Viktor.


Apor i Batu Caves, Kuala Lumpur.Aporna springer runt fritt i the Batu Caves i KL. Och dom var inte få heller, man får hålla fast i väskan och sina grejer för dom försöker sno till sig saker. Men annars springer dom mest runt. En mellanstor kom fram och nafsade mig på benet, haha.

Satellite.


Dela en hemlighet, Dela en känsla.Jag tycker om vår blick här. Att vi delar.

Light me up like an all-night liquorstore.


Vår Lejonunge.Mina underbara kom förbi.


Ögonblick från Kuala Lumpur.

This is the feeling right now.

Tänkte visa den fina ängeln jag fick av mamma för ett tag sen. Hon är världens bästa. Nu ska jag försöka somna om igen, och vila mitt ömma huvud. Dessutom har min kropp satt igång någon nys-tävling. Nyser och snorar, jag vet inte hur många gånger i kvarten.


När himlen firar.
Jag tycker om när himlen firar med eldar.
Det kan jag sitta och titta på ett bra tag. Jag undrar vad dom firade.


Det blev ingen uppdatering idag. Det var sjukstuga här då jag smittat roomie också. Men jag tror att mitt är på bättringsvägen litegrann i alla fall! Nu har jag blogglust.

Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia 2


Canon 50d + Tamron 28-75mm f/2,8


Sjuk..


Modell: Cissi Nordström.

Fy, vad det är jobbigt att vara sjuk. Ligger i en grov hosta, som skakat om mitt huvud så att jag är helt yr. Därför är det inte så mycket uppdaterande just nu.

Mys i Gamla Stan.
Igår blev det en mysig dag. Tog en tripp till Gamla Stan och åt belgiska våfflor på det mysiga café Järntorget.

Idag vaknade jag däremot upp med taggtråd i halsen och en hosta som får mina lungor att värka. Det blir te, hostmedicin och plugg för mig idag.

Batu Caves, Kuala Lumpur, Malaysia.

Canon 50d + Tamron 28-75mm f/2,8

Ps. Glöm inte bort danieladaddadickens.blogspot.com

3 favoriter på Viktor.

Canon 50d + Canon 50mm f/1,8

3 bilder på Viktor med hans mamma Helena med på ett hörn.

Födelsedagsfirande.
Idag blir det födelsedagsfirande för Jess. Grattis på henne!

En liten söting.
Lilla Viktor som jag fotade idag var så duktig, nu ska jag börja redigera bilderna på honom.

Emma S.Idag tänker jag på den här tjejen. Jag kunde inte gå på begravningen, men hon har funnits i mitt huvud hela dagen. Vila i frid.

Full rulle.


Canon 50d + Canon 50mm f/1,8

Kameran står på laddning, kameraväskan ska packas och sen blir det att ge mig av på en full rulle-dag. Fotografering, psykologmöte, skola och sen kanske en fika med en gammal vän.


Emma.

Jag är med och tävlar i en fototävling hos Megapixlar med temat människor, där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hos Qpix.se. Vill du också vara med och tävla kan du gå in här!Blommor.
Canon eos 50d + Canon 50mm f/1,8

Spela Lotto.

Jag har inte mycket erfarenhet av Lotto. Jag skulle nog inte riktigt ha koll över hur många lotter jag köpt i min iver att vinna. Däremot brukade jag ibland få små trisslotter när jag var yngre som jag tyckte om att skrapa. Dessutom, när jag tänker lotto, så ser jag en bild i huvudet på en hel familj som sitter framför tvn med sina lotter för att ta reda på vilka siffror det är den gången.
Många i min ålder brukar nog inte sitta med sina lotter framför tvn en viss tid för att ta fram vad dom vunnit. Men nu finns det ju smartare sätt, som att spela lotto på nätet. Där kan du dessutom se alla lotto resultat och hitta information om det är något man undrar över. Till exempel om du vill ta fram lotto resultat onsdag, så står alla siffror där. Detta kanske man skulle ta och prova?

Kuala Lumpur, Malaysia.


Morgon!


Canon eos 50d + Canon 50mm f/1,8

Solen skiner och himlen är blå här i stockholm. Att termometern visar på fler plusgrader idag, gör att jag känner mig lite bättre i kroppen. Igår hade jag osynliga tyngder som drog ner hela mig så att jag låg i sängen hela dagen.
Om en stund blir det skola med studiebesök i riksdagen, men först en kopp vaniljté.


Minikläderna.
När vi var i Kuala Lumpur så gav jag mig på att jag skulle vara den första som köpte några kläder till lillen som kommer. Detta blev det!

B/W Champagnebrunch, Kuala Lumpur.

Jag har en grej för svartvita, halvgryniga bilder.

Spontanbilder från Kuala Lumpur.


Bäbis!Jag måste lära mig.

Jag måste lära mig att ta mod till mig, att peppa mig själv till att tro att jag klarar någonting.

