FOTO&SPELNING.



En väldigt oseriös bild, men för jävlar vad jag garvade.
Har precis kommit hem från en fotografering med min polares band, the queue som jag har lagt upp här tidigare. Det blev skratt tills jag grät och vi hade det jättetrevligt.
Strax blir det middag med J och sen ska vi på deras spelning senare ikväll och ha det sköj.

WHEN YOU GOT NOWHERE TO GO..




Och så vill jag bara säga att C är så underbar. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne i mitt liv. Personen som jag kan samtala med genom ett ögonkast. Jag är så stolt över dig. Jag älskar dig.

Whisper in my ear.

Sitter invirad i en filt framför vänner och ska snart göra mig en kopp daddalatte för att värma mig. Har sprungit runt och frysit hela dagen på en fotografering. Att det ska vara under 10 grader i slutet av September och blåsa iskalla vindar passar inte riktigt mig. Och för 2 veckor sen låg jag på stranden i Monaco. Jo jag längtar tillbaka.

En mysig dag med C & Jess.









Mina fötter är såriga. Har hoppat runt ovanligt mycket på klackar dom senaste dagarna. Tillslut fick jag låna skor av C för att det värker.

Nu är jag hemma. Trött. Alldeles seg.
Nästan så att jag somnar. Imorgon blir det upp tidigt dessutom. Hej & Hå.

NATTLIGA PROMENADER I HÖSTEN.



Gick och möte upp Linn inatt, när ingen av oss kunde sova. Så vi fördrev tiden med att vandra längs stockholms gator för att tillslut sätta oss ner på donken med fullisar som sa "lemonsine".
Vi fick oss i alla fall mycket prat och skratt tills jag kom hem halv 5 på morgonen.

SO LETS GET GOIN.


Men jag vill ju.

Nere.
Har suttit hela dagen och skrivit på debattartikel om upplysningen och analyserat äldre nysvenska och svarat på frågor om romantiken och bla bla bla..
Nu är jag nere. Vill proppa i mig frukt men det har jag slut på, och är inte sugen på chips, choklad eller glass. Är inte sugen på något att äta. Är bara nere.

Så tro det eller ej men nu installerar jag World of Warcraft på datorn som jag inte spelat på 2 år, bara för att kunna få tankarna på annat.


Igår.













Vi avslutade kvällen med en fika med SebbeA & Joppe.
Och som ni ser så har jag världens sötaste bästis.

Inte som tänkt riktigt.

Skulle plugga. Istället hamnade jag på Cs skoaffär, med en chiuaua i knät och en papegoja på axeln. ( ja bokstavligt talat. jag kanske ska vakta den i några veckor sen ). Inte ofta man ser en papegoja ute på stan bara sådär. Fett najs. Den är ett år äldre än mig.

Nu sitter jag hemma hos C med en indianfjädersak på huvudet och dansar runt till remedy.

+12.

Öhm. Sovit över 12 timmar. Grattis till mig!
Mitt huvud känns som en stor skål med kolasås.
Idag blir det ännu mer plugg, skriva femtioelva uppgifter i svenska.

Release me.



Läkare och sen akuten idag. Äggstockarna har gjort ont och krampat sig men de hittade i alla fall inget fel, så tur det. Förhoppningsvis är alla testen rena också.
Sen blev det däremot sitta och gråta på golvet med J som fick krama om mig. Inget mer om det. Jag är ledsen helt enkelt.

REMEDY.


WAIT.




Förändring?

Jag funderar på att förändra den här bloggen. Ta den ett steg längre och bli 100% jag. Jag ger inte ut allt här i bloggen av mig själv, jag håller igen otroligt mycket på grund av olika skäl. Men jag funderar på att släppa på dom murarna nu, det är ju trots allt min blogg och ingen annans.

Så kanske lyckas jag bryta mönstret jag har här på bloggen och faktiskt visa mer vem jag är.

En dag på stranden.




And I try.

Mötte upp J igår och åkte och hälsa på Victor som jag inte träffat på över 1 år. Vi satt hos honom och diskuterade fingrar i näsan, och torra köttfärslimpor. (Jag tror ni förstår att det är rätt så internt).
Sedan blev det en nattpromenad för mig och J till donken för att sen gå hem och äta i sängen som vanligt.

