A song to sing.



Drog med mig systemisen idag med tanken att jag skulle ta lite vårkort. Men istället låg det så tjock dimma att man knappast såg så mycket, allt har mest varit grått. Blåsor under fötterna av att springa runt på klackar (som jag envisas med att göra även om jag får så ont) och suttit och gjort absolut ingenting i flera timmar. Nya ringen har kommit med posten, och snart ska man kanske iväg och överraska en person på jobbet. Bara för skojs skull.

Shake the stress away.



Snart är det läggdags för mig. Sitter och tänker mig bort till ett annat land, och att göra någonting helt annat än att sitta här och glo just nu.
Imorgon är det psykologmöte och sen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.

Twist and Shout.










Tillbakablick till Göteborg 09.


We're not sorry.


You're manipulated.





Här sitter jag och myser med min latte, och en svag huvudvärk som börjar komma - som jag förhoppningsvis lyckas få bort på något vänster. Nu är det verkligen dags att boka tid hos akupunkturen. Dessutom måste jag redovisa i ett mail till arbetsförmedlingen idag..


"och jag ska fan bli den personen ni aldrig vågade vara "


Jag har läst igenom mina gamla dikter, mina känslor från när jag var 14-16 år. Vad jag tänkte, vad jag trodde, hur jag peppade mig själv. Det är otroligt intressant, något som ingen annan än jag kan förstå. Ingen här på bloggen vet vad jag gått igenom med mig själv och inte, ingen av mina vänner vet det heller. Den enda som kan veta det är jag; den enda som vet innebörden av mina ord är jag.
Det blossar upp mycket känslor när jag läser igenom allt.

"Thats the worst idea in the whole history of bad ideas."






Tove dök inte upp och nu har jag tittat lite på Jurassic Park 2, men avbröt för att jag tänkte lägga mig i sängen på spikmattan, min nacke gör mer och mer ont nu. Imorgon är det planer på att joina Jess på hennes shoppingruna, och om det är fint väder så drar jag kanske med mig systemisen.

Wierdo.



Har suttit och pratat med den här filuren, som snart ska göra mig sällskap här i min nystädade lägenhet (YAY!). Min nacke gör otroligt ont och börjar haka upp sig, och sitter och skriver med en underbar varelse. Och imorgon blir det kanske att träffa Jess! TJO!

Oh gosh, ge mig detta, pls?








Maj 09.

Snälla. Sol. Värme. Hur underbart ser det inte ut när man tittar tillbaka på bekymmerslösa sommardagar såhär? Jess, vad säger du? Ska vi ta och ockupera din pool igen någon dag när värmen kommer? Typ köpa var sin madrass och flyta omkring och steka en hel dag?


Who says?



Mamma har hjälpt mig att städa hela lägenheten idag, inklusive tvätta all smutstvätt. Och eftersom jag inte har sovit många timmar inatt så är jag helt slut och har hållt mig vaken på kaffe dom senaste timmarna. Nu ska jag äta upp resten av pizzan.

Jump.




Earth hour.

Nu är jag beredd. Har släckt ner hela lägenheten och har tända doftljus. Mys! Saknas bara att ha någon man tycker om att kramas med.

Rocky rocky road.




I can dance if i want to.




Update från tjejmiddag.

Nu har vi ätit god mat och småhoppar omkring till musik. Dessutom har jag suttit och dragit sura kommentarer på människor jag är irriterad på ibland. Jag är helt enkelt på sådant humör. Men annars så!

Gårdagen i bilder.













Nu ska jag iväg på middag och ha det roligt. TJO!


Stay with me.

 

Det blev mer än bara en promenad med Jims, utan vi gick runt en stund och sen fastnade jag på hans jobb där vi sen fick sällskap. Blev en spontankväll och nu har jag ätit donken här hemma och ska snart gå och somna.

I can dance if i want to.



Har mött upp Totte och nu ska jag strax iväg och möta upp Jims. Otroligt skönt att bara glida runt och få frisk luft, behövde det.

What you say now.




It doesnt matter as long as the music goes on.




We belong to the music, we dont answer to you.






Den här förbannade huvudvärken. Jag är riktigt trött på hur den påverkar min kropp. Jag har legat utmattad i sängen större delen av tiden i 2 veckor nu. Vill väldigt gärna få tillgång till min energi.

Vår!


Mars 09

Vill gå runt i skinnjacka eller kavaj utan att frysa, med en mochalatte i handen och en vän bredvid mig. Jag längtar!


Sweet miss blue.







Igår mötte jag upp min vän Jess, som står för bilderna. Vi satte oss på en bänk och pratade om allt och ingenting, kärlek och vänskap.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen försöka ta några bilder innan det är läggdags för mig, imorgon är det upp tidigt!

