Make up a little bit.



Nu har min mage krånglat två dagar i streck.

Alltså har jag varit helt utmattad men tog mig ut för att umgås lite med folk igår, satt vid en brasa och nere vid ett klart vatten, innan jag åkte hem och vilade igen. Idag blir det nog att vara hemma hela dagen. Det har bytts lås och måste dessutom åka till sl-center för att fixa nytt busskort. Sådant där otroligt roligt som man måste göra nu efter att väskan försvann.

Har du varit i Italien?

Italien är ett vackert land. Jag har inte varit i så många städer där men en liten stad som verkligen fastnade i tanken är Bardolino.

Bardolino är en liten stad i norra Italien på sydöstra delen av Gardasjön. Dit åkte jag för några år sedan med min familj och några familjevänner. staden satte sina spår ordentligt. Det är absolut den finaste delen av Italien jag sett.
Staden är uppdelad som rutor med stora gå-gator. Längs sidorna står det uppställningar med smycken och överallt finns otroligt mysiga restauranger och cafén, och allt ligger precis vid vattnet. Vi hade några riktigt fina dagar där.

Italiensk natur är väldigt vackert. Landskapen och byggnaderna och italiensk kultur i sig. Det finns alltid sevärdheter att åka och titta på, gator att strosa runt på, mysiga restauranger där man kan äta väldigt god mat, cafén med kaffe och glass. För att inte tala om tempot, om det är det du söker.
När vi var i Bardolino hade Italien precis vunnit en av de sista matcherna i VM och gatorna fylldes av människor och ett stort "tåg" med människor, cyklar, motorcyklar och mopeder. Alla sjöng och var glada och tursiterna stämde in i glädjen, det gick inte låta bli att inte skratta och känna den gemensamma glädjen i den fina staden.

Italien är ett land jag vill se mer av, dessutom vill jag åka tillbaka till Bardolino igen och vara där en vecka och känna av den härliga miljön.
Det är något jag rekommenderar starkt.




Det blev en period av dålig uppdatering.

Jag vet. Dom senaste dagarna har det inte varit någon uppdatering, men det har inte blivit mycket dator för min del. Jag har dansat, bevittnat ett stort slagsmål, haft mensvärk, blivit av med min väska och plånbok och hela köret och där av slagit i väggen så att jag har sår över hela knogen.

Men det jättestora pluset är att min bästis har kommit hem. Så igår blev det Harry Potter med cola, godis och toffifee.

Min digitalkamera försvann också med väskan, så nu kommer jag få låna andras (jess!) kamera eftersom jag inte vill ta med mig min stora system.


Lekbilder.





Monique & Jessica 09.

Tell me what you started.


Modell: Alma.

Dagen har än så länge spenderats med Sandra, daddalatte och att skriva ett personligt brev till mitt CV. Usch, vad jag inte tycker om sådant där, det är svårt. Nu blir det äggmackor och sen gå ut med Rocky.

Jag spenderar kvällen med criminal minds.

Har gosat ihop mig med chokladpudding och den godaste ten jag samakat, framför criminal minds. Är inne på min tredje eller fjärde dag av mensvärk som dykt upp då och då, men mensen har dock inte kommit än. Otroligt roligt. Dessutom med det här vädret vi haft de senaste dagarna så går jag runt med tryck i huvudet. Nu blir det nog mer criminal minds.

Do you see what I mean?


Monaco Dag 5.3







Wonderful day.





Jag har haft en riktigt bra dag idag. Promenad med Rocky, lunch med Mamma, fika med Pappa och sen middag med Jims & Emil. Jag har gått runt och flinat för mig själv.

PUSS

Nu ska jag iväg och käka middag med Emil & Jimmy. Uppdaterar sen!

Behöver du veta något om bilar?

När jag var liten ville jag ta körkort så fort jag fyllde 18, även om jag inte kunde någonting om bilar. Det blev inte så att jag hade körkort när jag var 18 och jag vet fortfarande ingenting om bilar. När människor snackar BMW, Volvo och allt där till så slutar jag oftast lyssna. Många kan se på en modell i en sekund på femtioelva meters avstånd och ändå säga vilket märke det är. Det tog väldigt många år innan jag insåg att "Peugeot" faktiskt inte uttalas som det stavas.

I dagens läge vill jag fortfarande ta körkort även om jag är väldigt dålig på att faktiskt planera in att övningsköra. Och jag vill ha en bil. Men är det något man lärde sig snabbt så är det att bilar är dyrt. Det är knappast en summa som man kan punga ut med bara så där, i en affär med sprillans nya bilar. Njae, tyvärr är det ju inte riktigt så.

