Nyinköpt!








Skor och ringar från Friis&Companys provkollektion som släpps i höst! Fynd! Tack vare Jess som drog med mig på utförsäljningen av provkollektionen. Tur att jag har storlek 37 i skor.

Bildregn från tisdags.


Så mys att vakna upp med C och med William & Charlie mellan oss.


Morgonpuss från Charlie!




<3


Jag & Charlie mötte upp Jess & Max så vi gick ut med vovvarna på gärdet.




Tills vi satte oss och åt lunch och glass.
En riktigt mysig dag helt enkelt. Kanske ska få ta Charlie över en natt nästa vecka också, längtar! Saknar att ha den lilla nuffen sovandes i knät.

What did they do?

Det var tänkt att jag skulle lägga upp ett bildregn nu men min dator har inte lust att sammarbeta just nu, så det får komma upp så fort detta fixat sig.
Har inte varit någon uppdatering eftersom det varit psykologmöte, och sen mitt första pass på nytt jobb direkt efter. Så jag kom hem för inte en så lång stund sen!


En lekpark i måndagsnatt.


Skills 1


Skills 2











Jag & C tog med oss William & Charlie ut för att kissa innan vi skulle sova, men istället hamnade vi i en lekpark och hade det roligt.


Goodnight.



Säger godnatt med denna bild från igårkväll. Har som sagt massa bilder kvar att ladda upp, från den lilla lekplatsen inatt, en photosession och från idag. Men det blir mer imorgon. Nu ska jag krypa under täcket och fortsätta läsa igen de gamla "tvillingarna"-böckerna. Sedan ska jag försöka få en god natts sömn. TJO!

Era ord värmer mig djupt ner i själen.






Jocke, Cissi, Jimmy.

Att få kärleksord från sina nära är något av det finaste man kan få. Att höra att man är saknad eller älskad av sin familj eller nära vänner. Det är sådant jag lever på, som får mig att le. Det värmer som en locktång i hjärtat.

Måndag eftermiddag.




Sådana här stunder älskar jag med min Lil'Cis. Att bara vara slappa och sitta och ta en cigg, prata om allt och ingenting. Ta ut känslor och skratta. Underbara vänskap.




C hade lust att locka håret på mig. Här ser man dessutom en del av min nya tunika!


Kycklingcurry i den varma solen.



En bild från dagen! Jag har bildregn både från igår på dagen, på kvällen, på natten och sen har jag bilder från idag. Nu har jag varit duktig med kameran! Här är i alla fall en bild från idag då jag lunchade och käkade glass med Jess och hundarna Max och Charlie som är en av snuttarna jag haft över natten och idag. Just nu ligger han och sover i sängen så sött. Oj, vad jag förälskat mig i honom.


Små snuttar.





Dom här knattarna ligger och småsussar i min säng nu. Jannica har lånat bort de till mig och C tills imorgon medan hon jobbar. Nu blir det att fota med C! Har bilder som ska upp från idag också :)

Godnatt folks.

Nu ska jag krypa under täcket och läsa litegrann innan jag ska försöka att sova. Imorgon väntar lite ansträngning och vi får se hur det går. Sedan blir det kanske att möta upp SebbeL. Godnatt!

Själviskhet.

Minns du när du gav mig "ilska är lättare att känna än sorg" som anledning till varför du betedde dig som ett svin, efter att du hade gått bakom ryggen på mig? Men jag tror inte du någonsin tänkte på att om du, som hade gjort skadan kände så pass mycket sorg att du valde att göra om det till ilska - någonsin insett den mängden sorg jag måste känt, och fortfarande känner idag, som fick ta smällen?  Jag tror du aldrig någonsin satt dig in i hur jag kände mig, utan faktiskt bara var självisk nog att tänka på dina egna känslor och ditt samvete. Men inte på mig som låg begravd under den mängd stenblock du själv var ansvarig för. Du var mer rädd för höjden och undran över hur du skulle komma ner när du stod på toppen av högen.

Partybussen x 2





Bilder från Jess kamera.

Bilddrös!
























Partybussen again!