Förvånad!?

Oh my gosh! För första gången gick jag in och kollade över hur många från olika länder som varit inne på min blogg. Och det var väldigt många mer personer, i väldigt många olika länder som jag INTE visste om! På andra plats efter Sverige så ligger besökare från Australien! Hur sjukt är inte det? Hur i hela jag-vet-inte-vad har dom/ni hittat till min blogg? Även personer från Norge, Island, England osv har hittat hit. Hur går det till?
En VÄLDIGT stor kram till alla er som tittar in på min blogg!


Sing for life, sing for joy.


LOVE.



Kärlek är det viktigaste vi har här i livet. Ta hand om dom du älskar, visa din uppskattning och ta ingen för givet. En puss till er fina som jag håller nära. För vad hade man gjort utan sina närmsta i sitt liv? Kärlek är allt för viktigt för att man ska spendera tid på onödiga tjaffs. Så sprid kärlek omkring dig, le mot någon på gatan, hälsa på din granne eller starta en väns morgon med att berätta varför du tycker om honom eller henne.


Simsalabim.



Tittat på new moon idag för första gången eftersom jag missade den på bio, och det fick mig att sätta igång på andra boken igen eftersom jag tycker om känslan jag får av dom. Nu sitter jag med ett glas cola och drar ut på tiden. Ciao!

Kiss kiss.


Another day.


Sol & gula drinkar.






Mallorca 09.

Vilka söta kommentarer jag fått av er, och bilderna från när jag var på mallorca verkade vara något kul så kan ju slänga in lite fler. Har ju massa gamla bilder från monaco också som inte varit uppe på bloggen än, något som låter intressant?

STIL-INSPO!


Miley Cyrus -10. Hade inte bangat på hennes garderob..

Signed, Sealed, Delivered; IM YOURS!

Sitter och dansar med till Stevie Wonder, ätit rostade mackor och druckit ett glas oboy. Leker 20 frågor med en bekant på msn och senare blir det skypedate. MYS!


Svaren på frågestunden!

Hm, vad är din "optimala framtidsdröm" (om man är realistisk) ? Fotograf! Jag vill jobba med kunder i olika åldrar som vill spara minnen och känslor på bild. Då vill jag fotografera ute i naturen eller på "naturliga platser". Skulle inte vilja jobba som fotograf där jag bara ska åka runt och fotografera lägenheter eller bara vara fast i en studio. Vill utvecklas, leka med ljuset och ha det roligt med kunderna i det fria.


Vad gillar du å eta til frukost?
Jag är väldigt dålig på att äta frukost, tyvärr. Det är någonting som jag försöker att ändra på. Så om det inte blir "sen frukost" så att det är lunch, så blir det helst youghurt med samoasmak (ananas & tropiska frukter) och så kanske lite müsli till om jag ska vara duktig.


Favorittgodis?
Choklad! Jag köper aldrig plockgodis, bara choklad och chips, haha!


Höjd och vekt (du måste inte)?
Jag är 1,66 lång och min vikt pendlar enormt nu när jag varit/är sjuk. Så någonstans mellan 62-68kg.


Största önska?
Jag har alltid samma önska. Jag ber till Gud då och då om det, och det har ingenting att göra med jobb eller saker, utan det viktigaste i livet. Mer än så kan jag inte avslöja.


Bästa modeköp?
Oj! Öh, det har jag faktiskt absolut ingen aning om. Jag är den som köper mer och billigt istället för en sak för mer pengar. Så jag har väldigt enkla kläder egentligen, det som gör det speciellt isf när jag orkar klä på mig är att jag brukar få kommentarer för mina accessoarer. Jag tycker om att springa omkring med massa olika ringar på fingrarna och enormt många armband på det som rasslar.


Vad tycker du om din bästaste vän jessi.. öh ja din bästaste vän helt enkelt? hehehe.
Haha, Jess är en vän till mig som är lite knas, och vi har haft våra upp och nergångar. Men vi har det väldigt roligt tillsammans, och det är jättemysigt när vi får en dag för oss själva och bara går runt på stan eller chillar med en film, vilket vi gör alldeles för sällan. Hon älskar när jag blir speedad och dansar så utan stopp, exakt överallt i min egna lilla bubbla. Hon får skrattattack ibland där hon låter som victoria silvestedt. Och hon är väldigt likadan som mig i klädsmak, ena dagen orkar hon inte klä på sig och slänger på sig mjukisar eller något enkelt och går utan smink. Andra dagen så drar hon på sig och mixar och matchar med accessoarer och smink. Här har ni hennes blogg.