Något som är bra då är att titta efter begagnade bilar, det är den vägen man oftast får gå. Men om man inte vet någonting om bilar, hur vet man då vad man ska titta efter på en bil? Det är mycket som ska räknas in och allt ska funka som det ska. Då är den här sidan perfekt.

Där kan du hitta allt du behöver veta när du ska köpa bil eller om du vill veta priser på bildelar och om du har en bil som du vill sälja kan du dessutom göra det. Om du undrar hur mycket din bil eller delarna är värda så kan du bara klicka dig in och räkna ut det fort. Om du är sugen på en speciell bil och vill ha information om den? (Bmw M3? Bmw M5?) Så hittar du det garanterat där.
Snacka om att jag kommer få ta mig igenom mycket på den här sidan.

Photoshoot.




Emma.

Jag har så många bilder som ska visas från fotograferingen med Emma. Har bara hunnit visa några bilder från första delen och jag har 3 till tror jag. Woop!

Difference.


Heldag med Jannica & Charlie.







With the cigarette in your hand.





Cis.

09


Gonatt.



Jag säger gonatt med denna bild. Sitter med halvslutna ögon samtidigt som mina ben är rastlösa. Vi får se hur det går att somna nu, speciellt med min hals. Natti!

Fotbollsbråk utanför råsunda. Igen.

Igår kväll åkte det sammanlagt förbi 5 polisbilar, en civilare, en brandbil och en ambulans utanför mitt fönster. Idag fick jag svaret på varför.
Ett hundratal huliganer attackerade igår Levski-spelarna och Uefa-delegaterna med flaskor och stenar, efter matchen på råsunda. Som tur är blev ingen allvarligt skadad men konsekvenserna av detta kan bli riktigt stora då AIK har en stor chans att åka ut ur tävlingar i Europa i flera år framöver.

Jag som är en typisk hejarklack för fred har aldrig varit särskilt imponead av huliganer och bråken som startas omkring matcher. Tvärtemot så vänder sig min mage upp och ner när jag hör och läser om sådant, eller ser filmer som reflekterar sådana händelser.

Jag har en fråga gällande det här. Är passionen och glädjen över att starta de här bråken baserade på Kärleken till sitt lag, eller sin Kärlek till att starta bråk överhuvudtaget och känna adrenalinet i kroppen?
Om svaret är det första alternativet verkar det otroligt korkat att få sitt eget lag sparkat från alla matcher i Europa.

Källa.

Gör som jag, skriv under.

Gör som jag och skriv under en protest mot att Sakineh Mohammadi Ashtiani ska stenas till döds i Iran. Hon är en tvåbarnsmamma som är dömd till att stenas till döds, för en påstådd otrohetsaffär. Skriv under HÄR.

Min dag.

sjuk.
- te.
- halstabletter.
- satc, vänner & criminal minds.



igårkväll.
jag: åh jag fick stearin i hela ansiktet!
jess: HAHAHAHA
- Varför lyckas jag med sånt här. Du skulle aldrig lyckas få stearin i hela ansiktet.
- Haha nej det skulle jag inte... AJ JAG SATTE MIG PÅ EN BRÄNNÄSSLA! MIN SKINKA!
- HAHAHAHA

Sköna sommardagar.


foto: jag. modell: jess & emma.

Tävling om en gratis fotografering!

Nu har daddaphotography och Jessika Wiberg en tävling om en gratis fotografering!

Det ni ska göra är att maila en motivering till varför du ska få en gratis fotografering till [email protected], sedan väljer vi ut 3 stycken vinnare. Skicka på! :)

Vi befinner oss i stockholm.

Monaco Dag 5.2








Det blev ännu en kväll på McCarthys med skratt och massa djupa prat. Min fina cis sa så fina ord till mig som jag inte minns ordagrant alltihopa för jag satt och koncentrerade mig på för att inte brista ut i något glädjegråt, men vi båda satt med tårar i ögonen. Att få höra fina ord från sina nära är en underbar känsla.

Hade tänkt skriva här vad Cis sa, på ett ungefär. Men jag kommer inte ihåg allt det fina ordagrant. Men jag minns ord som ett gott hjärta och att jag vill alla väl, som avslutades med "Det borde verkligen finnas fler som du!"

Sjukling.

Så här har min dag sett ut hittills.









Lekt med min digi, ätit halstabletter, druckit te och kollat på vänner och satc. Vaknade med ännu mer ont i halsen idag. Min hals har krånglat sen första natten jag kom hem från Monaco. Synd det, eftersom jag egentligen skulle sett The Ark idag.

Tatueringarna!




Här är tatueringarna när de bara var ett par minuter gamla. Stort tack till min vän tobbe!