Nu är det vänner som gäller, och även en massa plugg (som jag sagt hela veckan men inte klarat att ta tag i, men jag måste helt enkelt). Och sen blir det också att handla.
Jag har en känsla av att vi kommer ligga i sängen hela dagen.

Kniven.

Kniven skär i mig som en kniv i smör. Allt rinner ur mig men är osynligt, blodet stannar kvar i ådrorna och vägrar lämna kroppen. Vägrar låta kroppen kyla, som jag egentligen vill just nu. Bli bedövad för en stund. Inte tänka, inte känna. Men nej, blodet stannar kvar. Låter mig känna all smärta fysiskt efter knivens små påhitt på mitt bröst, min mage, min hals. Ristar in och leker, utan att jag kan göra någonting för att hindra det.

123.



Psykologmöte, kinamat, bygga hylla, rensa i rummet och prat med mamma avklarat idag. Fick reda på något som jag aldrig vetat om, men som fick det att snurra till i huvudet på mig så här sitter jag nu. Ont i magen och yr. Ska lägga mig ner och smälta saker och ting, så fort jag mailat mina lärare och sag att jag antagligen inte hinner klart med alla uppgifter i tid.

THE QUEUE - GIVE ME SOUL



Några av er kanske minns när jag tipsade er om min polares band, the queue. Jag har hört bekantas band förut och ingen av dem har låtit lika proffessionella som de här. Om de hade släppt en skiva nu hade jag rusat direkt till skivbutiken för att köpa hem den. Helt enkelt sådana låtar som jag börjar hoppa omkring i rummet till. Speciellt Give me soul, som de precis har spelat in och lagts upp på deras myspace! Klicka HÄR så kommer ni dit!
Tro mig, det e värt att lyssna på! Ett nytt favvoband till listan!

Lite skoj på fotograferingen.












ZzzZzzZzz..



Som ni nog ser hade jag precis kommit upp från stranden där.
Nu har jag tvättat i flera timmar och gosat med Rocky, som jag haft i några timmar. Och av någon anledning så håller jag på att slockna, så jag ska ta och lägga mig nu för att sova. Imorgon verkar det som att jag ska fotografera interiören på en båt, vilket kommer bli skoj!

STARS N BARS.






Kan du känna hur det gnager inatt.



Nadia och jag myser. Pratar. Har ätit god mat och legat i sängen hela dagen, förutom när vi tog oss ut för att handla. Nu lyssnar vi på Lars Winnerbäck, pratar om allt mellan himmel och jord. Delar. Är tysta och andas ut. Vi kommer väl somna tillslut av utmattning, prata eller bara vara tysta tills våra huvuden glider in i en tyst dimma för en stund.

"Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder. Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder."


WE GOT THE REAL BLING BLING AND OUR BAGGY WAGGY PANTS




Parken / Metropole.




COCKTAILPARTY.







Det var cocktailparty som den svenska konsulaten i Monaco stog för. Det invigdes att monaco nu kommer ha en svensk ambassad så det bjöds på champagne och goda bakelser. Prinsen/Fursten av Monaco dök också upp vilket var lite kul. Roger Moore var tydligen också där men jag missade honom.
Efter partyt gick jag och pappa till vårt "stammisställe" Pulcinella där vi fick ännu mer champagne och god mat.

DRESS UP FOR COCKTAIL.




Över mitt förstånd.

Jag förstår inte hur man kan behandla en människa som man älskat/älskar som skit. Att seriöst trycka ner personen utan dåligt samvete och göra det värsta man kan göra mot just henne. Det går över mitt förstånd. Jag har aldrig förstått hur en människa kan släppa allt sunt förnuft och samvete, och utan skuldkänslor behandla någon på ett sådant sätt. Att älska någon betyder att man föralltid ser på den personen speciellt. Att man bryr sig om personen och även om man kanske inte är tillsammans längre sen, så ska man fan fortfarande ha respekt för människan.

Nu ska jag klä på mig fort och sen ska jag iväg och träffa en kär vän.

Mitt Monaco.




Åka lite flygplan.







