Älvorna.


Thaimat & Mys.

Precis hemkommen från en thatrestaurang med Mamma&co där vi varit och myst. Snart ska jag bege mig ut igen för att hämta upp Jovi som ska komma och hälsa på. Funderar även på att ta med mg Rocky ut på tunnelbaneäventyr. Längesen jag tog med mig honom på allt jag än gör.
Blev nya bilder ändå inatt, så dom kommer också upp senare! Plus att det kommer fotas mer idag!

Update; Det blev tyvärr ingen jovi, så istället tror jag att jag ska dra på mig mjukisarna och gå ner och trampa lite på steop-maskinen.


CARE.





Snart ska jag mysa ihop mig i sängen med melonmix och choklad för att slöglo på melodifestivalen. Hade ju som sagt tänkt att jag skulle fota lite egobilder till bloggen, och dessutom hade jag planer för att gå över och mysa med Mamma&co men istället så blev jag helt utmattad. Så nu dricker jag vitaminer istället.

När min prins var mindre.


Jag vill ha dig här på riktigt inatt.



Idag ska jag faktiskt försöka knäppa några nya bilder. Sminka mig och trala la. Jag ska ta en lugn helg nu och samla krafter nämligen så jag ska bara ägna mig åt mig själv, försöka i alla fall.

Ännu mera Spanien.








Spanien 10

No words.

Jag är tom på ord. Verkligen helt urholkad och får inte upp någonting. Ingenting kommer fram på pappret, ingen atomatisk väg över tagnenterna. Det är tomt. Och jag spenderar dagarna i sängen.

Supercalifragilisticexpialidocious.



Återigen så har jag legat i sängen hela dagen, och fördrivit tiden med att kolla Disneyklassiker som Aladdin och Mary Poppins. Det är underbart när man fastnar i Disneys värld, och jag tycke om att tro på att vissa av de faktiskt har funnits. Sen får folk tycka att man är helt borta i huvudet om de vill, men jag anser att magi och fantasi bara är bra.

Wake up in the morning






Spanien 10

come together


Dot Dot Dot..

Dålig uppdatering, men jag har legat i sängen hela dagen och knappt pratat med någon. Och så var det med det.

Som en galen orkester.






Spanien 10

Det kunde varit några andra, men det var vi.


Puuma.




Ph: Linn Otterbeck.

Startar bloggen idag med två bilder på den här snyggingen.

Make my heart go Boom.


Så kom änglar, kom älvor.








Spanien 10

Världens bästa C


Gosh!

Igår sköt min statistik i höjden, med över dubbelt så många besökare som vanligt. Wow, säger jag som fick en smärre chock när statistiken höjdes med 50 nya besökare på 1,5 timma! Massa pussar på kinden till er! Dessutom massa fina kommentarer som jag ska svara på idag!

Nu ska jag försöka kicka igång dagen med ett leende, även om lite drama dök upp igår. Men det får bara rinna av mig för jag ska lära mig att inte påverkas av onödig skit som inte ens spelar någon roll. Mitt liv hör till mig och vad jag gör är mina ensaker.

Ps. Det här har absolut ingenting att göra med bloggen eller någon bloggkommentar, utan någon som inte har någon rätt att fråga min bästa vän om mina ensaker.


INSPO # 6




Niclas L. Jacob D. Alexandra S.

Plus & Minus

- Komma hem från spanien till femtioelva meter snö och 20 minusgrader utan en varm famn.

- Att jag har en konstig känsla i magen och att jag är helt genomtrött.

+ Jess är grym och blir blodgivare imorgon.

+ Jag har underbara människor i mitt liv även om jag inte bor i samma land som några av dom.


Tji-tjing




Början på en fredag.










Keep Waiting.




Och hur kan ett leende inte sprida sig på läpparna när man ser sånt här! (KLICK!)

Hemma från en underbart mysig resa.



Jag har haft det så otroligt mysigt och sitter med saknad i hela kroppen nu efter dom här dagarna. Så nu är jag tillbaka i vinter och snö och utan den varma famn jag är van vid att krypa in i.

Gillar du att spela poker?

Jag är en tjej som gillar poker, däremot har jag aldrig spelat poker med riktiga pengar eftersom jag blir för otålmodig och inte orkar sitta och vänta. Så jag har aldrig tagit chansen och spelat på en pokerautomat på tillexempel en färja. Men det kan i och för sig också vara för att jag inte har varit på en färja sen jag var ungefär 12-13 år gammal, då jag knappt visste var poker var för något, och jag visste ännu mindre hur man faktiskt spelade. Och jag tror definitivt inte att mina föräldrar hade låtit mig att faktiskt gå och spela bort deras pengar på ett spel jag inte ens förstod.

