A part of.







About that 2.


Rabatt till er!




Hoofstore är en smyckesbutik på nätet med bra priser, som jag precis upptäckt! Förälskat mig i deras smycken har jag också gjort. Nu erbjuder dom mina läsare 15% rabatt på en beställning (utom redan nedsatta varor) om ni anger rabattkoden dadda. Bra deal tycker jag! Gäller fram till och med 6/10.
http://www.hoofstore.se

You dont have to tell anything.



modell: emma.

Välkommen till mitt smyckesställ!


25;- st från Glitter.
Köpte även ett par örhängen till Cis för att muntra upp henne eftersom hon har en dålig dag idag. Förutom det så har jag tagit en fika med Linda idag, det var ett tag sen!

Make a wish.





Söderhamn 10. Tagna av mig, pappa och bror.

Blev en lite effektiv dag ändå. Gå ut med Rocky som vanligt, få upp två ikea-möbler (även om inte jag gjorde grovjobbet), och städa och plocka undan litegrann. Bott i lägenheten över ett år men jag har ju fortfarande inte fått i ordning allting. Saker överallt!

Lördag # 2




Blandade bilder från min & Jess kamera.

Lördag # 1








1. Min present till Helena. 2. En bild jag tog på deras äldsta son för ett tag sen. Var kul att hitta den inramad, och kul att se hur mycket man utvecklas. 3-6. Fixa med tacos och mys på balkongen innan folk droppade in.

I fönsterljus.



Jag har så fina vänner.

Du tog tag i mig.
Lutade din panna mot min.
Du tittade mig i ögonen
och sa
"Vet du om hur mycket jag älskar dig?
Vet du om att du är den finaste människan som finns?"


Jag har så underbart fina vänner.

Molnen.

Jag låg på rygg och tittade på molnen.
Dom flöt förbi fort
men mjukt.
Jag tänkte att jag skulle vilja sitta där uppe
på ett eget moln
och se ut över världen
med kameran i handen.
Knäppa bilder och bli glad
över dom jag tyckte blev bra,
jag skulle antagligen skutta
så där som jag brukar göra
när jag fotograferar.

Fredag och lördag.



Igår blev det först pannkakor med Jess & Jocke, och sedan mosebacke. Fick däremot åka hem efter ett par timmar för att huvudvärken satte igång igen. Och väl hemma blev det bara värre.
Nu ska jag strax iväg och möta upp Cis, för att sedan åka till hennes syrra som fyller år. Och här ser ni själva hur jag ser ut idag. Trött och utmattad. Orkar inte göra mycket mer än så.

Thursday.




Thursday morning.




Glöm aldrig bort att andas. Jag lever för mina älskades hjärtslag.




Update.

Blir mer uppdatering imorgon. Har inte varit vid datorn idag och senaste timmarna har jag haft tryck i huvudet. Nu har jag fått i mig smärtstillande och ska krypa ner under täcket.

Bohemic.



modell: emma.

Flickor.




Har suttit med dessa två flickor och bara pratat pratat pratat. Nu ska jag vänta på att Cis kommer in på msn och så ska jag gosa med te och toffifee.

Monaco Dag 6.2








Sista kvällen på McCarthys.

You can't jump the track.




Självporträtt osminkad, sjuk och hängig. Men ljuset från fönstret är helt fantastiskt!

I mitt fönster.




Lifestyle choices.



modell: emma.

Why not.


A very good reason.








Söderhamn 10. Bilder av mig, förutom dom jag e med på då lillebror står bakom kameran.
Det finns så mycket bilder därifrån som inte kommit upp än, så det blir lite blandat.

09



Det får bli lite inhopp av gamla bilder nu när jag ligger i en grov slemhosta, tro mig, ni vill inte veta hur jag ser ut just nu. En vagel i ögat har jag också, och dvdn krånglar. Hej hej te!

Något som jag också undrar är om det finns intresse för någon frågestund? Eller om ni vill svara på frågor. Det syns på statistiken att ni finns, även om det är både vänner, ovänner och okända.

Update.

Den där förkylningen har verkligen slagit rot i min kropp. Men trots det har jag haft en mysig dag med psykologmöte, och sen fika med Jocke. Nu är jag hemma för att däcka och vila, spela tvspel och kolla film.

Mon coeur.


Ett par bilder från fredag.





Valdag.



Nu har jag precis varit och röstat för första gången. Nu blir det att möta en bekant som också ska rösta, och sen äta maaat.

Karaokekväll.

Hej dundran vad det sjöngs igår. Tills jag fick åka hem för att jag kände av min huvudvärk som bara blev värre. Och som fortfarande inte släppt helt än, så det blir bara sängen för mig idag.