Pappa & Angelika.
Tagna med Angelikas kamera, Canon eos 400d + 17-85mm f/4-5,6.

Satt och smygfotade spontanbilder på pappa & Angelika under champagnefrukosten i Kuala Lumpur. Dom är så himla söta tillsammans, så går inte riktigt att låta bli. Kommer fler.

Ett smakprov på ny fotografering.Canon eos 50d + Canon 50mm f/1,8.  Glödlampa & reflexskärm.

Två bilder från fotografering med Emma. Blev många bilder och dom andra är i lite annat tema. Dom här skulle vara perfekta cv-bilder för henne, haha. Visst är hon söt?

Känslor.

Är det avtrubbning eller själviskhet?
Är annat så viktigt att du inte orkar bry dig,
eller är det ren glömska?
Vilket som, så är det sårande.
Jag står rakt framför dig,
men du ser inte.

Jag gör det om och om igen, kastar ut,
jag vet inte hur jag ska komma ifrån det.
Jag vet inte vad jag annars ska göra.

Champagnefrukost på Westin - Kuala Lumpur.


Bilder från Angelikas kamera.

Nyårsafton - Kuala Lumpur.Angelikas kamera.

Två bloggar.

http://danieladaddadickens.blogspot.com

Från och med nu kommer jag ha ännu en blogg, där det bara kommer vara foton som jag tagit. Den här kommer vara kvar som den är nu, blandat med bilder och vardag.

Fika & mys med fina.


Sista bilden tagen av Jocke.

Så här mysigt hade jag det igår. Efter att pojkarna hade dragit så flippade jag och Emma loss med lite fotografering (dom kommer upp sen, vänta bara!), skaka rumpa med skratt och hoppa runt och dansa. Att göra det med jet lag och en huvudvärk som smög sig på, gjorde att jag slockna direkt när hon hade gått. Det blev en härlig dag.

Nyårsafton - Förberedelser. Kuala Lumpur.

Bilder på Angelikas kamera, tagna av olika.


Lite mer av Verve Suites.
Tagna av mig med Angelikas kamera.

Lite lek.


Bilder av mig och Angelika på Angelikas kamera.

Red.


Verve Suites, Kuala Lumpur.En del av lägenhetskomplexet där Angelika har sin lägenhet.

Utsikt från The Ritz, Kuala Lumpur.


Jag ska bli faster till en fin liten pojke.


Bild av Rebecca (mamma till lillen)

För ett par veckor sen fick jag reda på att jag skulle bli faster. Igår fick vi reda på att det skulle bli en pojke. Jag köpte dom första babykläderna när vi var i Malaysia (var tvungen, jag är så glad) som jag ska visa här på bloggen.

Freeze!
Jag tänkte köra en snabb sammanfattning av resan. Första natten bodde jag och pappa på hotell inne i KL, innan vi mötte upp min pappas sambo, min bror och hans flickvän för att flytta in i pappas sambos lägenhet strax utanför staden. Resan gjorde alla vi + att pappas sambos brors familj bor granne där nere + att hennes föräldrar var på besök. Vi var alltså ett väldigt stort gäng.
Dom sista dagarna åkte jag, pappa och Angelika (sambo) över till Bali för att hälsa på Angelikas vän som bor hos en balinesisk familj där.

The Ritz, Kuala Lumpur.Jetlag.När jag sitter still eller ligger i sängen så känns det som om jag sitter på ett flygplan med turbulens. Det tog mig en vecka att återställa mig i Malaysia och kommer antagligen bli samma sak nu, haha.

Jess ringde precis med en röst fylld av dåligt samvete för att hon inte har följt fotouppgifterna på bloggen; Det lät som om jag skulle slå henne, så ångerfylld var hon! Men nu är jag tillbaka med en massa bilder och berättelser som ska upp.

11.Idag kommer jag hem!

På väg hem!

Nu är jag på väg hem till Sverige! Ska snart gå på planet här i Kuala Lumpur. Min första resa till Asien och jag har prickat av både Malaysia och en snabbtur till Bali =) Kommer komma så mycket bilder och berättelser när jag kommer hem!

Dessutom har jag precis läst igenom era fina kommentarer som jag ska svara på så fort jag kan!

9.


Övertag

Jag som fick så vackra uppgifter att klara. Jag har läst igenom dom och har verkligen velat fota men tiden rann ifrån mig, och jag har hamnat i massor av "måsten" varje dag. Och när jag inte gjort det har jag glömt kameran hemma. Rycker upp mig idag och ska försöka knäppa några bilder, lägger upp gammalt tills vidare. /Jess

J


7.


5.


3.


Canon eos 50d + Canon 50mm f/1,8.

Är så himla förälskad i den här bilden. Det korta skärpedjupet som gör det blurrigt i bakgrunden, röken, koppen och fina Cis.


1.


RSS 2.0