Sjukling.

Min kropp mår inte så bra. Magsjukan först och sen har min kropp strulat ordentligt efter det. Så nu vet ni varför jag inte uppdaterat för jag har inte haft någon ork att sitta vid datorn. Så nu slänger jag in bilder från se senaste dagarna innan jag blev sjuk, som inte kommit upp än.






Dessutom kom jag på att jag inte svarat på dom frågorna jag fick i frågestunden, det ska jag också ta och göra i nästa inlägg!

Aldrig igen.

Nu sätter jag stopp. Vänder ryggen med tårar i ögonen och så mycket ilska att inte ens min tunga kan stappla fram ett ordentligt ord. Rösten bryter sig bara och jag är så trött och utmattad att enda sättet att ta mig hem var på adrenalin efter att vilja ta ut min ilska mot någon eller något.
Jag klarar inte mer, och den här ilskan är något som har hållt i sig i 10 år, byggt upp sig och nu har någon precis tryckt in en nål i den bubblan så att den sprider sig. Och jag har ingen kontroll över den ilskan, har aldrig haft och kommer aldrig att ha. Den som säger ett ord om den ilskan kan likagärna ligga med en kniv mot halsen på en gång. Aldrig igen.

Reason.

 
Linn.

Sol & turkosa drinkar.




Mallorca 09

Say It.


Magsjuka.

Åkte på magsjuka jag med, därav bristen på kommunikation med människor och uppdatering. Men jag hoppas jag är på bättringsvägen så vi hörs senare!

4 fina.


Dom här fina bilderna möts jag av på 4 människors profilbilder på facebook. Att se dom bilderna sprider värme i min kropp.

Uppdatering.



De senaste 2 dygnen har bestått av sista dagen på mässan, och att ligga i soffan, tvätta och ta hand om en i familjen som åkt på magsjuka. Annars har dagen bestått av 8 timmars tittande på ghost whisperer och criminal minds.

Shopping på mässan.



Så engagerad är jag just nu, sitter här bakom infodisken och har precis klickat hem det här. Jag har varit duktig på att spara pengar, och jag är fortfarande inriktad på det. Men eftersom mina sommarskor är sönder och jag bara har ett par shorts jag kan använda så tycker jag ändå att jag kunde klicka hem det här. Och att det gick på under 500kr tycker jag ändå var ett smart drag.

Blogga på båtmässan.



Här sitter jag på båtmässan, utan min andra halva idag så jag tog med mig datorn som sällskap. Lite najs att kunna sitta här bakom disken, och blogga idag. Dessutom planerar jag att svara på frågorna från frågestunden idag också så om ni har en fråga nu fort, så ställ den nu.

"Im gonna give that son of a bitch a piece of my mind!"






2 bilder från i somras.




Sunshine.



Fick en extrem migränattack igår, och det är lika obehagligt varje gång och illamåendet kom väldigt fort den här gången. Så nu har jag tagit skydd i min lägenhet för att få lite lugn och ro eftersom det är något lanliknande med massa datorer hos mamma&co. Slänger in en bild från i somras då man var lite brunare än vad man är nu.

Åka åka båt båt båt!



Det jobbiga med att vara på båtmässan är att suget efter att åka båt blir ju 10x starkare.

Flower in your hair.





Precis ätit mammas hemmagjorda hamburgare och sitter i soffan framför vänner. Nu är det alltså en vecka av att gå upp tidigt för att få iväg bror till skolan, gå ut med hunden, bråka och gosa med hunden, och klara av resten av båtmässan och uppdatera bloggen där emellan. Kanske ska man ta med sig datorn till mässan imorgon? Antingen datorn eller systemkameran.. Annars blir det för tungt.

Underbara himmel.


Oredigerad bild på himlen igår.

Snart börjar dagen och båtmässan, och jag springer omkring och nyser så att tårarna bara rinner. Dessutom har mitt sår i näsan som jag haft i över en vecka nu, INTE läkt. Sådan där onödig information som ni kan få läsa om ni har tråkigt.
Kom igen nu människor, ställ en fråga i frågestunden!

Johanna.




Vårsolen!




Oredigerade bilder ifrån vårsolen idag!

Puss på er fina.

Att vakna och se min statistik på morgonen och vårsolen utanför fönstret, ger mig verkligen ett leende på läpparna. Dessutom har jag mina fina vänners ord i huvudet och allt det här ger ju en otroligt bra start på dagen! Snart blir det båtmässan och "ingetflams" med C. Tror nästan att solglasögonen får åka på idag. Puss!

Glöm inte bort att jag testar mig på en frågestund i inlägget under, så om du har en fråga så kan du ställa den där!


