"Im giving you no-no!"
/Melissa i Two and a half men.

Brus.


.

Tillbaka.

Flätorna.
Nu ska jag hem till min fina vän Jess. Underbara Cis kommer senare och några andra vänner till Jess. Hemmalagade pizzor, det här ska bli så trevligt!

Åh, I miss this.


Den sista kvällen vi kunde vara ute sent i somras. Jag gick hem själv längs strandpromenaden medans solen gick upp. Stannade och såg ut över mitt Monaco, njöt. Andades in den doften som är så speciell för mig. Monaco, jag saknar dig.

Nu byter jag en stund.

Inspirationen har svalnat, jag behöver nytt sug. Så för en stund så flyttar jag över bloggen till devote. Det enda som behövs är att skriva in www.dadda.nu så kommer ni automatiskt dit. Jag kommer antagligen flytta tillbaka bloggen till blogg.se igen efter ett tag, men nu behöver jag hitta nytt sug.

Därför ska ni alltid använda adressen www.dadda.nu

Är detta något för er?

3tjejer söker DIG som är intresserad av att testa skönhetsprodukter och kosmetika.
Vi söker totalt nio kvinnor mellan 20-50år.
För mer info besök vår hemsida www.3tjejer.se


Like something else.


For what it worths.
Dyra pengar.

Spendera. Spendera lite mer, lite till. Kasta bort deras pengar på märkeskläder och allt för dyra produkter. Är det det som bildar din personlighet? Kasta bort andras pengar, utan att göra nytta någonstans. Som att hjälpa andra, skänka bort den där extra summan du ändå hade över. Har du någon gång slitit? Har du ens något du brinner för? Siktar du mot något? Ditt liv verkar vara ett mörkt tomrum som du fyller med dyra pengar. Det är din tillfredställelse. Är det din status? Det gör dig mer perfekt, eller hur? Känslan av perfektion, att folk avundas. Visar upp, gör dig till, påstår att du är intressant för att du är den du är. Jag köper det inte. Jag tror inte du är intressant. Jag tror du är tom. Jag tror inte ens att du har en gnutta glöd inom dig.

You need to learn some new slang.En favorit.


Vanessa.
Jag har svårt att tröttna på den här bilden.

Cold fingers.


Sandra H.

Två pluttar.

Idag träffade jag dessa två. Underbart att träffa cis igen som jag inte sett på två veckor. Mys!

Fototillbehör!Nu har jag precis klickat hem lite fototillbehör. Även om det bara är ett uv-filter och närbildsfilter så sitter jag och stutsar på stolen. Next in (antagligen jul) så blir det ett nytt objektiv och ska även börja spara till ännu ett till objektiv. Kan inte få nog!

13 timmar.
13 timmar senare vaknade jag. Och höll på att fortsätta sova om det inte var så att jag seriöst var tvungen att dra mig själv upp ur sängen. Nu halvsover jag framför datorn istället. Varken dusch eller kaffe har fått igång mig. Nu blir det skola!

Dont hug and kiss me, and then try to run.


Alexandra & Mikael.

Miley Cyrus konfronterar paparazzis.

Den här tjejen blir bara grymmare och grymmare i mina ögon. På mindre än en månad så har hon konfronterat två paparazzis där hon lugnt och stilla förklarar att dom är respektlösa och ska hålla sig undan. "That's a 10-year old, have som class dude!"
En annan sak jag beundrar är Mileys vän Demi Lovato, som blev intervjuad av en journalist. När journalisten börjar fråga Demi om vad hon tycker om 'Mileys beteende på sista tiden' så avbryter Demi henne och säger "Hon är min bästa vän så passa dig med vad du säger. Jag tycker hon är otrolig och jag kommer stötta henne för resten av livet." Största tummen upp till dom här tjejerna!

Miley skäller ut paparazzi första gången här.
Andra gången här.
Demi Lovato skyddar Miley här.


Jag & Cis.Vi är så synkade. Jag satt och tittade igenom bilder med stora minnen tillsammans och då ringer hon för att säga att hon saknar mig. Och töntiga vi är så börjar båda gråta. Det är inte första gången det händer. Det finns inga ord som kan beskriva vänskapen, banden som vi har till varandra. Det är underbart.

Den här bilden beskriver mycket. Början på första resan vi gjorde tillsammans, första gången vi skulle umgås tätt in på varandra under en roadtrip på 8-9 dagar. När vi stod på färjan innan den skulle lämna land, den natten satt vi ensamma i salongen, vid de stora fönstrena och tittade på månen. Pratade om sådana djupa saker man bara kan prata med sina allra närmsta om. Släppte alla murar helt. Och resan blev så bra. Våran första resa tillsammans och det blev inte den sista.

