vet att jag inte kommer orka ta mig någonstans den här dagen, förutom att jag måste till affären.
Blir alltså ännu en dag inomhus verkar det som.

För att roa mig själv ska jag ladda upp en flashback till mallorca nu.

Nu ska jag försöka att sova.

Blev ett trevligt avslut på dagen med telefonprat med Davve. Om kärlek, Gud, kändisar och allt mellan himmel och jord. Nu ska jag försöka sova även fast jag har ett grovt överskott av sömn just nu.

P A L L A .

Självklart somnade jag om, drömde en läskig mardröm där jag konstant hade mordlystna terrorister runtom mig med pilstoler mot mitt huvud. Innan det var jag dessutom mitt i hela skjutgrejen så även jag hade fått skjuta huvet av flera terrorister.
Sen vaknar jag upp i mörker och ser att klockan är halv 5 på eftermiddagen. IGEN.

Snacka om att jag drömmer psykologiskt påfrestande drömmar. Det är inte första gången.
Och inte fan vaknar jag av drömmen heller utan nej, jag sover bort hela dagen istället så att jag inte ser dagsljuset vilket INTE är bra för min gamla depression och min panikångest.

Köfii.

Funderar på att göra mig en kopp kaffe. Gårdagen var inte rolig med huvudvärk och illamående så att jag tillslut somna av ren utmattning. Jag tycker INTE om att må illa.
Vaknade för en timma sedan och kan inte somna om. Så som sagt, Kaffe?
Däremot måste jag få i något i magen först.

Såhär går det när man vaknar för tidigt på morgonen. Man babblar. Om ingenting.
Och det tas ut här på bloggen eftersom ingen är uppe än så kan inte prata med en levande människa.

Snart sätter jag väl igång och börjar prata med mig själv i lägenheten.
Det har i och för sig hänt förut så why not.

Dont tell me you agree with me, when i saw you kicking dirt in my eye!
















Oh, my girl is so beautiful.


Do Some Jumping







Hade skoj och hoppade upp och ner på stutsgrejerna tills jag hoppade ner på rumpan (vilket inte är lika skönt på dom här grejerna som på en stutsmatta som är lite mjukare) av total utmattning.
Nu är jag snorig och har en huvudvärk som sitter och lurar, och dessutom har halvårets chock hoppat till och sagt hej.


Promenad.


P-Shoot Amalia # 5


Heading till Fröken Svår.

Där kommer jag antagligen vara resten av kvällen och vara en skugga, ett stöd. Jag är orolig för fröken svår. Speciellt eftersom hon inte ber om stöd eller hjälp och oftast inte berättar hur hon mår. Hon försvinner mest bara under ytan. Men hon får dras med mig i alla fall för jag vet att innerst inne så vill hon ha mig bredvid sig. Hon vet att jag älskar henne.

Sometimes.

Jag sitter typ och halvsover. Har i alla fall skickat iväg ett par skor och handlat mat och nu ska jag nog få i mig lite lunch. Dessutom har jag fått igång min lookbook igen men av någon anledning så vill inte flera av mina bilder där synas. I know, jag har väldigt mycket intressanta saker att skriva om nu va.

MK/A Olsen





ph: Influence, Rankin.


Without a song or a dance, what are we?

 

 



Inte bra. Kan inte somna om nätterna så there i go och vaknar halv 5 idag.


Catch up










Traffic Light







Så vackert!

Hypad!

JAG SKA TRÄFFA FREDDA! Vi kom ju precis på att vi bor 20 minuter ifrån varandra nu, så nu jävlar blir det att leka! Duschen först dock. PÖSS

Todays.


Åkte förbi jobbet med lunch till C och hoppade in ett par timmar.


Mina nya visitkort!!


Har streckläst Miley Cyrus självbiografi hela kvällen. Det går helt enkelt inte sluta och man får en så enorm lust att skriva en bok själv om erfarenheter som saker man har fått i livet.
En bok jag rekommenderar starkt, som jag både skrattat och fällt tårar till under kvällen. En av de bästa böcker jag läst. Hoppas starkt på en uppföljare om ett par år.


P-Shoot Amalia # 4


Up and down, Youre all around







Canon eos 50d

Nu ligger den här på laddning! Och jag har hoppat runt och sprallat hela dagen med lunch med pappa och sen mys med Linda. Dessutom hittade jag min favoritaffär som inte finns på många ställen här i Sverige, i Nacka så dit kommer jag åka igen.
Nu hoppar jag runt och sjunger med till den här glada låten.


För övrigt så är hon ju så sjukt snygg i videon, så om ni vill titta på den så finns den här!

En av de kvällarna jag minns.