Igår blev det en favorit i repris (klick!), ett vårtecken från förra året; partybussen, brasa, musik och väldigt skönt folk. Med människor jag inte träffat på över ett år, som jag var van att träffa på nästan varje dag. Underbart roligt var det! Även om kvällen tyvärr slutade i lite slagsmål så var det ändå glada miner större delen av kvällen. En liten drös av bilder kommer i nästa inlägg!


"And the rest of the rats played maracas."



Solen skiner igen men jag vågar inte vara säker på att den stannar så länge än, eftersom snön kom tillbaka efter riktigt vårväder. Men jag kan ju hoppas!
Vårväder här i Stockholm är underbart att gå runt i, speciellt med en mochalatte i handen. Så det är dags för mig att vända tillbaka mitt dygn ordentligt, medan jag väntar på svar från läkare på mina prover. Jag vill bli frisk! Nästa vecka börjar nämligen lite saker som kräver energi.

How you doin?







Det blev läkarbesök idag med massa prover och att ha med mig världens bästa mamma som stöd. När jag väl kom hem blev jag så utmattad att jag slocknade och sov i flera timmar. Nu på kvällen blev det att titta förbi en halvtimma på en väns klubb som hade premiär.


Roses.




Smycken jag vill ha.


fashionology.nl

Dom här vill jag ha på mig! Gärna alla på en gång, överösa mig själv med kors på kroppen. Plus mitt ankh kors som jag redan har runt halsen. Yes pls!


...

Inte bara det att jag är utmattad hela tiden. Nej, nu åker jag på en förkylning också så att det killar i halsen och jag hostar. Överlycklig. Ni ska bara se mitt stora feta smajl just nu. Jag ler så det gör ont. Ha, ha, HA.....

Té och Ally McBeal.

Hej faderullan..



Jag har en period då jag går igenom bilder från 2009 och väljer ut massa bilder som jag vill slänga upp här på bloggen. Men nu har mitt mobila bredband nått sin gräns för den här månaden, vilket betyder att det tar ett par minuter att ladda upp en enda bild. Så alla dom där mängderna med bilder får vänta några dagar.


En glad buddha.



Världens bästa mamma kom och överraskade mig med en glad buddha från vietnam. Nu sitter han i mitt fönster bredvid mitt tända limegräs-doftjus.

En mysig sommarkväll.

























Några bilder från en varm kväll i juli, då vi satt på bryggan tills solen gick upp och sedan avslutades med mys och prat på Lindas balkong. Hur osmickrande några av de här bilderna än är, så är dom glädje för mig.


Sun sun sun.


Mallorca 09

Det här längtar jag mycket tillbaka till. Även om det kanske inte var så skönt att vara helt bränd efter första dagen på stranden, men ändå! Man hade hela resan framför sig och efter ett tag började jag njuta ordentligt istället för att vara helt rastlös och överstressad. Dessutom hade jag 2 killkompisar som var på samma ställe samtidigt, så det blev väldigt roliga dagar och kvällar när dom hängde på.


livinglikelion.


Klicka här, så kommer ni till en blogg full med inspo och bilder från olika photoshoots.

Halli Hallå




Cecilia.


Tell me what I wanna hear.



Sitter och lyssnar på min nya beroendelåt och vaknade alldeles för sent. Bra.

Random.










Lite random bilder från maj 09.


gårdagen.





Gårdagen var en trevlig dag, men som slutade i mycket kaos också. Eftermiddagen bestod av fika med en vän, och sen begav det sig hem till en annan vän, där en tyvärr slog i huvudet och spräckte upp hela ögonbrynet så bandage och tejp fick åka fram. Men det blev även sådant roligt som mycket skratt och tävling om vem som kunde stå på händerna bäst.

chasing pavements.



Idag är min hjärna och min kropp inte helt på topp, kan jag säga. Gick iväg för att posta ett par skor, har med mig adressen och allting men kommer på när jag är på väg att jag har glömt själva skorna. Stort grattis och klapp på axeln. Annars så har jag klickat hem en säsong av ally mcbeal så att jag ska ha någonting att sysselsätta mig med när jag inte kan göra annat än att ta det lugnt. Idag är en sådan dag, huvudvärken ligger och trycker bakom pannbenet.

