GETAWAY.

Blev sängliggandes hela dagen igår, därav inget bloggande.
Lite bättre idag men fortfarande inte helt okej. Börjar bli orolig över vad det är.
Ni får gärna önska mig krya på mig! Då blir jag gladare.
Kanske får sällskap snart också och då blir det att dega till vänner igen.

Förresten bilden här under är inte tagen utav mig, men det är en polares band som jag fastnat för, som jag tycker ni ska ta och lyssna på. Speciellt på låten Mexico.

MEXICO.


The Queue.
Foto: Björn Lundström.


12-13/7 - Mallorca.




Voff.

Gulliga ni. Och otrevliga för den delen också.
Hur som, och vilka ni än är så går statistiken upp just nu och i mina mungipor leker ett stort leende.
Förresten, tycker jag otroligt mycket om kommentarer!

Har spenderat nästan hela dagen inomhus med Rocky. Vovve för den som inte vet.
Vi somnade i sängen med han i min famn med huvudet på min arm.
Min tusse.

DUDE YOU'RE SHAKING


Idag.




Stöd.

"Det finns den sortens stöd som man ber om, och det finns den sortens stöd som man inte ber om. Och så finns det den sortens stöd som bara dyker upp".

Och just nu tänker jag vara det stödet man inte ber om och det stödet som dyker upp.
<3

ONE TWO THREE FOUR.

Eftersom jag drömde mardrömmar och hade ont i magen hela natten så har jag legat i sängen hela dagen. Vänner har stått på sen klockan 2 idag och nu har jag legat och kollat på Criminal Minds som jag har fastnat för. Nu blir det strax fortsättning på Beckfilm och sen går CSI tror jag.

Ja, jag har på kriminalseriehumör just nu.


Don't tell me you agree with me, when I saw you kicking dirt in my eye!


11/7 - Mallorca.








10/7 - Mallorca.


9/7 - Mallorca.


Hemma!

Sådärja! Nu har man kommit hem från göteborg efter en 5 timmar lång tågresa med skrikande barn och dessutom åksjuka för min del. Och C otroligt goda andedräkt när hon proppar i sig chips bredvid mig ( observera att det är under tiden jag är åksjuk. Lovely! ).

Jag har enormt massa bilder att lägga upp, både från den här lilla resan och fortfarande bilder kvar från Mallorca!

VÄNSKAP.


Jag&Linda.

JAG&C - GODBITAR.




OUTFITS 09 - 1


8/7







Mallorca.

8/7



Mallorca.

Fyou.

Jag är förjävla trött på människor som ljuger. Fega idioter som snackar så mycket skit så att tungan seriöst borde ruttna sönder och trilla av. Skulle vara rätt så bra om den gjorde det på dig så jag slipper höra din röst igen. Ta en titt på dig och försök att se hur osäker, feg och vilken liten lögnare du är.
Jag är trött på personer som kallar sig för vänner och drar lögner rätt upp i ansiktet på mig. Du verkar rädd för mig, och i det här fallet borde du nog vara det. Du har inte direkt spelat dina kort rätt.
Håll käften och snacka aldrig mer med mig.

BRING THE CAKE.



J som har kommit hem nu ska komma förbi en stund verkar det som. Mys!
Imorgon bär det av till Göteborg med C.

ITS A DIFFICULTY AND IM BITING ON MY TOUNGE.


WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO.


PROMENAD!

Lyckades locka med mig en killpolare ut på promenad nu. Är så hyperaktiv så att jag sitter och dansar till Michael Jackson igen. Ska bli skönt att bara gå längs vattnet och bara röra på benen i frisk luft.

HEART-STAR.




HOWDOYOUDO.


IMISSYOU.

1:35:31
Blev senaste samtalet från dig, tills du somnade i telefonen. En otroligt mysig känsla att vakna upp till din röst men besvikelse sen; inse att du inte alls är här, utan i ett annat land.

Ser fram emot Göteborgsresan med C, min underbara flicka. Med henne kommer det ju bli så otroligt underhållande att åka tåg. Tro det eller ej.

Jag sitter uppe och babblar. Kanske för att jag är yr av trötthet och saknad, för att jag blev väckt. Men ja.
Back to bed. Imorgon blir det antagligen photosession. Eller idag är det.
Nu ska jag lägga mig och försöka somna till vänner.

FORALITTLEWHILE.


POWERWALKA?!