När det är tyst och stilla.


En del av min livshistoria.

Det är inte samma väntrum, men det är samma område där jag satt. Hon fick skjutsa mig en till två gånger i veckan, för att jag inte kunde åka kommunalt. Hon satt utanför och väntade i en hel timma tills jag kom ut igen. Hon höll sig stark medan jag var ett vrak. Hon höll sig lugn dom gånger jag skrek för att jag trodde att jag höll på att dö. Hon gjorde allt hon kunde göra för att hjälpa, utan att dömma. Hon är och kommer alltid att vara bäst.

Imagine that.



Sitter i väntrummet på Prima i danderyd. Är med som stöd för en vän, så jag sitter i soffan i ett mysigt väntrum.
Efter detta blir det att möta Sandra på en lunch.

Breathe.


Sköldis.




Det blev en frisk kvällspromenad med Fredda, gå runt och prata om allt och ingenting nu när det börjar bli fuktigt och kallt. Det var isigt i luften ikväll. Nu ska jag krypa ner under täcket och se ett par avsnitt av criminal minds.

I want I want I want



Det går gåshud genom min kropp. Jag vill ha guldigt, brunt, beiget och jordfärger. Jag vill ha gnister på fingrarna. Jag brukar oftast ha färg eller silver på fingrarna, men ge mig mer guldigt. Åh, vad jag vill ha detta!

Kappa, kofta, ringar, örhängen - Bik Bok. Väska - Chapnlle.com

Något som egentligen är så oviktigt, men roligt.




Den här koftan fick Jess med sig hem idag. På långt håll tänkte jag 'park avenue'. Men när jag såg mönstrena möttes helt plötsligt 'park avenue' med 'bohemisk'. Oj, vad nördig jag kan vara. Ungefär det uttrycket hade Jess i ansiktet just då.

Söta kommentarer.

"Hej! Har läst din blogg flera flera gånger, och tycker den är jätte bra och rolig att läsa. Du kanske tycker det är konstigt att jag bara skriver det mitt i allt, men jag ville att du skulle få veta det :p ska lägga till dig på bloglovin nu, så du vet vem det är som följer dig! Tack för en superbra blogg, och fortsätt blogga som du gör! :)"

Sånt här blir man ju så glad av! Tack elvira!

Rock a city.


This makes me fade away.



Det ser ut som om det har varit ett slagsmål eller en brottningsmatch i lägenheten. Måste verkligen ta tag i mig själv och städa. Problemet är bara att jag inte visste var jag skulle göra av alla saker när det bara var jag som bodde här, så nu när det är en till så har jag ett stort problem. En trollstav hade inte suttit fel nu.

Ser ut som en nalle, hugger som en björn.




Bouncing off the walls again.





Tuesday evening.







Söderhamn.




Dom här vattnen kommer jag förhoppningsvis åka runt på snart. I en liten roddbåt för att fiska eller bara sitta och prata med en vän. Förhoppningsvis till nästa sommar. Det är svårt att hitta högre nivåer av fridfullhet.

Skruv.

Jag har en stor skruv i högra sidan av huvudet. 1dm i diameter. Den går in i högra ögat och bakåt. Fan.

För att kallna.

Dina läppar
fastnade
i mina.
Du tog mig
höll mig hårt

Lovade att
aldrig
släppa taget

Din tunga viskade
mönster och ord
Jag lyssnade
häpnades
trodde

Tills jag stod
själv
där du lämnade mig

för att kallna.

Saturday night.





You belong to me.



Gröna Lund.





Hoffmaestro & Chraa.




Foto: Jocke - Redigering: Jag.

Hoffmaestro var helt otroligt. Spårade runt på scen men även publiken spårade ur då jag försvann med mina 165cm bland människorna och blev nästan sönderklämd och kvävd. Vi tog oss ur trycket sen längs sjösidan och ställde oss vid sidan av och sjöng med från restaurangens håll. Men vilket drag det var! Portarna fick stänga innan spelningen ens börjat av för mycket folktryck, 4000 pers som inte kom in överhuvudtaget men som köpt biljetter, över 15 000 där inne och sen en okänd summa människor som tvingade sig in, plankade och klättrade. Polisen fick kalla in förstärkning för alla människor. Vet fortfarande inte hur många människor det var sammanlagt, men är väldigt nyfiken på att få veta.

# 2







# 1






Har sprungit runt idag, och snart blir det grönan för hoffmaestro!

F.



Modell: Jess.

Clothing.





Jess bilder.

Dagen skulle egentligen bestå av vanlig utgång med Rocky, psykologmöte och sen fika. Men istället blir det att ligga i sängen och kolla film hela dagen för hostan är värre och jag nyser så att snoret bara rinner. Hej säng. Hej morden i midsomer. Hej two and a half men.