Resereporter!

Nu söker solresor efter resereportrar, och jag tog chansen att skicka in! Då får man alltså chansen att resa och blogga om det. Hur underbart vore inte det? Om ni också vill ansöka så klickar ni på länken här!

that should be me, holding your hand.





Jag sitter och pressar Justin Bieber i högtalarna och väntar in C. Nu blir det att tvätta håret och sen gå och handla mat!

Här har jag suttit dom 2 senaste timmarna.







Otroligt skönt var det också. Ikväll blir det dessutom till att fixa brakmiddag med C och bara totalmysa för att inviga våren och sommaren.

Vår!













Tog mig ut i solskenet och mötte upp Davve. Det blev alltså glass och sen lägga sig nere på bryggan och stanna där nära på två timmar, innan jag gick och mötte upp min halvbror på fika. En underbart fin dag. Att bara ligga och chilla på bryggan, ohja!

A-okey.



Nu har jag fått i mig frukost, och väntar på att det ska ringa för sedan blir det fika. Däremot kommer jag inte beställa choklad eller latte den här gången eftersom min mage började tumla runt senast, så att jag fick sätta mig i en taxi för att ta mig hem fortast möjligt. Min kropp ville inte riktigt. Usch, jag vill bli frisk..

Solglasögon & glass längs vattnet?



Det är sånt som man ser fram emot nu när våren äntligen kommit. Och en sådan promenad har jag bokat in nu i veckan med min vän Davve som jag inte sett på några månader nu. Då blir det vårjacka, solglasögon och förhoppningsvis glass i handen längst vattnet. Och bilden är från 07.

Kom och skratta..



Sebbe kom och höll mig sällskap och vi har tittat på Landet för längesedan 1 & 2, så jag satt och sjöng med i signaturmelodin. Nostalgikänsla på dom filmerna. Dessutom har jag klickat hem en av mina favoritfilmer från när jag var riktigt liten, som jag har glömt bort namnet på sen dess och aldrig sett igen. Men nu! Nu ska jag få se den igen.. JA, jag tycker om barnfilmer.

Thats just me.



Vårkänsla idag då jag la mig i fönstret i solen i bara mjukisshorts och linne för att läsa lite, utan att frysa! Det var lite skönt eftersom jag inte haft en så bra natts sömn, jag tror jag har skrikit högt flera gånger. Snart blir det att träffa min vän Sebbe och bara ta det lugnt.

Kärlek och vänskap.

.. och det sticker lite i hjärtat, hugger lite i bröstet. Som om någon försiktigt testar för att se hur mycket man kan sticka in den vassa udden. Det är saknaden jag känner. Den som gör att jag känner mig ensam eftersom jag inte kan vara med någon, så som jag kan vara med dig. Och ibland får jag helt enkelt lägga mig ner och låtsas att du håller min hand, så att saknaden ska lätta lite.
Det är läskigt den känslan, när man delar en relation där man känner varandra utan och innan. När man vet alla bra och dåliga egenskaper hos varandra och ibland kan förutse vad den andra ska känna fast någonting inte har hänt än. Men det är underbart, även om det är läskigt ibland. Det är kärlek & vänskap.


Whats the point?


Jag i nuläget, myser med min latte.


Update.

I förrgår tog jag mig energin att hälsa på C på hennes jobb, det blev flum, och mitt balanssinne vek sig när jag kraschade baklänges rakt in i väggen och hon fick dra mig upp.

Igår var jag en snäll vän och överraskade C på hennes jobb med lunch och sedan låg hemma fast jag egentligen ville träffa vänner. Ingen energi för kalas.

Nu ska jag gå ut med Rocky.

Can I have this dance?




An hour and a half.



Sluta kasta skit på andra?