Jag funderar på att gå ut och powerwalka. Däremot vet jag inte om jag kommer kunna hålla kvar den idén ett tag till eftersom jag måste få i mig något att äta. Och jag misstänker att jag kommer hamna i sängen igen istället framför vänner. Jag är verkligen så otroligt lat.

6/7 - Eftermiddag.





Mallorca.

COZY.





Jag har myst hela dagen hos Linda med pizza, katter, kattungar, gamla bilder och rapar. En bra dag helt enkelt! Nu ligger jag på mage och glor på vänner.

NOWITSTHETIME.


TANKAROCHBABBEL.

Ibland slår det mig hur mycket jag har växt det senaste året. Jag har gått från att vara sängliggandes utan minsta lilla livsglädje till att bo själv i egen lägenhet, ha jobbat i och dessutom;
nyheten jag inte kläckt på bloggen än, så börjar jag plugga igen gymnasiet på heldistans nu i augusti. Jag är antagen och allt så there i go.

Och i och med allting så ser man vänner på ett annorlunda sätt. Man märker vilka som är lojala mot en och som förstår en. De som älskar en för den man är och ingenting annat. De som behandlar en rätt och som man vill hålla kvar i handen så länge det bara går.
Jag har en trasig själ, och jag är omringad av andra trasiga själar som jag tillsammans med dom, bildar en helhet. Något mycket starkare än vad många har. Jag har skapat band med underbara personer, som jag inte kan få nog av.
Just i detta nu så ser jag det klart; Vilka personer jag vill ha i mitt liv, och vilka jag inte litar på.

Träningstips?



Idag blir det hem till Linda och mysa!
Blev mysdag hela dagen igår med film, juice, choklad och nudlar för min och Cs del. Och av någon anledning så avslutade jag kvällen med att träna här hemma (?) vid 1 på natten. Jag har ont i min rumpa nu, men det känns bra hähä.
Någon som har tips på träning som man kan göra hemma?

6/7 - Kväll.





Mallorca.

Bilder från gårdagen.












KISSING FACES.





Hade en trevlig kväll igår, förutom ett litet utbrott mot slutet mot 2 idioter. Men det försvann sen. Annars var det skoj med Michael Jackson-dans med Cookie och leksakspistoler.
Strax kommer det bilder.

Utropstecken.





Nu drar C med mig ut ( och trots det så är det jag som är klar först, höhö. )

C & MJ.

Min kära C är här hos mig nu, och vi ligger och lyssnar på Michael Jackson och har ätit donken. Myst helt enkelt.
Dessutom har vi nu beställt biljetter för vi åker nämligen till Göteborg en snabbis nästa vecka, woho! Aldrig varit där heller.

L.

"Och gumman, du kan få ångest med mig 350 gånger om dagen <3"
Tack fina du.

6/7 - Dag.




Another kind of therapy.





Båten hela dagen. Underbart.

5/7




Snart bär det av, håll tummarna!



Nu lämnar jag medelhavet bakom mig men förhoppningsvis så kommer jag tillbaka till det i Augusti, fast i ett annat land. När jag är hemma igen så kommer jag lägga upp bilder från resan. Fast den här dagen och natten kommer jag nog vara ganska slut.

Hey Hey Hey




Nu ska ni få höra något roligt..

I flera dagar så har jag fått höra av Sebbe och Robin att jag är lik någon artist som dom inte kommer på namnet på, och dom vet dessutom inte vad låten heter. Jag har stört mig på det här nu, för jag vill veta vem det är dom tycker att jag är lik.
Och dom senaste veckorna så har jag pressat the ting tings (det här är den jag går runt och sjunger på hela tiden.) musik och dessutom tjatat om hur snygg Katie White är, som är sångaren i bandet.

Nu får jag reda på att det här är alltså den personen som dom tycker att jag är lik, och det var ett förjävla roligt sammanträffande, och dessutom en jävligt stor komplimang för mig.


Howdi.

Det blev en mysig kväll/natt för mig igår. Huvudvärken släppte lite under middagen och den blev full med skratt och skämt. Sen begav jag mig till en annan "stad" och mötte upp Sebbe, så vi satt i 26 grader hela natten och bara pratade och skrattade. Sånt är otroligt mysigt, speciellt när man sitter i utlandet. Dessutom hade jag inte träffat honom på typ 2 dagar, vilket kändes knäppt med tanke på att jag han och robin har varit med varandra varenda dag sen jag kom hit.


123.

Okej, det blev inte så mycket strand för min del, med tanke på att när jag gick med mamma för att handla 2 ringar, en väska och vatten så höll jag på att kollapsa. Så jag fick ta mig tillbaka till hotellrummet och sen dess har jag legat i sängen. Robin har blivit magsjuk eller något i den stilen så jag hoppas att det inte är något virus.