"Dont judge a thing until you know whats inside it. Dont push me, Ill fight it.
Never gonna give in, never gonna give it up no."

I decide how I live, I decide who I Love.


Två glada ansikten.

Glada bilder på Alexandra & Mikael. Det är så fint att fånga glädje och skratt på bild. Det strålar ut genom fotot.

Kungarna av Tylösand, Paradise Hotel etc..

Jag är nog så emot det man bara kan bli tror jag. Aldrig förstått mig på sådana här grejer. Några bekanta till mig festade med en av de här killarna. Han fick frågan om varför han var med; "Gratis sprit i en månad, vem säger nej till det?" Sedan hade han sprungit omkring och betett sig som en legend eller något liknande. Jag klarar inte av sådant. Jag har aldrig förstått grejen med att i TV, supa sig råpackad så mycket som du kan, göra misstag och skylla på alkoholen och sen vara stolta för allt de gör därtill. Sätta på så många människor de kan.

Visst. Jag känner inte de här personerna. Men deras karaktärer och att överhuvudtaget göra sådant här äcklar mig. Varför står man och sliter i sådana här människor? Varför blir folk som besatta? Vad är det man ska slita och sukta efter? Kan någon svara på den frågan, varför?

Klara, färdiga, Plugga!Nu har jag äntligen fått böckerna. Två veckor att ta igen, så nu ska jag göra en daddalatte och sen sätta mig på golvet och plugga. Önska mig lycka till.

Våld.

J sitter och spelar tvspel. Maskinvapen, våld, blod som sprutar och skrik. Usch säger jag. Jag blir yr av bara ljudet av det. Den som kom på sådana tvspel var idiotisk. Man ska inte finna glädje i våld. Daddas värld ska bestå av massa Kirby's.


Hälsingland.Alexandra.Det här är två spontana bilder som jag tog under fotograferingen med Alexandra och Mikael. Jag har totalt fastnat på dom, hennes leende är så smittande och bilderna blev uppåt och glada.

"Good honeymoon, you tiger"Hostmedicinen jag fick innehåller lite mer "starka grejer." Jag började gå runt och sjunga för mig själv med släpande röst, och sen somna jag. Nu har jag tagit min andra/sista dos för dagen och ska lägga mig ner i sängen och kolla på satc. Jo, jag kommer nog däcka igen. Jag vill bli frisk!

Så här roligt har jag när Armin shoppar.
Relationer.

Det är så roligt när två människor börjar gilla varandra lite mer än bara vänner. När båda börjar intressera sig på en gång och det blir så där nervöst och gulligt. Andra saker är det när bara en person börjar gilla den andra, det är ett helvette. Relationer är något otroligt krångligt.

Rock n roll all night, not.Hemma från läkarbesök, uppladdad med hostmediciner. Det blir vila vila vila för mig tills det här viruset har försvunnit ur min kropp.

Ingen rubrik.

Fick nyss en hostattack som varade i nästan en halvtimma. Låg på golvet och höll på att hosta upp hela magsäcken, kul. Så imorgon blir det läkare för min del.

Cashmulla Records.Jag är en av dom som bloggar på Cashmulla Records, så klicka här om ni vill hoppa in på deras hemsida.

Min vän Armin.Det här är min vän Armin. När han dagdrömmer så måste man nästan springa fram med en servett för att torka bort dregglet ur mungipan.

Skärgårdsliv.


Modell: Cecilia N.

Gulleliten.Jag ska strax iväg och gosa med den här lilla filuren i några timmar. Efter det står middag hos mamma&co på schemat. Jag återkommer senare med ett par bilder från igår på finfina Alexandra och Mikael.

960.

960 bilder senare blev jag klar med fotograferingen. Har haft en väldigt härlig dag med Alexandra och Mikael. Fick hoppa in i en varm dusch när jag kom hem för att jag blev så frusen. Nu blir det mys mys och vila, film och att gå igenom bilderna som togs idag. Vad gör ni en lördag som denna?

Btw, jag blir väldigt kluven när 6-7åringar springer runt med mobiltelefoner.Ja, till att kunna ha kontakt med sina barn, det skulle jag också vilja ha efter hur det ser ut i dagens samhälle med så mycket bortrövningar och kidnappningar. Nej, till att det blir tvunget att ta in så mycket teknologi i så unga år.