Jag blir riktigt irriterad. Jag har suttit och tittat runt på olika svenska och norska bloggar, och kom tillslut fram till ett inlägg där svenska Kissie kastar skit på norges största bloggare Ida Wulff, och alla norska människor överhuvudtaget. Där visades även kommentarerna till detta inlägg och även om större delen säger emot hennes antydningar, så finns det också de som håller med henne om och säger att de som kommer från norge "kan man inte ens ta seriöst" osv. Om jag inte hade varit så utmattad så hade jag nog passerat min gräns mellan irriterad och arg för längesedan. Jag hade antagligen suttit och skrikit för mig själv nu och hoppat på stolen av frustration.

Varför i helvete ska man hålla på och kasta skit på andra? Man kan inte tycka om alla, det är ett faktum men det är en jävla skillnad på att inte gå ihop med någon och att sitta och kasta ren skit på människor hur som helst. Sådana människor kan likagärna krypa ner i något litet hål i marken och stanna där nere. Att Kissie klassas som sveriges största bloggare för att hon kastar skit på allt och alla och bara sprider en bitterhet omkring sig, är något jag inte förstår poängen i. Och av den anledningen så läser jag inte hennes blogg och jag vill inte ens höra något från sådana människor som beter sig så. Men tyvärr, så halkar man över deras åsikter och kommentarer ibland.

Overexposure.




Cecilia.



Har fixat Pokemon Gameboyspelen på datorn (WOHO!) så det jag alltså har gjort idag är att spela det, titta på hannah montana och slå huvudet in i väggen i duschen, grattis dadda. Börjar bli jättetrött igen och vilar mitt huvud mot min axel som jag gör ibland utan att tänka på det. Väldigt svårt att förklara hur jag sitter då.

we can break out of here, jump on over there where the air is clearer.




Sitter och tänker tillbaka på min lilla resa till min "norska syster" som jag kallar henne, Kaia. De här bilderna är tagna hos henne för 3,5 år sedan ungefär - Hösten 06. Och oj, vad roligt vi hade. Åt en massa pölse i lompe og sjokoladepudding med vaniljesaus (för den som inte vet det så är jag född i norge. Såg dessutom att jag har ett par läsare från Norge som har tittat in på min blogg, så alla ni norska, upp med en hand!)

Tillbaka till Kaia, så har jag inte träffat henne på två år nu, men fick höra nu att hon antagligen kommer hit i sommar och hälsar på. Dessutom vill jag åka och hälsa på henne, när jag har tid och pengar. (Kanske dags att köra den där om-jag-hade-pengar-listan.


Den här har jag väldigt stor lust att klicka hem..



Den här har jag en sådan otrolig lust till att klicka hem! Om jag hade haft pengar, om jag hade haft pengar.. Om jag hade haft pengar är det i och för sig väldigt massa som jag hade gjort. Jag hade kanske suttit i spanien nu tillexempel? Kan väl skriva en lista eller något på saker som jag hade gjort nu, om jag hade haft pengar. Kanske motiverar mig lite. Jag försöker övertala C till att börja smida planer till ett eget företag..
Nu ska jag krypa till sängs och försöka sova igen, gonatt!

Round round.





Sitter och pratar med C i telefonen, vi har inte setts på ett tag nu. Lång tid för att vara oss i alla fall. Jag behöver gå ut och ta lite nya bilder, får se om jag har lite energi imorgon. Även om det inte finns så mycket natur här omkring att ta bilder på.

Jag sitter och gäspar, men jag har ingen aning om hur jag lyckas vara trött när jag vaknade för 4 timmar sen? Brist på energiii..

Produkter på sin blogg.



Jag har suttit och läst olika artiklar på internet för att ta reda på vad som egentligen är lagligt och olagligt när det gäller att skriva om produkter på sin blogg. Frågan började gnaga i huvudet efter att jag läst ett inlägg om det i en annan blogg. Men jag tror jag fått det klart för mig nu.

Sovit bort hela dagen som jag misstänkte att jag skulle göra i förra inlägget. Dessutom började jag på behandlingen idag, så tro det eller ej, så har jag druckit silver. Haha. Men nu är det storstädning för min kropp som gäller. Unnade mig en pizza också, mumma!

When the sun comes up.