Nu beger vi oss till stranden.


PALMA BY NIGHT ;




MICHAEL JACKSON ;

På spansk tv visade dom precis "man in the mirror" från en konsert med Michael Jackson, och jag har aldrig sett något liknande. Man såg runt 20 pers bäras ut på bår för att de tuppade av, och 80% av publiken grät så att dom inte visste vart dom skulle ta vägen och skrek som bara tusan. Och MJ på scenen är ju helt obeskrivligt. Hans känsla in i musiken, hans energi han utstrålar och sättet han rör på sin kropp på ett alldeles perfekt och smidigt sätt.

Jag är så otroligt ledsen för att han har försvunnit. Det kändes mer verkligt att han skulle vara en stor legend som lever för evigt. Och en legend är han nu, för han har skrivit historia med sin musik och sin dans.
Oj vad jag hade velat få se honom på scen live en gång, få se den där dansen med egna ögon, få höra hans röst och leva mig in i känslan. Jag hade nog också tuppat av en stund av den överväldigande känslan det måste vara.


SÅDÄRJA!

Se där, gissa vem som är inne på sin egna dator! Och dessutom sitter på balkongen och ser ut över palma!? Jo JAG!
Vi bytte hotell igår in till palma och här har man internet så yep. Here I am. Nu kan jag äntligen blogga.

Det kanske var bra för mig att inte blogga på ett tag eller ha internet överhuvudtaget. Börjar vänja mig vid att bara ligga och sola och bada hela dagarna. Däremot kan jag få energiryck, aggressionsryck eller deppryck om kvällarna, men det är en annan femma och historia.

Hola allihopa.

Eftersom dom har sparrat internet har, kan jag inte ga in pa datorn nar jag vill.
Det jag gor om dagarna i alla fall ar att ligga pa stranden, bada och dricka mojitos och piña colada om kvallarna.
Saknar mina gullungar dar hemma i sverige, kanns som om jag redan varit borta i en vecka fast det bara gatt 2 dagar.
Nar jag kommer hem blir det bilder!

C, du kan ju gastblogga om du vill!


...

Okej, idag är alltså dagen som jag gått runt och haft nervsammanbrott för.
Vi hörs förhoppningsvis ikväll om jag klarar fixa internet, och om jag inte har slocknat av utmattning.
Ni som vet, mina kära, glöm inte hålla tummarna för oss idag! <3

En bild från igår.


HAND IT OVER.



Nu har kroppen börjat reagera. Mina ben kan inte bära mig ordentligt idag, och jag är så varm så att det rinner svett och så kall så att jag fryser. Magen hugger till och mina ögon dras ihop. Har gråten i halsen men har inte orken att gråta.
Så här blir det. Och det här är bara början.
Jag har inte ens kommit en tiondel in på det som kommer att smälla till under natten och dagen imorgon. Idag kommer jag stänga in mig här i min etta, skaka, kanske gråta, och försöka sysselsätta mig med något jag tycker om.

Fun.




Splash.

Jag hade en otroligt mysig kväll igår med bad och mys, tills den slutade med samtal om akuten och ett sprucket öga. Nu hoppas jag att hon mår bra, och att hon får sova ut. Min fina.

Nu ska jag klä på mig och åka på min brors konfirmation. Sedan blir det middag och packning, för imorgon åker jag bort i nästan 2 veckor.. Ont i magen.
Saknar min J. Och kommer att sakna min C. Och min Ella. Och min Linda som jag skapat band med och vill träffa hela tiden nu för att ta igen år.


Whenever I fall at your feet ;


Igår.

Tog jag på mig hatten, och höga klackar och trippade ut för att möta upp Linda vid vattnet. Myste runt innan jag hamnade med henne på hennes balkong och pratade om allt och inget, mycket och lite till klockan halv 5 på morgonen. Mys!


GIVE ME THAT GRIN.


JULIKVÄLL.










Sommarmys.

Nu blir det en kalldusch, och sen möta upp C och Linda och sommarmysa.

Sommardans.



Vi satt och sjöng, dansade och skojade vid vattnet från 8 på kvällen till 3 på morgonen, och hade en varm sommarnatt. Det är en otrolig sommarkänsla när man kan ta sig igenom hela natten utan att frysa i kjol och linne, och hoppa runt barfota på gräset och sjunga och dansa till Håkan Hellström.

RSS 2.0