Trevlig dag.

Tog mig ut i solen idag och träffade på många människor, både med flit och av en slump. Suttit vid vattnet, suttit vid bänkar, halkat genom en skog i nerförsbacke, ätit mat och avslutat kvällen med en Harry Potter film. Mys!

Hostan är igång.





Har spenderat större delen av dagen sovandes i sängen, eller i hosta. Tills Munk ringde mig för att käka en sen lunch i det fina vädret. Middagsplaner blev ändrade till imorgon så jag tror jag ska återgå till mina mjukisar och two and a half men. Jag vill bli frisk!

Talking about a revolution.



En nära vän. Tack.

In my head.


2 bilder, 2 dagar.




Halsen och magen som krånglar fram och tillbaka, så jag får inte gjort mycket om dagarna nu.
Igår blev det middag med Jocke och idag har jag gått promenad med Rocky, som blev biten av en annan hund. Men han njöt lagom av uppmärksamheten sen ( han är så otroligt gullig när han ska försöka förklara vad som hände med små dova morranden. ) Sedan dess har jag legat utslagen i sängen framför morden i midsomer och two and a half man.

Jag hoppas jag kan fixa en kamera snart så att det blir lite mer bilder än mina enstaka mobilbilder!

Thanks for making me a fighter.


Två snabba bilder från igår.




Åkte ut till ön en stund och underhöll mig med sällskap och Fröken som låg och snarkade i min famn. Blev en trevlig men lugn kväll.
Nu är jag lagom seg, eftersom min natt har bestått av mardrömmar.

Goa vänner.







Översta bilden är en av vimmelbilderna från igår och resten är blandade bilder från kvällen, från jess kamera. Som sagt, så hade jag en jätterolig kväll! Dessutom träffade jag på en vän som jag inte sett sen i vintras, som kastade omkring mig så att han själv tappade en knapp på kavajen.

Idag vaknade jag med att halsen är värre så nu sitter jag med varm choklad och ska snart krypa ner i sängen och fortsätta glo på Satc eller Criminal minds.

Oj, vilken rolig kväll!





Jag har haft det supertrevligt på min första kväll som vimmelfotograf någonsin. Har träffat så trevliga och glada människor att jag blir helt hög på glädje. Det är otroligt hur det kan påverka mig. Jag har haft underbara vänner med mig som skrattat och dansat och jag ska försöka samla ihop alla bilderna från deras digitalkameror så att jag kan lägga upp dom här. Tack tack tack för ikväll!

Max out.

Har varit på Ikea större delen av dagen och efter det somnade jag en stund. Nu ska jag iväg och fota på nype och ha det roligt med vänner men jag uppdaterar med bilder imorgon!

Clothing.



Ditt leende.

Jag drömde om dig. Jag såg ditt ansikte och för första gången på ett par år så råkade du möta min blick och du såg inte mordisk ut. Som om du hatade mig mer än någonting annat, för det är så du har sett på mig de senaste 4 åren. Och jag har inte fått en chans att ens öppna munnen eller höja på ögonbrynet. Jag saknar dig fortfarande. Det var inte en lång vänskap, men den vänskapen betydde mycket. Jag hoppas att den gjorde det för dig med, även om det är undermedvetet. Efter fyra år, kan ditt ansikte fortfarande dyka upp i mina drömmar.

Monaco Dag 6.1






Bilderna får tala för sig själva. Vi spenderade dagen med att gå runt i monaco och ha det bra.

Klumps.

Jag har varit så otroligt klumpig idag. Det är som att så fort jag rör någonting, så går det sönder.
Först spillde jag oboy hos jess, sen höll jag på att krossa all disk i hennes diskmaskin, sen lyckades jag riva ut ett mineralpuder så att allt hamna över allt annat smink (som hon har miljontals grejer av) så fick stå och torka varenda liten sak.

Yesterday.








Trogne och härliga stunder från dagen.



Jess: Asså.. Jag hatade typ att kissa ute. Nu typ älskar jag det, jag kissar överallt!
- ...Fin fetisch du har fått..

Jess: Nej men vi stog och pratade efter att ni hoppat på bus...
- Nej.
- ....VA?! BITCH!

Ano: Det går ju inte öppna hissdörren! *Hoppar upp och ner för att lägga hela sin tyngd på handtaget, benen sprattlar överallt.
- ... För det första måste ju hissdörren stå där för att kunna öppna..

Uppdatering från donken.


Sitter med cis på donken och har precis startat upp hennes nya dator som hon köpte idag. YAY! Nu blir det att följa med på shoppingrunda och sen hem och värma mig en stund.

RSS 2.0