Hej alla glada där ute. Jag tänkte gå och lägga mig, för sex timmar sen, men jag är fortfarande vaken. Läste klart twilight-serien igen och dessutom faktiskt skrivit ett stycke som någon gång ska bli en del av en bok. Kreativiteten flödar under natten!

Nu har det börjat ljusna igenom persiennerna vilket ger mig en obehagskänsla när jag ska sova, samtidigt som det ger mig en trygg känsla av att det börjar bli morgon. Men det betyder att jag kommer sova bort hela dagen, vilket i stort sett inte gör så mycket eftersom jag ändå börjar på behandlingen imorgon så jag kommer fortsätta vara rätt utmattad tills den har slagit till. Men men, kanske ska försöka ta och somna till vänner som vanligt. Samma skiva har gått på om och om igen nu i sex timmar. Som om jag inte redan sett alla säsongerna ungefär 20 gånger redan.

(Man kanske ska börja ta och blogga såhär igen? Längesen jag faktiskt bloggade personligt om min vardag och tankar som slår mig just då, hmm. Kan i och för sig vara bra för mig. GONATT!)

Barampam.


Smärtan bakom.



Bilden får tala för sig själv. En del av vardagen.

PLAY!

Ni som är uppväxta på 90/2000-talet minns väl gruppen Play som slog igenom med låten "Us against the world". De blev ju mer kända i Usa än de blev i Sverige, och tjejer har hoppat av och på. Men nu är 2 av orginalmedlemmarna tillbaka med en ny tjej i gruppen och har släppt en ny singel! Väldigt roligt tycker jag, den hittar ni här.

Behandling!



Imorgon börjar min behandling med olika "verktyg" som ska hjälpa min kropp att klara sig som den ska. Så nu får jag hoppas och kämpa för att min kropp kommer att må bättre.

Sitter med min daddalatte bredvid mig och har precis kommit hem från näringsterapeuten, och även om jag vaknade för 4 timmar sen så håller mitt huvud på att somna sittandes. Orka.

Son of a gun.



Kall pucko och rostade mackor med äggröra, MUMMA!
Jäklar vad jag är shoppingsugen och fota-outfit-sugen!

Rocky den allsmäktige.





Tog mig ut i friska luften idag för att gå till parken med mamma & rocky. Tog även min lilla energi till att handla lite mat påvägen tillbaka innan jag somnade av utmattning hemma igen. Haha, jag har ju verkligen ingenting att säga. Har texter i huvudet jag vill få ut när jag ligger i sängen, men så fort datorn åker på så försvinner det.

Inspo!



Är det några som inspirerar mig klädvis, så är det dessa 2 snyggingar. Miley Cyrus och Vanessa Hudgens bildar en perfekt blandning av stilar och kläder som jag tycker om, och vill ha. Sedan att de båda har varsitt underbart hårsvall gör ju bara pricken över i:et.

Friendship.





Här vill jag vara just nu. På stranden i spanien med min bästa vän, som befinner sig i ett helt annat land än vad jag gör. Jag sitter här i min lägenhet och har haft ont i huvudet i ett dygn. Nu däremot har jag fått jättestarka smärtstillande som ska hjälpa mig sova inatt. Och på tisdag så blir det läkarbesök, det har gått för långt.

LeoP.


Btw..

Nu ligger outfits och sånt uppe här, så ni får gärna gå in och kika och rösta på någon om ni tycker om den. Bara trycka på tummen helt enkelt. TJO.

En bild från igår.



Såhär mysigt hade jag det igår. Natten sen blev inte lika mysig då jag låg med huvudvärk och skakade i sängen. Och nu börjar min mage krångla.. Vad är det som händer med min kropp?!

Squish the Squashes.


Ny jacka & ny ring.




Ny jacka från H&M som jag ska använda mycket när det blir varmare, och den nya ringen från cocoo! Ett stort plus till dom personliga små tack-korten och dom söta små boxarna som gör en glad varje gång. Tack cocoo!

One more time.



Det blev pub och fotboll med grabbar ikväll. Mycket prat och mycket skratt, en härlig spontankväll - jag som kände mig ensam och var i behov av sällskap idag!

RSS 2.0