En kväll i september gick jag ner till bryggan, bara jag, min ipod och min kamera. Det var under de veckorna som jag gick ner mig, då jag vandrade vägen till att bli utslagen. Då jag inte hade någonstans att gå och inte visste om vad som höll på att hända med mig och min kropp. Jag hade absolut ingen aning om vad som väntade mig, hur långt det faktiskt kunde gå och hur långt ner jag kunde falla.
Jag satte Lars Winnerbäck på repeat och låg ner på bryggan i en timma, såg upp i himlen och förlorade mig i Elegi. Lyssnade, tog till mig, förstod och kände texterna inom mig. Det var så jag försvann ett ögonblick, för att dämpa känslan av att falla.

Den kvällen är en av de få kvällarna som jag minns ordentligt innan allt blev svart. Då jag fortfarande var vid något sorts medvetande innan jag försvann under ytan, utan att komma upp på ett bra tag. Det är inte ofta det händer att jag tänker tillbaka till hur det faktiskt kändes, men när jag gör det så kommer tårarna upp. Som nu.

 


En promenad i Skåne 07










Hypad!

Blir kanske en ny kamera idag. Jag är helt hypad och vet inte vart jag ska ta vägen någonstans.
Måste vänta i flera timmar innan jag kan föra över pengar eller gå och köpa kameran
och jag vet inte hur jag ska lugna ner mig.
Min mage är helt upp och ner och det pirrar i hela kroppen.

GASH!

P-shoot Amalia # 3


Sleepi.

Vakna nu, och kan inte somna om. Kul. Nu ska jag hålla mig vaken ända fram till kvällen.
Done this before..
Dags att vända tillbaka dygnet helt och hållet.

Jag vill jobba.

P-shoot Amalia # 2


Lördags










P-Shoot Amalia # 1




H Duff






Nu blir det snart en photoshoot på en arbetskollega som behöver en portfolio. Med hennes modellkompis som hjälp, och med C som assistent. Snap!

ph: ??


Woho!

Blev en bra kväll igår! Bilder kommer.

Nu ska jag få i mig något att äta och ta en varm dusch för att tvätta av svetten efter dansandet igår. Och sen dessutom varm choklad. Mumma!

Duktigt.

"Dadda, jag skulle hälsa från han du bitchslappa på stampen!"

Ser ut som utgång ikväll

Ja planerna lutar sig mot utgång!
Jag sitter i morgonrock och har absolut ingen aning om vad jag vill ha på mig. Gash, jag vill shoppa!

T Momsen





ph: ??


Reason.





Nu blir det migräntablett igen. fuck fuck fuck fuck. fuck.


Update;

Torsdags; Jobb och sen mys med C.

Fredags; Huvudvärk som utvecklade sig till migrän tillsammans med mensvärk.
Huvudvärken sitter dessutom i fortfarand plus ont i mitt öga.
Nja, inte min favvosyssla på helgen.

No more hiding.





Nu kommer mina visitkort tryckas upp och mitt nya domännamn till mina fotografier håller på att registreras. Tjoho!


Ive got to.





Nu blir det städning till happy-happylåtar.
Sen förhoppningsvis träffa pappa.


Bio - This is it.

Awesome. Rysningar genom hela filmen.






M-K/A Olsen





ph: Influence, Rankin.


Photoshoot på G.

Sitter just nu och drar ihop en styling till Sandra som ska få agera modell idag, under vår heldag. Så nu plussas kläder, accessoarer och smink ihop med hur jag vill ha bilderna sen.
Sen blir det in i duschen och ut och sätta igång.

Gosh, jag älskar att fotografera.


Café





Här ligger jag just nu. Med C och Sofia i soffan mitt emot.


Från idag på jobbet;

Systemet kraschar. Cissi skäller ut supportertanten och är nära ett nervsammanbrott.
Jag freakar snart ur.


Gomorron!

Ska iväg till jobb och springa runt bland skor och lära mig fler ihopkopplingar mellan skor och koder och var dom är placerade. Lyckades komma upp tidigt också så jag behöver inte stressa, utan kan sitta och ta det lugnt.
Tror till och med att jag ska ta och köra med mig termoskoppen med min kaffe.

Planerar en heldag med Sandra imorgon, vi har inte haft en sån dag sen i somras tror jag. Mys!
I miss her.


H Duff



ph: DKNY Fashion line.


M Cyrus





ph: ??


Kom igen jag.

Okej, det är dags att ruska liv i den här bloggen igen. Jäklar vad jag har slöat med den.
I och för sig så kan jag inte blogga under dagarna då jag är på jobbet men däremot ska jag försöka hitta mer inspiration och lägga upp det här.
Göra det mer intressant.

Nån som har någon idé på vad?

Wind.


Ledig dag!

Yes! Ledig dag. Får vila fötterna lite nu innan det är dags igen. Fast inte helt och hållet eftersom jag funderar på att gymma idag och jag måste gå och storhandla.

Just nu sitter jag med min kaffe och har ätit pizzarester från igår kväll.


RSS 2.0