Sommarstil?



Nu när det är såhär varmt i vårat land så har jag väldigt svårt att klä på mig ordentligt. Då menar jag alltså när jag drar på mig kombination med kläder och ringar osv. Nu är det så svettigt och jag spenderar dagarna med att sitta och ligga på marken, så det blir för det mesta shorts och något linne bara. Man är ju ändå svettig hela tiden och ringarna kommer bli kokheta. Men jag har lust att "klä" mig!

Kommentarer
Postat av: THERÉSE

väldigt snygga ringar!

2010-05-22 @ 20:17:31
URL: http://tettelush.blogg.se/
Postat av: Kisse

Gud, jag kan inte ha så stora ringar! Om inte annat finns det knappt ringar i min storlek, så tråkigt!

2010-05-22 @ 21:23:30
URL: http://kissesnails.blogg.se/
Postat av: Sandra Törn

SV: Men eller hur! :) Vad kul att vi tycker så lika om så mycket! Vi har kommit en enorm bit på vägen med tanke på att vi kan sitta och diskutera såhär som vi gör. Vi har koll på läget fast ändå inte, förstår du vad jag menar? Du verkar dock ha kommit lite längre än mig på att hantera din ångest. Det är starkt gjort! Jag vet att man måste utsätta sig för allt som man har svårt för, för att ta sig vidare. Men det är så mycket bekvämare att stoppa huvudet i sanden och stanna hemma istället. Det är personer som du som peppar mig till att ta tag i saker och ting. Tack, för att du finns. :)

2010-05-23 @ 03:14:29
URL: http://sandratorn.se
Postat av: Sandra Törn

SV: Tack, hjärtat. :) Bra vettefan, men skönt att kunna få ner känslorna på papper så att säga så man kan släppa det och gå vidare.

2010-05-23 @ 03:16:58
URL: http://sandratorn.se
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

Väldigt snygga ringar :)

2010-05-24 @ 14:25:26
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0