 


Solen skiner och fotografering.


Är megaförkyld. Näsan rinner, jag har ont i huvudet och hostattacker kommer då jag pratar för mycket. Men, nu ska jag få i mig en ipren och sen iväg och fota en tjej som heter Alexandra och hennes pojkvän! Roligt!

Nya frillan.
1 dm kortare för att få bort allt slitet, och nya slingor!

Filmvisning av pilotavsnittet till 'GIG'I onsdags blev jag medbjuden till filmvisning av piloten av en ny film som heter 'GIG', min pappas sambo Angelika är inspelningsledare. I huvudrollerna är Houman Sebghati (många har nog hört hans musik) och Maria Rostotsky. Några väldigt bra klipp från det som förhoppningsvis kommer bli en långfilm. Efter det blev det trevligt mingel.

Lugna sig lite.

Rökelse, doftljus och jazz i högtalarna. Nu ska det plockas lite finare i lägenheten och andas djupt. En lugn stund behöver jag och min kropp.

Slå knut på era tungor.

Bullshit. Skitsnack. Glåpord.
Allt som har med detta att göra är jag så jävla trött på. Folk som ska lägga sig i, folk som ska snoka, dömma, ta reda på, skvallra. B-U-L-L-S-H-I.T. Vänner ska inte komma och försöka förstöra relationer mellan människor. Vänner ska stötta och uppmuntra istället för att slänga skit. Det är en stor klyfta mellan att ha en egen åsikt om en sak eller en person och att skratta ut en vän som kanske tycker något annat. Vem fan bryr sig? Om JAG skulle börja gilla någon eller något så skulle jag hellre vilja ha mina vänners uppmuntran istället för att höra en jävla massa skit om det istället. Vart är poängen i det hela? "Jahaa, men okej, då ångrar jag mig nu då. Jag tycker inte alls om honom/det."

 

Jag trodde de flesta skulle ha växt ifrån sådant i den åldern man börjar komma upp i nu. Slå knut på era tungor och gå och dunka in er panna i en vägg någonstans. Ni har ju ingenting vettigt att säga. Ska vi sätta er vid förhörsbordet med lampan i ansiktet, och smälla varenda liten irriterande egenskap ni har, rakt i ansiktet på er? Smäll i en stekpanna i bakhuvudet på köpet också.


Klick.


Jackor med pälsdetajer.


Jackor från cubus, bik bok, la redoute, ellos, jofama(nelly) och topshop.

Bland täcken och kuddar.

Sjuk. Hostar nästan upp min mage och det kliar i halsen och rinner i ögonen. Blir ingen skola för mig idag, utan det får bli te, halstabletter, filmer & serier och mitt täcke. Jag återkommer lite senare med bilder och kanske något inspo-inlägg.

Sommar, värme, ljus.Jag vill ha ett objektiv med stor bländaröppning. Jag vill ha kort skärpedjup. Jag vill få in mycket ljus. Ge mig ge mig ge mig!

Come in, eat, whatever you want.Full rulle idag = Segt bloggande. Lunch med pappa, skola och sen iväg till filmvisning av en pilot till "GIG", som förhoppningsvis blir en långfilm.

Flyga högt och sväva, vilket härligt sätt att leva. Vi tar frihet, det är givet, vi tar klivet, det är livet!


Sitter och suktar mig själv med att titta på objektiv. Sitter nästan och dregglar framför infon och vill sträcka in handen genom skärmen och ta ut dom och springa runt med dom på kameran! Ett objektiv väntas i alla fall komma till julen, medan den andra krävs lite (mycket) mer sparande till.

Studentfirande i Juni.

Bra dag! Än så länge i alla fall.

Solen skiner, jag gick min första lektion i kurs nummer 2 idag (foto a.) Och oj, vad det verkar som att den här kursen kommer bli rolig! Jag har lust att göra alla uppgifterna nu på en gång för att det kliar i fingrarna på mig efter kameran och att klicka av bilder.

In one way, or another.
Två olika versioner av samma bild. Någon favorit?

This is the right time.
Små Mjauisar.


Red Red Wine.Fryspizza.

Smaskar i mig en fryspizza. Precis hemkommen från utredning av mitt kognitiva beteende, CHECK! Är dimmig i huvudet och har tryck i huvudet, och så trött att jag släpar min kropp efter mig och vet inte hur jag ska orka ta mig till den första lektionen. Det börjar idag. Det här blir en utmaning!

Låten.