Rocky.




Bäbis och jag hade en riktigt mysig dag. Vi tog en långpromenad till Solna och mötte Tove som vi gosade med ett tag. Efter det var vi så trötta att vi tog bussen hem igen, där Rocky efter att ha legat på golvet en stund fick hoppa upp och ligga i knät istället. En riktigt mysig dag.

Fler bilder från i söndags och åkersberga.






Blandade bilder från Jess digi och min system.
Jag har fortfarande bilder från fredagen som ska visas, men har inte fått ihop alla än!

Detta gjorde jag helt spontant idag!




Jag & Jess åkte hem till Tobbe för att käka muffins. Istället kom jag hem med två tatueringar, helt spontant! Tatueringarna är förstås inte spontana, jag har tänkt igenom dom i flera år och dom betyder väldigt mycket för mig.

Kommentar.

- 'General utan arme.' Det är ju en grym text att tatuera sig med?!
- .. Eller 'Snopp utan fitta.'

2 x M-K Olsen.



Ingen speciell rubrik.


foto: jag. modell: joachim l.

Monaco Dag 5.1






Jag saknar jag saknar jag saknar!

Prick.





Snacka om att vara degig. Har i alla fall lyckats tvätta och gå ut med Rocky innan jag slocknade i sängen igen. Ibland känns det som att min kropp inte riktigt sitter ihop. Jag låg och gungade med foten men då kändes det helt plötsligt som att jag åkte berg och dalbana för att min mage reagera.

Monaco Dag 4.1





Det här sysslar jag med just nu.


En mysig kväll.




Blev att åka ut till åkersberga idag med Jess, Andy & Kim. Sitta på Kims mammas terass och bara mysa med mat och massa prat och skratt och gos med deras hund. En riktigt härlig sensommarkväll! Höll på att somna till i baksätet på bilen på vägen hem.

Fina.



Så här såg min fredagskväll ut. Hoppa runt i ring med fina människor, skratta och sjunga mig hes. Det är ett glädjerus på hög nivå. Har även fler bilder som ska upp men jag ska försöka samla in alla.


Ps. Jag kan inte släppa det faktum att fast jag var helt nykter i fredags (och flera andra gånger jag är nykter också) så tror folk att jag druckit alkohol. Det är någonting med mina rus som gör att jag verkar onykter?! Jag har aldrig riktigt kommit underfund med det där.. Är det mina små/stora adrenalinkickar som får mig att verka full?

Monaco Dag 3.2 - Efter födelsedagsmiddagen.











Efter middagen gick vi mot stranden och satte oss ute på stenarna, mitt emot konserthuset och lyssnade återigen på Elton John. Vi hade det otroligt roligt och jag skrattade så jag nästan kissade på mig när jag

- Smällde högra knät och högra handleden rakt in i en plastvägg.
- Smällde rakt in med vänstra delen av ansiktet i glasdörren till balkongen i min iver att hämta min ring som jag tappade (jag trodde den var öppen när jag vände mig om med en jäkla fart), så jag spräckte läppen.
- Resten av mitt skinn på halva läppen drogs av eftersom Cis i sin iver att hjälpa mig, tryckte en alldeles för kall isbit mot min mun.

Emma Lindblom.





foto: jag. modell: emma lindblom.

Monaco Dag 3.1 - Min födelsedagsmiddag och överraskning!










På min födelsedag så gick vi till en av de mysigaste restauranger jag vet i Monaco, Pulcinella. Efter att vi ätit klart började helt plötsligt en födelsedagslåt spelas jättehögt och in kom dom med tiramisu och ett fint ljus. Jag blev så förvånad att jag bara satt och skratta och Cis blev så rörd att hon började gråta. När vi väl tagit oss igenom den efterrätten kom dom in med ännu fler bakelser och limonchella. Det var en så underbar överraskning som jag inte kommer glömma. Jag var hög på kärlek och glädje!

Kärlek & Vänskap.

Igår när jag och mina fina vänner var ute och dansade så fick jag en fråga av en person, vad jag är beroende av varje dag. Mitt svar var, är och förblir en självklarhet: Kärlek.

För mig så omfattar Kärlek allt som har med känslor och vänskap att göra. Min Kärlek till min familj, mina nära och det jag bryr mig om. Det som vi mår bra av. För mig är det lika viktigt som att få i mig mat om dagen, för att jag ska kunna överleva psykiskt så behöver jag en dos av Kärlek. Känna en gemenskap för vi vore ingenting, utan våra nära som vi älskar och bryr oss om.

Monaco. Frukost på balkong.




Ungefär så här såg början på våra dagar ut nere Monaco. Åh, det är så härligt.