Men som sagt, poker är något jag tycker är roligt, så nästa gång man hamnar på en färja kanske man ska ta och testa detta! Kan faktiskt vara riktigt kul! Har ni testat att spela pokerautomat någongång?

Make my heart go faster.




Sitter och trallar med i låten och är täppt i näsan efter att ha städat min lägenhet och yrt upp allt damm. Men så går det när man ska ha besiktning och dessutom åka till varmare grader tidigt på tisdagsmorgonen! Jag ska däremot försöka fixa internet där nere, och jag kommer ha med mig datorn så ska försöka blogga.
Så länge får jag försöka slänga upp några inlägg idag!
Låt

Ladygirl



Jag lyckas verkligen vända på mitt dygn fram och tillbaka hela tiden när jag är ledig ett litet tag. Inte bra!
På tisdag åker jag utomlands och det ska bli så underbart skönt, så jag går runt och tvättar och packar. Varmare grader och en väldigt nära vän!

Melodifestivalen, deltävling 2.

Då var deltävling nummer två avklarad och jag tänkte köra en recension av showen. Mina två favoriter Eric Saade och Andreas Johnsson gick till final, då Eric helt klart var kvällens charmigaste och Andreas tar hem kvällens sexigaste (mina favoriter var de för låtarna!). Dans i regn på scen i Erics show är dessutom ett stort plus! Jag måste dessutom nämna Paulines färgsprakande klädsel och stil, och hennes otroligt charmiga röst! Rosettfrillan var ju pricken över i:et.
Det som måste tilläggas om showen är dessutom Glada Hudik Teatern som framförde en väldigt vacker version av Kents sverige. Gruppen som består av blandannat utvecklingsstörda var otroligt fina tillsammans uppe på scen och värmde i alla fall mitt hjärta.


Kvällens charmtroll - Eric Saade

Kvällens sexigaste - Andreas Johnsson

Kvällens bäst klädda - Pauline

Kvällens mest avancerade dansnummer - Hanna Lindblad

Kvällens tra la la sång - Highlights & MiSt


Cool dudes


Fredag # 3










(Nej, det är inte spya utan kyckling/curry, hon skulle försöka äta med ansiktet och då tog jag tillfället i akt att trycka upp wrapen i ansiktet på henne, höhö.)


Sometimes I feel i got to runaway.



På dagens schema står att bara ta det lugnt, vilket jag gjort hela dagen. Sen kommer Jess & Sandra hit för mys och sedan utgång. Min barndomskompis som är på besök i stockholm, kanske hänger med dessutom! Topp!


Fredag # 2














Sjukling, eller nåt.

Jag vet att det har varit dålig uppdatering men jag har legat och sovit hela dagen, låg ju även hemma igår också. Det har varit något konstigt med örat och ett tag så var jag rädd att det skulle bli öroninflammation men nu verkar det som att det är ett sår som ligger och trycker. MEN, förhoppningsvis börjar det vända nu, för jag åker ju trots allt bort på tisdag, MAHA!

Mina Cocoo-favoriter!










Nyheter på cocoo.se har kommit upp och här har ni mina favoriter! Om ni dessutom har lust att handla någonting så kan ni få en rabattkod av mig som ger er 15% rabatt fram till 7 Mars. Skriv bara in bloggspecial när ni ska betala! Så ni borde spana in!


Jag saknar sjön.


Oh how fuuun.....

Sitter i sängen i pyjamas. Jag vet inte om jag är sjuk eller vad man ska kalla det, det är något med mitt öra i alla fall och alldeles nyss blev jag illamående pang bom. Så ligger hemma och är utmattad och hoppas på att örat inte blir värre.

Och så vill jag dessutom tacka er för dom fina kommentarerna.


Man kanske skulle ta med sig en kaffe till jobbet!



Min termosmugg som jag glömde kvar i monaco i höstas har kommit hem! Nu är frågan om jag orkar eller ens är sugen på att ta med mig en go daddalatte, men jag måste vakna till! Idag väntar många uppgifter.

Har du kroppskomplex, och vågar du prata om det?



Det är många i dagens läge som har kroppskomplex.
Jag har det, ett par av mina bästa vänner har det. Men oftast klarar människor gå som vanligt även om det finns något de är missnöjda med. Men så finns det de som utvecklar ett så stort komplex att de gömmer sig, blir äcklade av sig själva och sedan sjunker självförtroendet grad för grad. Jag är där någonstans, mitt komplex har sjunkit en grad eller två och jag försöker att jobba bort det genom att titta på bilder på min kropp, försöka vänja mig vid den och att inte låta komplexen sänka mitt självförtroendet. Jag vill gå ner i vikt och jag vill börja träna, det är ett stort mål, men samtidigt är jag rädd att komplexen ska sitta kvar psykiskt och att jag inte ska bli nöjd även om jag skulle rasa 10kg. Komplexen sitter framför allt i huvudet, och då kan det tillslut bli så att du bara är skelett men fortfarande är så missnöjd med dig själv .