Frågestund?

Jag har aldrig haft en frågestund men eftersom min statistik har höjts på senaste (trots mitt usla uppdaterande just nu) så vet jag inte om det är något som verkar intressant för folk. Och jag vet inte ens om det kommer dyka upp några frågor men om du har en fråga, så kan du ställa den!


Lil'cis.








Om ni undrar vad jag gör på bild nr3 så kan jag berätta för er som inte vet att jag ibland får lust att spontant sjunga, speciellt på morgonen när vårsolen är framme och jag har mp3 i öronen.


Why are you here with the autumn leaves?


Dålig uppdatering.

Jag vet att det blir dålig uppdatering nu under båtmässan eftersom det blir långa dagar och trötta kvällar. Men jag uppdaterar litegrann på twitter (daddadaniela) under dagarna. Sen blir det mer uppdatering när båtmässan är slut, men tills dess blir det lite glest.

Peace.


Full rulle på båtmässan.

Och jag är helt slut, dessutom håller jag på att bli riktigt förkyld och det verkar som om det kan gå något magvirus just nu eftersom flera av oss som jobbar inte mår något vidare bra.








Båtmässa & Twitter.

Imorgon börjar båtmässan så då blir jag borta om dagarna, och kommer inte kunna ha datorn med mig. Så därför ska jag använda mig av twitter på dagarna. Nu blir det att krypa under täcket och försöka sova.

Sweet miss blue.



Idag får jag springa runt med en av de bästa kameror som finns! Canon 1d Mark 3. Den där jättestora klumpen som är jättetung. Jag är som ett litet barn på julafton när jag håller i den. FETT KUL!!!

Snart blir det att åka till båtmässan för att fixa med monter och jag ska fotografera en båt. Imorgon är det branchdag och sen startar båtmässan, så kom dit och köp en ryds! Jag kommer stå där och se glad ut.


Stars.





Photoshooten med Puuma gick galant. Människan är ju så grym på bild och modellande att det är en fröjd för ögat. Det slutade med att vi satt på golvet och pratade om känslor, vänskap och kärlek.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen så jag slänger in 2 bilder på fina jovi.

Daddalatte.

 

Jag sitter och dricker daddalatte och hoppar fram och tillbaka i lägenheten och sjunger med i olika låtar, just nu fick grannarna höra en fin version av Rock you like a hurricane. Nu blir det dags för Rockin all over the world! (mäktigt med publiken!! Jag vill också vara där!)

Snart kommer Linn aka Puuma och efter 4 års väntan ska vi äntligen ta vår photoshoot!

Tell me something, om betting.

Vad vet ni om betting? Det är ett ord som jag inte är så bekant med, men jag vet att det har med spel att göra. Tillexempel om du gillar att spela på hästar eller hundar eller vad det nu är för djur du tycker om att titta på. Man “bettar“ helt enkelt, Spel.
Jag hittade en fin liten sida som heter bettingskolan, där man enkelt får lära sig alla begrepp och tricks inom spel och odds. En liten sida för alla spelare, vare sig du precis har blivit bekant med spel, eller om du är van vid att spela både litet och stort. Så varför inte ta och spana in betting?


Grymma grejer.


Grymma grejer på Stockholm Boogies blogg. (Klick!) Jag som inte ens lyssnar på rap sitter och dansar med i deras musik, och då är det värt att lyssna på! Deras musik kan ni höra här! (Klick!) Min personliga favorit heter "Boka bandet".

Stockholm Boogie.








ABF

Jag sitter på arbetsförmedlingen. Jag har suttit här i snart 1,5 timma. Kul.
Wiho. Snart hem och äta lunch, om det blir min tur någon gång.

Bararararaa.


I can see you.





Har haft min myse här en stund idag och sett på när han stutsat runt i snön med viftande svans. Nu däremot ligger jag med min förjävla migrän, vilket var något väntat från min sida eftesom jag inte haft den på ett par veckor nu. Snart ska jag sätta mig och gå igenom bilderna jag tog på Jovi igår.


Its my life, my friend.




Alright already.



Rolig dag! Har suttit hela dagen på audition och tagit bilder bakom kulisserna på rappare och pianister. Hämtade även upp Jovi som nu sitter på mitt golv och ska fota lite.
Har ni något roligt att berätta?

Cooke.



Det snöar. SNÖAR! IGEN!! När jag tittade ut genom fönstret var jag allvarligt talat nära på att stänga av mobilen för att lägga mig ner under täcket och gå i ide. Det är MARS! Det är meningen att det ska bli vår nu. Inte ha ännu mera snö! Ta mig tillbaka till Spanien.