Monaco Dag 2.5








När jag hade slagit 20 gick vi ner mot vattnet för att lyssna på Elton John live. Han spelade några kvällar på raken så vi fick uppleva det igen på min 20årskväll!

Monaco Dag 2.4









Efter McCarthys så gick vi upp till casinoparken och käkade glass och inväntade tolvslaget till min födelsedag.
Är ännu fler bilder så jag får försöka dela upp det på det här sättet.

Monaco Dag 2.3





Först upptäckte vi en irländsk pub, McCarthy som ingen av oss varit på tidigare. Detta kom att bli vårat favoritställe att bara sitta, prata, skoja och snacka med folk.

Du är ingenting.

Hur du krossar någon du egentligen bryr dig om, utan en enda liten tyngd på ditt samvete, är något jag inte kan eller någonsin kommer att förstå. Jag har orsakat väldigt mycket mindre smärta i mitt liv och små saker jag inte ens kunnat styra över kan tära på mig väldigt länge. Människor är olika men det borde vara någon sorts lag mot att agera så som du gör. Stampar och trycker ner människor för att sedan gå därifrån med ett leende och en falsk gloria på huvudet.

Du tror att du är en ängel.
Du är ingenting.

Monaco Dag 2.2





Monaco Dag 2.1




I hängmattan innan vi tog en heldag på stranden, där jag brände sönder min rumpa (kommer en bild på strecket så får ni själva se hur röd jag var) och cis rygg såg ut som en kräfta. Men det är sånt man får ta när man ligger och guppar runt på våra fina badmadrasser.

Ledsamt.

Mina tankar går till den lilla 9åriga pojken som dog under sin motocrossträning här om dagen. Och tankar till hans anhöriga. Det är en alldeles för hemsk sak som fick det att vända sig i min mage.
Samma sak gällande en av rånarna till bankrånet i västberga som nu har erkänt. Han går med väldigt mycket i brottsregistret och det måste vara hemskt för hans tre barn och anhöriga.

Eftermiddagen, samma dag.




När vi väl landat i lägenheten och handlat in mat, så började vi slappandet. Med bara 2 timmars sömn för min del under föregående natt så var vi rätt slut, så vi satte oss nere på stranden under eftermiddagen för att sedan efter lite mat, sova över 12 timmar för att samla energi. Och nu hade man en hel vecka att se fram emot med sin bästa tjejkompis.

Påvägen dit och landning.






Här ser ni början på dagen då vi åkte till Monaco. I väntan på flyget väldigt tidigt på morgonen och sedan när vi väl kommit fram till lägenheten och gick ut för att handla. Underbar känsla varje gång man kommer tillbaka!

Woopwoop!

Hemma från en helt underbar resa! Med blåmärken, fläskläpp och en överraskning från restaurangen på min födelsedag! Helt otroligt underbart. Och när jag kommer hem så har jag så fina gratulationer. Har så mycket att uppdatera att jag inte vet var jag ska börja riktigt.

Strax åker vi!




Som sagt, jag kommer att försöka uppdatera medan jag är där nere. Dessutom kan man ju inte förhandspublicera inlägg heller. Ett tips är att lägga till mig på bloglovin (tryck bara på det blåa krysset här under inlägget) så ser ni när jag uppdaterar. PUSS på er fina där ute. Ha det underbart! Och skriv gärna ett grattis på torsdag för då fyller jag 20!

Emma.



foto: jag. modell: emma.

Snart bär det iväg.





Om allt går som planerat så kommer jag och cis vara klara och färdiga, uppackade och mätta i monaco om mindre än 2 dygn. Hur bra är inte det på en skala? På torsdag fyller jag 20 och det ska vi fira där nere med mysig middag och bara ha det allmänt bra. Ska bli underbart att komma till monaco igen, obeskrivligt. Jag och cis i monaco, hur bra är inte det?

Jag kommer att försöka uppdatera medan jag är borta, om jag får tillgång till internet så kommer uppdateringen vara ungefär detsamma. Det återstår att se, men titta in som vanligt för förhoppningsvis kommer jag kunna koppla upp mig. Och då blir det massa härliga strandbilder och sånt fint. Wow, vad jag längtar!
Men tills dess, så hörs vi imorgon!

Dansa omkring med fina vänner gör mig så glad.




I lördags kväll då jag låg i sängen med pyjamas så fick jag en spontankänsla och åkte för att möta upp Jannica och sen Emil & co. Och vi hade det riktigt roligt och dansade så att svetten rann, träffade vänner och nya människor. Det blev en riktigt lyckad kväll helt enkelt.

RSS 2.0