Nu är jag alltså hemma igen, efter mycket resande med flyg och tåg hela dagen. Förresten klarade jag flygresan utan att ta lugnande, vilket är ett otroligt stort steg för er som inte vet.
Nu har jag alltså många bilder att lägga upp till er här. Förresten har jag den underbaraste vän man kan ha, som ni ser här under. Är inte sånt där underbart att komma hem till?


C gästbloggar!

Hello alla kära D´s läsare.
Som ni märkte är nu Cissi här och gästbloggar, har fått den uppgiften av min käre D som har svårt att hålla kontakten med er läsare från den ljusare sidan av Monaco.
Hon har det typ toppen där nere, och jag önskar hon vore här nu, för hon är min guldklimp. Som ni kanske förstått är hon den bästevän man någonsin kan hitta. Hon kommer hem sent imorgon, som ni såg i inlägget där under.

Här har ni min lilla guldklimp och hennes galne med ursöte voffsing! Jag älskar dig <3
Så vad har ni för er alla gulliga läsare? :)

/ C, den galne hönan.

Hej igen guys.

Fortfarande kvar i monaco och har legat på stranden hela dagen. Nu har jag kollat vänner och proppat i mig madeleinekakor och ska snart börja göra mig i ordning för att gå ut och äta. Imorgon bär det av hemåt och det blir en lång resedag, eftersom vi landar i Köpenhamn och sen ska jag ta tåg från malmö upp till stockholm, så är inte framme förren sent. Men det blir i alla fall bilder så fort som möjligt!

Det gick inte riktigt som tänkt..

Planen var att jag skulle ladda upp bilder här på bloggen från monaco hela tiden, varje dag. Men för första gången så kommer jag inte in på internet, så där försvann det. Jag kanske lyckas komma in på internet på något fik senare, hur som helst så kanske C hoppar in och slänger in andra bilder sålänge. Igår blev det cocktailparty med sveriges konsult som invigde Sveriges ambassad i Monaco, så då kom till och med prinsen av Monaco dit. Och att gå runt och vara elegant med champagne och trevliga människor är inte helt fel. Dessutom har jag nyheter att berätta sen. Tar inte det nu men kan i alla fall säga att det har med foto att göra! Otroligt roligt i vilket fall som helst. Jag kommer till Sverige igen på fredag så då blir det en massa bilder! Ni får gärna kolla igenom bloggen och slänga in kommentarer sålänge. Au revoir dudes!

Every day is a winding road.












5 stjärnor.

Första gången jag är på ett 5stjärnigt hotell. Sitter med en smirnoff ice i handen och märker att jag gillar lyxen. Det är fint och trevligt och personalen är underbart snälla.
Befinner mig alltså i Köpenhamn nu och imorgon bär det av till Monaco. Fick med mig ett par strumpbyxor och en söt sommarklänning pappa köpte till mig.
Snart blir det ner i restaurangen och äta, ska bara klä på mig först. Sedan ett långt bad för avslappning och försöka sova gott inatt.

Nu kommer det bilder som jag tog i bilen medan

Leka omkring.









Sitter på Ryds nu och hamnade framför kameran idag. Hittade dessutom bilder på mig i en broschyr här som jag inte sett förut, så det blev en liten rolig chock.
Snart rullas det mot Köpenhamn och jag vet inte hur det blir med internet där på hotellet. Men imorgon flygs det mot Monaco och där brukar jag komma in. Kameran är med överallt.

BILRESA.





Det var vackert när vi åkte bil, så jag lyckades ta de här bilderna genom bilrutan. Sitter nere i skåne nu och imorgon blir det upp tidigt och fotografera, så nu blir det strax gonatt.


Nu bär det strax av.

Nu åker jag neråt i landet, och sen vidare till Danmark och sen ännu vidare till medelhavet. Men jag kommer ha med mig datorn och kameran, eftersom det är fotografering imorn i Skåne.

Glöm inte checka Expressens fredag i veckan, för där kommer nämligen en bild på mig vara! Wihu!

Min Plutt.

Igår gick jag och C på stan. Riktigt fin syn, båda skitslitna och C såg ut som om hon skulle svimma och praktiskt taget vinglade fram på gatorna.
Jag frågade henne vilka saker hon kopplar till mig gällande kläder och accessoarer efter att jag blev lite glader när jag såg hattar.
Jag fick till svar

Hattar, Nitar och konstiga Håraccessoarer.