Jag har otroligt svårt att prata om mitt kroppskomplex och att det blivit värre och  det är nog första gången som jag faktiskt skriver ner det svart på vitt. Men för mig blir det en del till att höja mitt självförtroende. Att faktiskt visa upp det och försöka att finna styrkan i mig själv.

Känner ni igen er? Har ni något kroppskomplex, något tips eller en berättelse att skriva ner? Jag läser mer än gärna, vare sig du skriver anonymt eller med namn. Det är viktigt att man vågar prata om det.



Praktik på kontor!

Ända sen jag var liten så har jag tyckt att det är roligt med papper, pennor, häftmaskiner och allt som hör där till. Tyckte det var så kul med alla dom kritvita papprerna som låg i stora högar i olika format på reklambyråerna där pappa jobbade. Nu sitter jag här på kontoret och är assistent och ringer samtal och lär mig hur annonserna byggs upp och hur företaget vi gör reklam för är uppbyggd och vad det står för. Jag har jättekul!


Hey Ho, Lets go!

Vaknade klockan 3 och kunde inte somna om. Kul, när jag ska upp klockan 7 och vara pigg inför jobb. Blir till att försöka somna strax och sen dricka en massa kaffe under dagen. Nytt praktikjobb, så måste ju vara på topp!

Free Fallin






FREDAG # 1












Bilder från Cis kamera.


A LA LA LA LA LONG


Gårdagens stil.




En underbart rolig kväll!

Kvällen igår var helt underbar! Kortfattat så drog vi från ena stället till det andra, dansade till michael jackson, hamna i tjafs med en skåning och var trevlig mot en hemlös, råkade slå till en bekant i ansiktet, och sen sitta och fika de sista timmarna där allt var som ett barnkalas där jag kladdade mat i ansiktet på C. Och under hela kvällen så var jag totalt speedad och dansade hela tiden, överallt. Tror till och med C filmade mig när jag inte såg.

Jag har massa bilder som ska upp från igår, och bilder från i onsdags. Jag måste bara få tag på dom först!


INSPO # 5




Jacob D. Niclas L.


Det är lycka för mig

Att höra orden från sångerna, speciellt den jag delade med dig. Den jag alltid kommer att förknippa med dig och det du sa. Att höra dom tillsammans med din röst fyller mig av kärlek. Fyller mig med lycka av att jag har sådan tur att jag har dig. Att vi hittat varandra. Jag kan inte formulera hur många fjärilar och lättade vindar som blåser inom mig så fort jag hör din röst. Hur alla stenar från mina axlar försvinner när jag hör ditt skratt som jag tycker om så mycket. Att höra dig sjunga fyller mig med glädje som inte går att beskriva.
Jag är glad att du är min vän. Min kropp vill lägga sig ner och skratta och gråta på en och samma gång just för att jag inte kan förstå, hur det kunde hända sig. Att något så bra kunde skapas igen och bli starkare än någonsin. Att somna till din röst gör mig lugn. Att sova bort mina dagar för att få höra dig på nätterna fyller mig med ett ljus som solen aldrig skulle kunna tävla mot. Jag älskar dig min vän.


30h 22min 17sek

gårdagens bilder från min kamera.









Det här är dom bilderna som finns på min kamera. Resten ligger på kameran som Jess hade (som visade sig vara klubbens), så jag undrar om dom där otroligt vackra bilderna på mig som finns på den kameran kommer läggas upp. Hm, blir kul att se.

Hemvägen blev också otroligt rolig när det blev spring till bussen med donken, alldeles för mycket gapskrattande på bussen och genomsnöade med en cola som ramla upp och ner och skvätte upp hälften i ansiktet på Michan.

TILL SAB!


There you go, Snyggo!


Igår blev det spontan utgång med otippade och nära personer! Glömmer inte Sandras ansiktsuttryck på den! Men det blev roligt och jag var taggad och glad så det blev dans och skratt tills jag var helt genomsvettig. Sedan avslutades natten med massa snack i sängen och donken. Bilder kommer upp när jag får tag på dom!

Gårdagen i bilder














En dag med T & C


BOM falleralla.

Har sovit alldeles för många timmar av ren utmattning, och dessutom drömde jag en mardröm så har spänt mig och antaglign skrikit hela natten. MEN, på dagens schema står det fika/mat med en nybekant Ida och sen kanske en promenad i solna med Tovetutten. Men FÖRST, äggröra på macka!

INSPO # 4




Tove S.


HITTADE TILLBAKA TILL EN VÄN.


Dagens stil





Nu har jag tagit en lunch med pappa och om en vecka börjar jag jobba som assistent! HUR KUL ÄR INTE DET?!

RSS 2.0