Jag har inte kunnat lyssna på den låten på fem år. Det är för mycket känslor, för mycket minnen. Och alldeles för stor dos av lycka för att hålla sig inne i min kropp utan att tårarna ska börja rinna. Men nu lät jag dig sätta på den, och jag lyssnade. Kröp upp i knät och blev omhållen medan jag skakade och snorade av all gråt.
Men det är gråt av lycka. För att jag har en så fin människa och vän i mitt liv.

That way.

Det blev ingen bloggning idag. Upp och vara barnvakt och sen rejäl huvudvärk så att jag fick lägga mig ner och sova så fort jag kom hem. Nu blir det dags ner i sängen igen, för imorgon blir en lång dag!

Så charmiga.
Jag & Cis måste vara otroligt fridfulla att sitta och äta bredvid på Waan Thai. Medan de som sitter vid bordet bredvid sitter och diskuterar resor och sådant fint, så sitter jag och Cis och har ett samtal om det kvinnliga könsorganet och människor som beter sig som legender. Cis är så söt när jag säger något lite för högt och hon ska gömma sig med håret framför ansiktet och skakar av skratt. Vi satt och undrade om dom råkade lägga något i vattnet?

Save the day.Jag är riktigt sugen på kaffe. Känner liksom smaken i munnen och halsen och lukten av när det precis blivit klart. Nu ska jag göra en daddalatte. Sen blir det att skriva en fin liten diss till en viss sorts människor.

Dyngkåt och hur helig som helst.

Mia Skäringers bok är guld. Blandning mellan hennes krönikor och blogginlägg. Hon får till de där perfekta snitsiga meningarna. Jag vill inte sluta läsa!

My sweet girl.


One two three four five.


Amadeus + Cola = Butter städare.

Tog en sväng på stan idag med Amadeus. Donken var det första vi fick för oss och jag stod och studsa med min bricka i väntan på att hans mat skulle bli klar. Oj, vad hungrig jag var. Hans mat blir klar men som barn lärde sig Amadeus tydligen inte att hålla brickan med båda händerna. Istället välter han sin stora cola bara en halv decimeter efter att brickan lämnat disken.
Jag tror han gjorde städarens dag. Han såg oerhört glad ut.

Arkiv.


Modell: Emma.

18.32

Jag har utslag på huden i ansiktet efter att tårarna har bränt mig. Jag känner inte igen mig själv i spegelbilden med helt rödsvullna ögon. Jag blir förvirrad och sårbar och försöker frenetiskt att dra på mig den där masken som lurar både mig själv och andra. Det borde vara så att jag har mer koll på mina egna känslor och tankar med tanke på att min kropp reagerar fysiskt så fort det är något som bekymrar mig psykiskt. Men det har jag inte, utan jag är så vilsen i mitt eget huvud och min egen kropp. Det är ingen idé att fråga mig hur jag mår, känner eller vad jag tänker om saker och ting, för jag har ändå ingen aning.

Mentolröken får bränna lite i min hals nu, medan jag känner tyngden av varenda regndroppe som slår i asfalten utanför mitt fönster. Kolsyran får skrapa halsen ännu lite till medan colan tar sin plats i magen. Jag ska försöka att skratta ihåligt till vänner fast jag inte ens kan förmå mig att dra upp mina mungipor nu. Sedan ska en lugnande tablett få sprida dimma i mitt huvud och förhoppningsvis få mig att sova tills morgonen kommer.


Update: Jag fick till ett litet harigt ekorre-skratt till vänner i alla fall.

Gosigt.
You turn the world upside down.


08.

Vänner.

Karaoke på en krog.
"Jag tillägnar den här låten till dadda.. BAD BOYS, WHAT YOU GONNA DO WHEN THEY COME FOR YOU?!"

Nya ringar från Hoofstore.


http://www.hoofstore.se

Vackra landskap, Vackra sol.
Pappa har inte tävlat på 10 år. Nu gjorde han en come back och vann. Ett stort grattis!

I'll miss you, little darlings.


Bra och fina vänner.

"..Men om man pratar med dig i några minuter så vet man att du inte är som vem som helst, då glömmer man dig inte. Du gör intryck."
Jess.

"Jag har en önskan. Att ta en powernap med dig."
Armin.

You can't see anything with the door closed.

Idag började utredningen om mitt kognitiva beteende. Massa tester på runt 2 timmar och än är det inte klart på ett tag. Utmattad, är rätta ordet för mig just nu. Nu ska jag slockna framför vänner.

Rocky road to dublin.
daddalatte.Monaco.Drops.You're gonna go far kid.We can create something good.

RSS 2.0