För den som undrar så sitter jag nu och packar. Precis. Sitter. Alltså inte orkat packa än men ska ta och lyfta på arslet nu och ta tag i det. Jag åker bort idag, om ni missade det.


Fredagens bus.








Gårdagens stil.








Internet nere.

Mitt mobila bredband ligger nere för uppgradering. Därav ingen uppdatering! Uppdaterar från mamma&co.
Men jag har bilder till er från gårdagen, och outfitbild, som jag ska lägga upp så fort mitt internet går igång igen.

Tjejkväll.

Nu har vi avklarat natten och dessutom massa diskussioner om samhällskunskap. Dessutom tog vi en dusch där vi diskuterade onani, kiss och lurv medan jag fick håret tvättat av J. Hmm, sånt kan nog missuppfattas av många men hey. Samhälle kom också på tal.
Nu har vi tagit oss igenom hannah montana the movie och ätit fiskpinnar med makaroner. Nu ska det försöka sovas och imorgon blir det mer samhällskunskap, svenska och handla mat.
Gnatt sålänge!

Make a smile.


Dålig uppdateringsdag!

Har tvättat hela dagen och proppat i mig så mycket pizza att allt fastnade i bröstet på mig. Nu sitter jag placerad hos mamma&co. Blev bestämt idag att jag ska på en liten resa. Ett litet äventyr.


PAPARAZZI.










Hand i Hand.













September 08.

AY YA YA YA YA.






GLASSES.











C står för fotandet, tagna för ett år sen.

SAY HELLO HELLO.




Nu blir det criminal minds för min del.


PHOTOSHOOT JONAS.




Photoshoot Pågår.

Oh yes, och några bilder får ni se sen.
Och idag köpte jag ett par jeans, och dessutom en klänning och ett par lacktajts fick följa med mig hem.

Pernilla Andersson.



Lyssnar om den här låten. Underbar. Hennes röst fastnar. Nu ska jag krypa upp i sängen och kolla vänner med ett glas iskall oboy och lite choklad. Imorgon blir det att fota Jonas, sen att möta Jess inne i stan och köpa nya jeans.

Victorias Secret Fashion Show.

Visades på tv igår. Jag & Myse satt och ooa och wowa över snyggingarna.















Jag hittade bilderna här.


Fredagens bus.




Uppdateringar kommer..

Jag håller bara på att hoppa mellan att vara sjuk och frisk. Har ont i virusögat igen så inte världens roligaste. Får alltså bara mer ont när jag sitter vid datorn. Men jag kommer tillbaka snart. Ska bara få bort det där.


Gårdagens stil.




Nu.

Nyduschad. Läxförhör och närvaro. Cissi. Pizza. Foto. Party?

Jag skulle kunna skriva en bok om oss.










For me.



Bihålorna har släppt litegrann nu, skönt! Däremot känner man sig lite ensam nu när jag spenderar tiden framför tvn själv. Ibland är det knäppt att man kan sakna en person efter bara några timmar. Dessutom saknar jag C som jag inte träffat på hela veckan.

Titta hit läsare!

Nu har ni chansen att vinna en resa till en modestad med Coca-Cola Light!

show_cravings_ad(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)

Det vackraste sättet att se Stockholm på.



















Bilderna tillhör mig och kopieras inte utan tillåtelse.

Dålig uppdatering, i know..

Och inget plugg har det blivit idag heller, men däremot en tripp till apoteket eftersom myse har smittat mig också så vi båda är sjuka. Men det är i alla fall mysigare och vara sjuk när man har sällskap.
Jag ska lägga in bilder och allt sånt, och jag ska uppdatera bättre!

Upptagen dag.

Vaknade upp med J efter en rolig natt av tjejsnack, som slutade i en massa skratt. Sedan har jag varit upptagen hela dagen med att assistera på en fotografering, samtidigt som jag åkt båt. Underbart helt enkelt.
Kom sedan hem och fick sällskap av myse som nu ligger i min säng. Imorgon blir det bilder på bloggen och en massa massa massa plugg..